darek67 Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Ja też się dołączam do życzeń świątecznych:Dużo śniegu jak na lodowcach,pogody jak w dolomitach wiosną,atmosfery jak na świątecznych straganach,sezonu długiego jak na północy Norwegi i wszystkiego naj,naj......:smile::laughing:-lobby dolnosląskie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Przyjmijcie i od mojej skromnej osoby koleżanki i koledzy zdrowych pogodnych świąt i szczęśliwego nowego roczku :smile: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Również ja życzę wszystkim spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 (edytowane) Wesołych Świąt, ciszy i spokoju przy świątecznym stole, odpoczynku w ciepłej rodzinnej atmosferze i spełnienia nie tylko narciarskich marzeń w Nowym 2014 Roku !Buziaki :)Choinka z Hauser-Kaibling Edytowane 24 Grudzień 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Życzę wszystkim, aby znaleźli czas i sposobność, aby móc wydać ciężko zarobione pieniądze na swoje przyjemności a nie tylko na „życie”. :cheerful: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Dołączam się do życzeń świątecznych dla wszystkich forumowiczów - Cieszmy się ta chwilą i żyjmy nadzieją na nadejście pięknej, śnieżnej Zimy (może zdąży do Wielkanocy :wink:)Oby do Zimy... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 No to i ja życzę wszystkim spokojnych, wesołych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Mikołaja bogatego,śniegu bielutkiego,choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej. Minimum stresu,maksimum miłości i tyle radości ile karp ma ości!! MAIKEL :biggrin: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Drodzy moi po zeszłorocznych trochę zwariowanych aczkolwiek zakończonych nad wyraz szczęśliwie (dla tych co nie pamiętają 25.12 urodziły mi się bliźniaki :D) w tym roku życzę wszystkim po prostu spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Wysłane Tapatalkiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarrida Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bozego Narodzenia. Wesołych Świat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Wesołych Świąt, Mikołaj i tak dojedzie mimo że śniegu brak, a tak do tych świat trenował 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Zycze Wam Zdrowych i Wesolych Swiat spedzonych w rodzinnym gronie.A tym ktorzy tego szczescia nie maja i swieta spedzaja z dala od Najblizszych,w pracy ,na sluzbie,na dyzurze itp, przede wszystkim zycze Swiat spokojnych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Zdrowych spokojnych i wesołych! niech każdy znajdzie dla siebie chwilkę czasu! którego na co dzień tak brakuje. Merry Christmas! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Spóźnione Wesołych Świąt dla wszystkich i pomyślności w Nowym Roku. Niech sezon będzie długiiiiiiiiii :biggrin: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Czas nieubłaganie pędzi do przodu... ...dopiero co były Święta Bożego Narodzenia, a tu już kolejna Wielkanoc przed nami. W odróżnieniu od tej z ubiegłego roku - zimowej (popatrzcie na fotki w wątku), obecna zapowiada się wiosenna, pełna słońca i ciepła... ...i właśnie takich Świąt życzę wszystkim Forumowiczom. Słonecznych, ciepłych i rodzinnych, dni pełnych samych pozytywów. Wszystkiego dobrego. Wesołych Świąt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu Wielkiego Lania życzy MAIKEL :tongue: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Drodzy moi. Ja po prostu życzę Wam spokojnych Świąt. Wysłane Tapatalkiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Dziękuję Wam za życzenia i, co by nie powiedzieć, za odwagę manifestowania swojego przywiązania do tradycji chrześcijańskiej. W dzisiejszych czasach określenie siebie jako katolika może narazić na nieprzyjemności. Ale wróćmy do istoty, ja także życzę Wszystkim Spokojnych, Rodzinnych Świat,- Wesołego Alleluja! W te szczególne dni niech w nas umocni się wiara, że z jakiejś przyczyny Ktoś dał nam życie i dał nam zadania do wykonania, których nawet sobie nie uświadamiamy. Szczególnie życzę wszystkim leniuchującym się narciarzom odnowienia wiary w swoją misję, bo Bóg nie po to kiedyś nakazał Wam spróbować jazdy na nartach, abyście teraz leżeli przed telewizorem i oglądali te zajączki, bazie, króliczki, jajeczka. Wesołego Alleluja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Dziękuję i również życzę Wam i Waszym Rodzinom spokojnych Świąt Wielkanocnych! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 (edytowane) Ode mnie również wszystkiego co najlepsze z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych dla wszystkich skionlinowców i ich najbliższych. I trochę nastrojowej muzy: [video=youtube;BQhaWqYC6dw] Pozdrawiam Edytowane 18 Kwiecień 2014 przez Piotr_67 Muza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Wyobraż sobie Piotr taki filmik. Piękny, bielutki, świeży puch na stoku. Po nim zjeżdża narciarz wyrzucając pióropusze śniegu. Zdjęcia są zwolnione, znaczy film ze zwolnionymi klatkami. A wszystko to na tle właśnie tej muzyki. A może kiedyś ktoś coś takiego zrobi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Życzę Wszystkim Wesołych Świat! I do zobaczenia w Tatrach, gdzie wciąż Świąteczny Warun Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Ja też dodaję od siebie życzenia dla Wszystkich Forumowiczów - Najlepszych Świąt - by były lepsze i cieplejsze od poprzednich! i milutki obrazek ku pocieszeniu serc! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Wyobraż sobie Piotr taki filmik. Piękny, bielutki, świeży puch na stoku. Po nim zjeżdża narciarz wyrzucając pióropusze śniegu. Zdjęcia są zwolnione, znaczy film ze zwolnionymi klatkami. A wszystko to na tle właśnie tej muzyki. A może kiedyś ktoś coś takiego zrobi? Mmmmmmm........... się rozmarzyłem:smile: Życzę Wszystkim Wesołych Świat! I do zobaczenia w Tatrach, gdzie wciąż Świąteczny Warun Będę w Zakopanem od 23.04-25.04 (służbowo). Postaram się 24.04 być na Kasprowym, oby się udało:smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Mnóstwo radości, jaj obfitości, koszyka marzeń i mocnych wrażeń. W dyngusa dużo (ch)lania i radości z leniuchowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi