yapook Napisano 13 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2004 19 marca ?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 14 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2004 wybiera sie ktos na zawody regionalne do szczyrku? tak ja się wybieram tylko nie wiem czy się odbędą bo idzie mocne ocieplenie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2004 wybiera sie ktos na zawody regionalne do szczyrku? a co to za zawody i gdzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapook Napisano 15 Marzec 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2004 wybiera sie ktos na zawody regionalne do szczyrku? Zawody regionalne organizowane przez szkołe Smig ze szczyrku. W sumie to sprawdzian GS dla kandydatow na pomocnikow instruktorow. Informacji udzieli Ci organizator smig@szczyrk.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapook Napisano 15 Marzec 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2004 wybiera sie ktos na zawody regionalne do szczyrku? chyba masz racje, z relacji znajomych w weekend, ktory minął wczoraj, sniegu nie bylo za wiele ale byla jeszcze temperatura minusowa. Juz dzisiaj w zywcu byly temperatury ok 15 stopni, wiec chyba ta resztka sniegu nie utrzyma sie do piatku. Ja sobie daruje te zawody w kazdym razie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bynon Napisano 16 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2004 wybiera sie ktos na zawody regionalne do szczyrku? Ja już zaliczyłem GS-a w Wierchomli, więc nie musze jechać do Szczyrku. A za rok robie pomocnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi