Jeronimo Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 http://allegro.pl/stockli-10-11-unikatowe-rzadkosc-i1502630002.html jak dla mnie rewelacja aż szkoda narażać ich na kontakt ze śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeka Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Fajny gadżecik. W sam raz na extremalny slalom pomiędzy barami . W ciuchach z aktualnej kolekcji firmy dla spadochroniarzy, rzecz jasna . A swoją drogą, zupełnie serio, stockli to super sprzęcik :). Wiosenne pozdrowionka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 http://allegro.pl/pirelli-sottozero-165cm-head-technology-limited-i1507625792.html i te ciekawe http://allegro.pl/narty-wally-karbonowe-unikatowe-jedyne-na-allegro-i1508512374.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 dla kobitek tez coś jest: http://allegro.pl/elan-silver-magic-152-cm-nowe-wyprzedaz-i1525320508.html Kryształki Swarovskiego:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeka Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 No i jeszcze coś dla fanów Audi: http://allegro.pl/narty-elan-fusion-audi-quattro-nowe-i1490586987.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Szybsze niż Audi http://allegro.pl/gielda-jelenia-gora-narty-dynastar-ferrari-i1514485403.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeka Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Ale Audi to QUATTRO! UNIWERSALNE!!! :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Brakuje mi tu BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Witam! Wszystkie nartki sa super. W zeszłą wiosnę trochę takich widziałem. Gdyby ktoś z forumowiczów wpadł do Chamonix, to można takie i nie tylko takie cuda pooglądać na wystawach sklepów, a i także niektóre osobniki noszą na ramionach i stawiają przed ogródkami w słoneczku (knajpki). Ale chyba tylko noszą, bo nie wyglądają na narciarzy w potocznym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeka Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Ciekawe, jak zniosłyby "lifting" w kolejkach w naszych krajowych kurortach zimowych w ferie:D:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Nie trzeba jechać w Alpy. Ja na Pirelli jeździłem w Ustroniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Patriotyzm, patriotyzmem, ale w Katowicach czegoś takiego w żadnym sklepie nie widziałem. Widocznie śląscy handlarze mają mierne zdanie o zasobności naszych portfeli w tym rejonie, a może kupcy by się znaleźli i zabrali do SzCyrku by stanąć z nimi pod Golgotą lub Bienkulą. A może by nawet zjechali na nich z jakiejkolwiek trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeka Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Stanąć, a potem spocząć z grzańcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Myśle że jak szaleć to z tym Cena: Narty Lacroix, 215 tys. zł Limitowany zestaw narciarski Lacroix to efekt marketingowego mariażu między jednym z najdroższych resortów narciarskich świata – Courchevel oraz Lacroix - producentem sprzętu narciarskiego wysokiej klasy. Zestaw składa się z nart Courchevel Exclusive, pary wiązań Lx Smartracs, kijków z włókien węglowych, skórzanych rękawic, gogli oraz dwóch skórzanych torebek. Opakowany jest w oprawianą skórą skrzynię, zaprojektowaną przez Pinel & Pinel – paryskiego producenta luksusowej galanterii skórzanej. Jedynym miejscem gdzie można zakupić ten sprzęt jest firmowy butik Lacroix w Courchevel. W cenę wliczony jest także całoroczny skipass, z nieograniczonym dostępem do trzech regionów resortu Courchevel. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Tak, to te klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Myśle że jak szaleć to z tym Cena: Narty Lacroix, 215 tys. zł Limitowany zestaw narciarski Lacroix to efekt marketingowego mariażu między jednym z najdroższych resortów narciarskich świata – Courchevel oraz Lacroix - producentem sprzętu narciarskiego wysokiej klasy. Zestaw składa się z nart Courchevel Exclusive, pary wiązań Lx Smartracs, kijków z włókien węglowych, skórzanych rękawic, gogli oraz dwóch skórzanych torebek. Opakowany jest w oprawianą skórą skrzynię, zaprojektowaną przez Pinel & Pinel – paryskiego producenta luksusowej galanterii skórzanej. Jedynym miejscem gdzie można zakupić ten sprzęt jest firmowy butik Lacroix w Courchevel. W cenę wliczony jest także całoroczny skipass, z nieograniczonym dostępem do trzech regionów resortu Courchevel. No to z tym postem mi z Nieba spadłeś. W przyszłym tygodniu tam startuję i już nie mogę się doczekać próżnienia mojej karty. Ciekawe czy mają wiecej, bo żona strasznie sie w tej chwili też na nie napiliła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 No to z tym postem mi z Nieba spadłeś. W przyszłym tygodniu tam startuję i już nie mogę się doczekać próżnienia mojej karty. Ciekawe czy mają wiecej, bo żona strasznie sie w tej chwili też na nie napiliła. Żonę to pewnie te torebki interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeka Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Marku pytanie - skipass także oprawiony w skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Marku ale dla Ciebie skipass na cały sezon. Zobacze na miejscu co jeszcze do tego dadzą, bo może jakiś szałas bedzie do opanowania. I w tedy jak nic biorę całoroczny. A żonę to te narty zarajcowały, bo też śmiga. Torebki to świat moje młodszej córki, tak że obdzielimy rodzinę całą. Mam tylko jeden problem, jak znajdę ten butik???? Bo Cur.... jest na paru poziomach. Może ktoś wie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Zobacze na miejscu co jeszcze do tego dadzą, bo może jakiś szałas bedzie do opanowania. I w tedy jak nic biorę całoroczny. A żonę to te narty zarajcowały, bo też śmiga. Torebki to świat moje młodszej córki, tak że obdzielimy rodzinę całą. Mam tylko jeden problem, jak znajdę ten butik???? Bo Cur.... jest na paru poziomach. Może ktoś wie? Może zdążysz kupić cytat z tej strony Kłopot w tym, że ten pakiecik możesz kupić tylko na miejscu, w butiku firmowym Lacroix w Courchevel. I lepiej się pospiesz - firma wyprodukowała tylko 10 egzemplarzy. Każdy kosztuje 50 tys. euro. Żebyś nie wybrzydzał, firma dorzuci ci też w tej cenie całoroczny ski-pass. będziesz jednym z 10 na świecie który to ma mój szacun dasz popatrzeć?? Edytowane 23 Marzec 2011 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi