afrikaner Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 klikłem- czuję ,że będziesz number one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kintul Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 probowalem. doszedlem do galerii zdjec ale nie ma tam mozliwosci glosowania. zarejestrowalem sie na facebooku ale dalej bez powodzenia.......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 klikłem- czuję ,że będziesz number one Dziękuję! probowalem. doszedlem do galerii zdjec ale nie ma tam mozliwosci glosowania. zarejestrowalem sie na facebooku ale dalej bez powodzenia.......... Wystarczy kliknąć "lubię to"(moje zdjęcie ). Jak jesteś zarejestrowany na pewno możesz kliknąć! Bez zalogowania pojawia się reklama konkursu.Po zalogowaniu pojawiają się zdjęcia,wchodząc na nie wystarczy kliknąć "lubię to". Uda się czy nie to i tak: dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kintul Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 ok. kliknalem. powodzenia. jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Życzę wygranej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peki Napisano 11 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Witam ; ) także biorę udział w konkursie i również była bym wdzięczna za głos oddany na mnie,bo bardzo zależy mi na wyjeździe . Instrukcja dla zalogowanych na facebooku :1. wchodzimy w link http://www.facebook.com/pages/Szko%C5%82a-Narciarska-i-Snowboardowa-STRAMA/138087636210265 i klikamy 'lubię to' na profilu tej szkoły narciarskiej2. wchodzimy w link http://www.facebook.com/photo.php?fbid=205403696145325&set=a.205403219478706.51804.138087636210265&theater i klikamy "lubię to" pod moim zdjęciemz góry bardzo dziękuje ! ; ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 19 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Witam ; ) także biorę udział w konkursie i również była bym wdzięczna za głos oddany na mnie,bo bardzo zależy mi na wyjeździe . Instrukcja dla zalogowanych na facebooku Czy to te zdjęcie prezentowane w postcie? Przekonaj mnie, abym głosował na Ciebie. Co przedstawia ten film Twoimi oczami. Ja widzę dużą biel i sylwetkę narciarza. Walorow dobrej fotografii nie dostrzegam, co mi chcesz przekazać też nie odnajduję. Zyczę powodzenia i spełnienia marzeń. Zyczliwy. :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 19 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 23 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Cześć Biore udział w konkursie na opowiadanie satyryczne. Nie umiem pisdac takich opowiadań więc to co wysłałem jest wyjatkowo drętwe ale bardzo Was proszę głosujcie na moje wypociny bo nagroda jest fajna. Przecież to tylko jedno kliknięcie na stronie: ........ Z góry dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 19 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Mooocnaaaa rzecz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 A ja przede wszystkim bardzo bardzo bardzo dziękuję Wam za każdy głosik! No cóż,drugiej tury nie "zawojowałem" ,jednak każdy oddany głos bardzo mnie cieszy,tak jak werdykt komisji w pierwszej turze. :) Nie ma źle! Gratulację dla zwycięzców!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 19 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Cześć Biore udział w konkursie na opowiadanie satyryczne. Nie umiem pisdac takich opowiadań więc to co wysłałem jest wyjatkowo drętwe ale bardzo Was proszę głosujcie na moje wypociny bo nagroda jest fajna. Przecież to tylko jedno kliknięcie na stronie: ........ Z góry dzięki A gdzie mam kliknąć? Daj szybką odpowiedź, bo się bardzo niecierpliwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi