Slash0r Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) Niestety idzie wiosna, koniec nartowania. Na szybkości wrzucam kilka fot zrobionych również na szybkości Zdjęcia bez obróbki. http://min.us/jjNKIy.jpg http://min.us/mvnZeX9#1 Wrzucajcie swoje:) Edytowane 21 Marzec 2011 przez Bończa Tytul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 takie same widziałam dwa dni temu w dolinie zillertal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 21 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Ja dzisiaj zrobiłem takie zdjęcie wiosny To Cerna Hora? Trasa wygląda masakrycznie, ale to temat o wiośnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 takie same widziałam dwa dni temu w dolinie zillertal:) A ja dzisiaj w OBI w Tychach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 wiosna to pewnie dzielo TWOICH rąk ........... masz piekną kolekcje ............musze kiedys wpaść z zona na zakupy do ogrodu i skalniaka...NIe spotykamy sie na nartach wiec będzie spotkanie przy kwiatach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Wiosna? Nie sadze:)Piatek, godzina 15, jakies 1900m npm. Tam po lewej stronie na linach powinny byc gondolki i ich nie bylo tego dnia:(Nastepne z soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 21 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Wiosna? Nie sadze:) Piatek, godzina 15, jakies 1900m npm. Tam po lewej stronie na linach powinny byc gondolki i ich nie bylo tego dnia:( Nastepne z soboty. Gdzie to jest? No ale w Polsce wiosna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 A Ja dzisiaj wiosennie kupiłem kurtkę Bergson Supra-Tex 15X15 tys za 349,50 gr w Fashion-house Sosnowiec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Gdzie to jest? No ale w Polsce wiosna:( W najwyzej polozonej wiosce w Austrii. W Londku tez wiosna. Jeszcze chwila i bedzie mozna zaczac siac ogorki... ups zly watek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 W Londku tez wiosna. Jeszcze chwila i bedzie mozna zaczac siac ogorki... ups zly watek:D Widzę że ogórek wzbudził spore zainteresowanie, co poniektórzy mogą jedynie pomarzyć o takim zainteresowaniu tematem na forum:p;). Chyba jutro wydzielę posty i założę osobny temat o ogórku. JACK widzę pojęcia ma, wie od czego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 21 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (...) co poniektórzy mogą jedynie pomarzyć o takim zainteresowaniu tematem na forum:p;) (...). SB, proszę Cię, znowu zaczynasz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Mój punkt widzenia wiosny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Mój punkt widzenia wiosny... Edytowane 22 Marzec 2011 przez Ewa78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 22 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Mój punkt widzenia wiosny... Jakieś obrazki czy coś? u mnie chyba coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 hmmm nie obrazki, Tylko moje zdjęcia;) jpeg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 hmmm nie obrazki, Tylko moje zdjęcia;) jpeg... Po prostu tyle śniegu,że zlało się z tłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 ??? ja widze fotki a Wy biała plame ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 ??? ja widze fotki a Wy biała plame ? U mnie nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 a teraz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 22 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) a teraz? Działa. Gdzie wstawiałaś tamte fotki? Strzelam, że na PicasaWeb i ustawiłaś tryb galerii na prywatny? Edytowane 22 Marzec 2011 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Noooo, teraz to widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Działa. Gdzie wstawiałaś tamte fotki? Strzelam, że na PicasaWeb i ustawiłaś tryb galerii na prywatny? wstawiłam je na skionline...ale album miał status priv;) moze temu ich widac nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 22 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 wstawiłam je na skionline...ale album miał status priv;) moze temu ich widac nie było No, ale trafiłem z tym, że galeria była prywatna:D EOT Za oknem coraz ładniej, ale też coraz cieplej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Noo,teraz widać! Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi