tomaz87 Napisano 11 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Na początku witam serdecznie wszystkich użytkowników forum Jestem studentem 3 roku turystyki międzynarodowej, piszę pracę licencjacką na temat j.w. czyli podstawy rozwoju turystyki narciarskiej w powiecie limanowskim i tu moja prośba, bardzo proszę, jeśli znaleźli by Państwo chwilę, o wypełnienie ankiety jaką stworzyłem w celu zebrania potrzebnego mi materiału badawczego, który będzie mi bardzo pomocny do pracy. Z góry dziękuję i zapraszam do wypełnienia, link poniżej, wszystkie szczegóły w poniższym odnośniku. Pozdrawiam http://moje-ankiety.pl/respond-5901/sec-kqBom8CR.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Jeśli nie jeździcie w ogóle w tym powiecie to nawet nie otwierajcie tej ankiety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz87 Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Dokładnie, ankieta dotyczy tylko osób które przynajmniej raz korzystały z któregoś z wyciągów w powiecie limanowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 No ja bywam w Laskowej, więc wypełniłem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz87 Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Dzięki, dzięki i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi