JG77 Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Chłopaki, ja już trochę pisałem na ten temat, ponieważ chyba, jako jedyny na testach mogłem dwa razy pojechać na tych nartach. Wrażenie musiało być silne, ponieważ do dzisiaj mi to w głowie siedzi Wprawdzie Volkl The Code i Fischer Progressor 800 oceniłem w punktach wyżej, ale niższa ocena dla BBR, jak pamiętam wynikała z mojego sceptycyzmu do tak nowatorskiej koncepcji budowy i koloru. Po jeździe na nich i przemyśleniu tematu pozostała tylko chęć ponownej jazdy na nich. Także "łowimy" teraz informacje o jakiś testach i zobaczymy, jakie Wasze wrażenia. A jak to możliwe że koloru ,podobno na testach narty są zafoliowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 A jak to możliwe że koloru ,podobno na testach narty są zafoliowane? Narty z grupy Open Space nie są pokryte folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 No i znowu szansa http://www.ebay.de/itm/Salomon-BBR-8-9-186cm-2012-inkl-Bindung-Rossignol-AXIAL-120XL-/220914261126?pt=Sport_Skisport_Skier&hash=item336f841c86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Mysiauek czyżbyś się chciał zasadzić na te nartki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Tak ale nie w tej długości. Niestety ja kwidać po poprzednim moim linku, nawet na aukcjach używek, ceny są mocno wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi