Przemo_ski Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Witam. Mogłby mi ktoś podpowiedziec gdzie moge kupic koszulke Head'a - "Yes. I'm a speedoholic" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 podbijam, takze bym byl chetny na takowego t-shirta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 T-shirt raczej nie osiągalny w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Był miesiąc temu jak sprzedawałem jeden z posiadanych przez siebie czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielasbar Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Też byłbym chętny!!!Widziałem kilka miesięcy temu na allegro ale z długim rękawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Przypomnijcie mi w poniedziałek, to zadzwonię do odpowiedniej osoby i się dowiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 25 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Przypomnijcie mi w poniedziałek, to zadzwonię do odpowiedniej osoby i się dowiem. Ok, napewno Ci przypomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 ja też chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Też byłbym chętny!!!Widziałem kilka miesięcy temu na allegro ale z długim rękawem Baaaaaardzo trudno o koszulkę z krótkim rękawem ( no, chyba ze JC się postara:)). Sam mam z długimi rękawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Super ta koszulka http://lindsey-vonn-fansite.webs.com/apps/blog/entries/show/4861249-lindsey-is-a-speedoholic- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Ta koszulka, która ma Lindsey nie jest od Head-a a z tej firmy :http://www.underarmour.com/shop/us/ zwróćcie uwagę na logo na rękawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Na Head'a tez sie pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Ta koszulka, która ma Lindsey nie jest od Head-a a z tej firmy :http://www.underarmour.com/shop/us/ zwróćcie uwagę na logo na rękawie. No właśnie. a underarmour swoje kosztuje. Head nie zrobił koszulek pod logiem head, tylko z nadrukiem. Ich akcję promocyjną wsparła firma Gildan, której zlecono produkcję koszulek. Head ma za to koszulki World cup rebels ( której jestem posiadaczem) i ona np jest sygnowana na metkach logiem heada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Ta koszulka, która ma Lindsey nie jest od Head-a a z tej firmy :http://www.underarmour.com/shop/us/ zwróćcie uwagę na logo na rękawie. Ale i tak wł... koszulka mi się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Widziałęm duży wybór koszulek/longsleeve'ów/nbluz firm narciarskich w TirolSki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 No właśnie. a underarmour swoje kosztuje. Head nie zrobił koszulek pod logiem head, tylko z nadrukiem. Ich akcję promocyjną wsparła firma Gildan, której zlecono produkcję koszulek. Head ma za to koszulki World cup rebels ( której jestem posiadaczem) i ona np jest sygnowana na metkach logiem heada Często jest tak, że jakiś producent sprzętu zleca produkcję koszulek jakiejś firmie odzieżowej - ja mam na przykład koszulkę z pewnej dużej imprezy narciarskiej z ARE :D:D no i jak łatwo się domyślić nie jest producentem FIS, nie jest producentem Królestwo Szwecji, ani miasto Are, tylko firma Halti. Tak wiec nic dziwnego, że Head wypuścił serię koszulek zamówioną u innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 koszulki speedoholiców były swojego czasu na facebook'owym profilu head ski polska, były konkursy i mi się udało jedną zawinąc tak samo własnie jedną zdobył Bode. w necie nie widziałem, napewno jak był Red Bull Zjazd na Krechę to Head miał testy i każdemu dawali w prezencie koszulki. Gdyby Head robił jeszcze gdzies jakieś testy można sie zakrecic bo mogą rozdawac ale w tym sezonie to już chyba nie bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Kogoś widziałem w Kielcach w tej koszulce, chyba motocyklista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi