marcinn Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 11 godzin temu, Capricorn napisał: Ja będę 25-28 sierpnia, głównie rower ale narty też wezmę o ile będzie po co... Korzystajmy dopóki jest po czy jeździć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec Aktualnie na Stelvio jest spore utrudnienie bo nie działają oba bliźniacze centralne orczyki z Livrio (Geister 1 i 2). Zostały zdemontowane na jesieni 2023, miały być ustawione na nowo w trochę innym śladzie lecz ich nie zamontowali z różnych przyczyn... Nie wiadomo kiedy to się uda, prawdopodobnie nie będą działać przez cały sezon 2024. Stronę internetową rzadko aktualizują. Kamery częściowo tez wyłączone, szkoda bo widać że chyba powoli to wszystko upada... Zawodników oraz resztę narciarzy na trasę oraz do dalszego orczyka mają wozić ratrakiem. Niestety w tym roku Stelvio narciarsko to słaby pomysł poprzez komplikacje transportowe. Miejsce zdemontowanego wyciągu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec Warto dodać, że droga od strony Południowego Tyrolu jest jeszcze zamknięta, nie zdążyli odśnieżyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 20 godzin temu, marcinn napisał: Maluszkiem na Stelvio - live 😀💪 34f30c5e-c775-4f0e-877d-9a79ba248aba.mov 1.24 MB · 1 pobranie Ja będę w sierpniu parę dni to zdam relacje na dziś warunki primo… z rana twardo około 11 standard Maluch na Mikołowskich numerach wszyndzie wjedzie godom wom wszyndzie 💪😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec A tak dowożą na miejsce 😎 Komplikacje transportowe to pikuś a myślę że i fajna atrakcja dla większości 😎 4bd2555f-f82f-4698-b7dd-be5ac1150fbe.mov 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi