ROSSIGNOL Napisano 20 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 20 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 (edytowane) ……………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 20 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 No no kotku niezły z Ciebie TYGRYSEK:D:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 20 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) …………... Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 21 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL PS.Argentyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 nie probowałem tak... za stary i za sztywny jestem (a w dodatku szkoda mi rekawic... ) Ale jeśłi miałeś z tego fun, to to jest 'fun'..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) Mam pytanie czy jadę na filmie w stylu "fun" ? [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SjUo1J_rCZU[/YOUTUBE] . Witam Na pewno fun - dla Ciebie podczas jazdy, dla mnie przy oglądaniu:) Żeby tak pojechać, trzeba coś potrafić - trochę ćwiczeń i bez problemów łączysz skręty. Szacunek. Pozdrawiam Mirek Edytowane 21 Marzec 2011 przez Marucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Mam pytanie czy jadę na filmie w stylu "fun" ? Ewolucje robione są na narcie SL 9s Ti. Uczyłem się na podstawie filmu z netu. Soorki za jakość filmu ale tylko taki sprzęt posiadam (aparat). Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę o wyrozumiałość. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SjUo1J_rCZU[/YOUTUBE] . Rossi następnym, razem wybierz stroszmy stok żeby mieć odpowiednią prędkość na więcej niż jeden skręt, jak dla mnie to te skręty są wypasione. Czekam na coś więcej pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Rosi, mi się bardzo podoba ...no i najważniejsze Fun chyba miałeś z tych zawijasów? Podoba mi się, tym bardziej, że sam jestem na etapie nauki Funu i na trzy podobne skręty w moim wypadku conajmniej raz kończę wykładając się na śniegu... ...w taki sposób w tym Sezonie nabawiłem się lekkiej kontuzji barku Dzięks za filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Mam pytanie czy jadę na filmie w stylu "fun" ? Ewolucje robione są na narcie SL 9s Ti. Uczyłem się na podstawie filmu z netu. Soorki za jakość filmu ale tylko taki sprzęt posiadam (aparat). Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę o wyrozumiałość. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SjUo1J_rCZU[/YOUTUBE] . Nooooo Rossi pełen szacun:) Nie znam się specjalnie na funie, ale bardzo mi się podoba (a w moim przypadku rzadko kiedy podoba mi się jak ktoś jeździ funem, bo częsciej ludziom tylko sie wydaje że tak jeżdżą) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 (edytowane) Dziękuję Jan to miłe. Na nartach jeżdżę dużo ,trafia się i 80 dni na stoku w czasie jednego sezonu. Najbardziej lubię jechać po muldach. Ten "fun" to jednorazowo dla zabawy. Jak nakręcę film z jazdy poza trasą to Ci podeślę. PS. Tak więc może zaliczymy kiedyś Argentynę ? ………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) Rossignol 9SL Ti / 165 cm. Chyba są dobre do tego typu jazdy. Fajnie by było raz pojechać do tego ośrodka w Argentynie co pokazywałeś. Dla Ciebie to chyba jak polecieć do innego stanu. ……………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi