bogi Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) Gdzie można jeszcze pojeździć ? Edytowane 18 Marzec 2011 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Gdzie można jeszcze pojeździć ? dziś jeździłem w Sölden - b.dobre warunki powyżej 2000m wczoraj w Obergurgl-Hochgurgl, warunki jeszcze lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 W Beskidach dobre warunki panują: Wisła: Soszów, Cieńków, Nowa Osada, Stożek Szczyrk: Golgota, Hala Pośrednia, Trasa nr 7 Hala Skrzyczeńska-Suche-Solisko. Korbielów: BABA i Buczynka te trasy w dolnej części Pilska. W Istebnej warunki są już trudne. Mniejsze wyciągi już nie pracują śnieg popłynął. W niedziele jadę na Soszów zakończyć sezon bo przy takich temperaturach trasy nie wytrzymają do końca marca w stanie umożliwiającym dobrą jazdę i nie oranie po kamieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 W Beskidach dobre warunki panują: Wisła: Soszów, Cieńków, Nowa Osada, Stożek Szczyrk: Golgota, Hala Pośrednia, Trasa nr 7 Hala Skrzyczeńska-Suche-Solisko. Korbielów: BABA i Buczynka te trasy w dolnej części Pilska. W Istebnej warunki są już trudne. Mniejsze wyciągi już nie pracują śnieg popłynął. W niedziele jadę na Soszów zakończyć sezon bo przy takich temperaturach trasy nie wytrzymają do końca marca w stanie umożliwiającym dobrą jazdę i nie oranie po kamieniach. nie bylabym tak pewna.... tego "spłyniecia" sniegu. www.twojapogoda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Gdzie można jeszcze pojeździć ? Wczoraj byłem pod Golgotą w Szczyrku i jak na takie upały stok bez przetarć i nadal duża pokrywa snieżna. Dzisiaj w Bielsku niestety paskudnie bo pada deszcz ale od soboty znowu zapowiadają opady śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Na Zagroniu w Istebnej sezon narciarski zakończony info. z strony Ośrodka. To nadal działają wyciągi: Wisła:Nowa Osada, Stożek, Soszów, Cieńków Szczyrk:Golgota, trasa 7 Suche-Solisko Korbielów:BABA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 W Nowej Osadzie zero ludzi a wyciag działa !? Patrząc na obraz z kamery wczoraj wieczorem i dzisiaj w ciągu dnia nie zauważyłem na stoku ani jednej narciarskej zabłąkanej duszy, a wyciąg działa jak w środku sezonu wożąc powietrze. Narciarzy nie ma bo deszcz pada. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu. Jak myślicie czy chodzi tu o reklamę stoku, aby zagladających ludzi zachęcic do przyjazdu czy może jest jakiś inny powód ? Nie jestem oczywiście pracownikiem tego ośrodka i moją intencją nie jest reklamowanie ośrodka. http://www.nowaosada.pl/5,kamery-on-line.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogi Napisano 18 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 koniec sezonu Na Podhalu lało dzisiaj, ale trochę śniegu pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Dzis niestety z powodu wiatru wiekszosc wyciagow w Obergurgl stalo:( A szkoda, bo gdyby nie wiatr to naprawde byloby super. Zreszta po lunchu ten wiatr juz zanikl, a wyciagi nadal staly:( Niebieskie niebo, sloneczki, kilka chmurek, puste swietnie przygotowane trasy.. i nie mozna bylo poszalec:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi