ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) ..... Edytowane 22 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Ponieważ niechcący zdublowałem Post, który zgłosiłem do usunięcia - wpisuję w wątku Rossiego Życzenia 18sto Urodzinowe dla Bode. Bode w tym szczególnym dla Ciebie dniu życzę Ci: - nigdy dość adrenaliny na tyczkach, - nigdy nie dość pięknych "tyczek" blisko Ciebie, - zawsze pogodnych dni, pełnych humoru, - zawsze co najmniej 30cm śniegu pod nartą, - spełnienia marzeń i osiągnięcia celów... Wszystkiego Najlepszego ...no i "szampańskiej" Imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Ponieważ niechcący zdublowałem Post, który zgłosiłem do usunięcia - wpisuję w wątku Rossiego Życzenia 18sto Urodzinowe dla Bode. Bode w tym szczególnym dla Ciebie dniu życzę Ci: - nigdy dość adrenaliny na tyczkach, - nigdy nie dość pięknych "tyczek" blisko Ciebie, - zawsze pogodnych dni, pełnych humoru, - zawsze co najmniej 30cm śniegu pod nartą, - spełnienia marzeń i osiągnięcia celów... Wszystkiego Najlepszego ...no i "szampańskiej" Imprezy Bode tak samo j/w. Dalej smialo dąż do celu. Jestem w Twoim fan- clubie, więc musisz popracować (trudno mnie zabajerować ). Naucz się skretu kompensacyjnego, poznaj glebiej rolę ruchu ciala przód-tyl w wykorzystywaniu wlasciwosci nart , SZUKAJ w każdym skręcie szybkosci, czy to w powietrzu czy na sniegu doskonal równowagę. Pozwól nam sie cieszyc widokiem ładnej jazdy (filmy). No i znajdz czas na naukę . P.S. Oglądam link. Przedstaw się "palcem" (może być na PW). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Bode tak samo j/w. Dalej smialo dąż do celu. Jestem w Twoim fan- clubie, więc musisz popracować (trudno mnie zabajerować ). Naucz się skretu kompensacyjnego, poznaj glebiej rolę ruchu ciala przód-tyl w wykorzystywaniu wlasciwosci nart , SZUKAJ w każdym skręcie szybkosci, czy to w powietrzu czy na sniegu doskonal równowagę. Pozwól nam sie cieszyc widokiem ładnej jazdy (filmy). No i znajdz czas na naukę . P.S. Oglądam link. Przedstaw się "palcem" (może być na PW). Pozdrawiam! Dzięki! kompensację umiem i to nawet chyba dobrze, ale jej nie zaprezentowałem dzięki za uwagi! ale ostatniego zdania nie panimaju:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 (edytowane) Ponieważ niechcący zdublowałem Post, który zgłosiłem do usunięcia - wpisuję w wątku Rossiego Życzenia 18sto Urodzinowe dla Bode. Bode w tym szczególnym dla Ciebie dniu życzę Ci: - nigdy dość adrenaliny na tyczkach, - nigdy nie dość pięknych "tyczek" blisko Ciebie, - zawsze pogodnych dni, pełnych humoru, - zawsze co najmniej 30cm śniegu pod nartą, - spełnienia marzeń i osiągnięcia celów... Wszystkiego Najlepszego ...no i "szampańskiej" Imprezy Dzięki bardzo ale urodziny są 17, mała pomyłka w ustawieniach, sory za błąd Edytowane 8 Kwiecień 2011 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Bode młody ciałem dorosły duchem:) Życzę Ci wszytkiego co zapragniesz i wyśnisz;) Spełnienia marzeń osiagalnych i tych nieosiągalnych;) Wszystko co piękne i upragnione, Niech będzie w Twym sercu spełnione. No i sto lat Mistrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Czyli normalnie legalnie można se z Bode od dzisiaj iść na piwo:) Twoje zdrowie Bode! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 (edytowane) Ja Ci Bode życzę zdrowia. Jak jest zdrowie... to reszta jest pryszczykiem. Trzymaj pion przez, przynajmniej, następne 18 lat. Najlepszego chłopie. Edytowane 8 Kwiecień 2011 przez michalb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 100 lat Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Bode - najlepszego i dużo dobrej jazdy w pieknych okolicznościach przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Wszystkiego najlepszego Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Najlepszego Bode i abyś mnie nigdy nie zwoził akią A z tą 18tką to namieszałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 P.S. Oglądam link. Przedstaw się "palcem" (może być na PW). Jesli nie wystawiałeś linku to zdanie nie na temat. Musialem pomylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 hehe no to jeszcze raz 100 lat młody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Spełnienia marzeń, metra śniegu pod nogami, nartowania bez kontuzji i kupowania na Allegro bez nacinania się Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Dzięki bardzo ale urodziny są 17, mała pomyłka w ustawieniach, sory za błąd Rozumiem, że Wy tak z tymi życzeniami awansem:) No to i ja się przyłączę - awansem oczywiście - Bode, wszystkiego naj... I nie słuchaj SB, bo tak naprawdę, niezależnie od życzeń, legalnie na piwo możesz iść dopiero 17:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Sukcesow na nartach i w szkole tez Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Samego dobrego Bode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Najlepszego Bode:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 sto lat!!! i najlepszego:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Bode życzę Ci wszystkiego najlepszego i dalszych postępów w życiu i sporcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Body zdrówka i najlepszego (zerknij także na...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Bode,najlepszego!!! Twoje zdrówko!!! Obyś nigdy więcej nie trafił na żadnego oszusta,a zakupione narty spełniły oczekiwania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Dołączam się do życzeń, a przesyłam je jeszcze z Fr., jak to dla narciarza przystało, więc Wiela Śniega pod narciochami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi