JC Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Jeszcze przez tydzień trwa konkurs fotograficzny zorganizowany przez SN Strama z Zakopanego. Na zwycięzcę czeka wyjazd w Alpy! Zachęcam do udziału! Szczegóły znajdziecie tutaj: http://www.strama.szkola.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=556&Itemid=233 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Dzięki za przypomnienie! Myślałem wrzucić taką fotkę: Tylko nie mogę znaleźć go w pełnym rozmiarze na moim kompie. Chyba przez przypadek go wykasowałem. Dobrze,że zostało jeszcze na skionline! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Dzięki za przypomnienie! Myślałem wrzucić taką fotkę: Tylko nie mogę znaleźć go w pełnym rozmiarze na moim kompie. Chyba przez przypadek go wykasowałem. Dobrze,że zostało jeszcze na skionline! a co to za misiek na nartch;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 to nie misiek - tylko zima odchodz na północ - aby powrócić do nas znów na nartach jesienią :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Misiek czai się na snowboardzistę,który... był ubrany,jakby ze ślusarni wyszedł. Mogłem poczekać na ciekawszy obiekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Misiek czai się na snowboardzistę,który... był ubrany,jakby ze ślusarni wyszedł. Mogłem poczekać na ciekawszy obiekt. sie usmiałam snołbordzista nie snowbordzista.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Smoluchbłądzista był ubrany w jakiś ortalionowy puchowy jednoczęściowy kostium - wyglądał jak płetwonurek z lat pięćdziesiątych,który zamiast z wody wyszedł z sadzawki... :eek: Pewnie temu misiek klapnięte ucho miał... A tak poważnie,to lepszy snowboard niż TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Smoluchbłądzista był ubrany w jakiś ortalionowy puchowy jednoczęściowy kostium - wyglądał jak płetwonurek z lat pięćdziesiątych,który zamiast z wody wyszedł z sadzawki... :eek: Pewnie temu misiek klapnięte ucho miał... A tak poważnie,to lepszy snowboard niż TV. Pomyslałm o tym konkursie, mam fotke fajna - niestety na niej jestem ja;) mój pierwszy raz na nartach na Pilsku, wogle jako panna z miasta to w góry przyjechalam w jeansach.... zabrali mnie na narty, a jedyne co w chalupie bylo to kreszowy niebieski jak pasek skionline kombinezon, jednoczęściowy....wygladalam jak PI I SIGMA.. tak sie na Miziowej smiali..jak w tym stroju wyskoczyłam ze ho ho Było mi głupio wtedy ....dzis szczerze to bym cos takiego zalozyła:) by popatrzec na reakcje ludzi, toz na stoku musi byc lans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Dodawanie fotek chyba srednio im dziala. Od wczoraj jako 'new' wisi fotka JC (ksiezyc). Nie wierze, ze do tego czasu nikt nie dodal zadnych nowych zdjec:) pozdr P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała_mi Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Dzięki za przypomnienie! Myślałem wrzucić taką fotkę: Tylko nie mogę znaleźć go w pełnym rozmiarze na moim kompie. Chyba przez przypadek go wykasowałem. Dobrze,że zostało jeszcze na skionline! YETI?? !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Pomyslałm o tym konkursie, mam fotke fajna - niestety na niej jestem ja;) mój pierwszy raz na nartach na Pilsku, wogle jako panna z miasta to w góry przyjechalam w jeansach.... zabrali mnie na narty, a jedyne co w chalupie bylo to kreszowy niebieski jak pasek skionline kombinezon, jednoczęściowy....wygladalam jak PI I SIGMA.. tak sie na Miziowej smiali..jak w tym stroju wyskoczyłam ze ho ho Było mi głupio wtedy ....dzis szczerze to bym cos takiego zalozyła:) by popatrzec na reakcje ludzi, toz na stoku musi byc lans. Przypomniałaś mi jak ja zaczynałem... Miałem spodnie rurki dwa numery za małe i jesienną kurtkę ortalionową.Do tego jakieś za małe rękawiczki sprzed dwudziestu lat i pożyczone buty... o numer za małe. :eek: Ale liczy się zabawa! Dodawanie fotek chyba srednio im dziala. Od wczoraj jako 'new' wisi fotka JC (ksiezyc). Nie wierze, ze do tego czasu nikt nie dodal zadnych nowych zdjec:) pozdr P Wczoraj wrzuciłem swoją,ale jeszcze jej nie ma. YETI?? !!! :D Ciekawe,z czym jeszcze się skojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 :D Ciekawe,z czym jeszcze się skojarzy. wydaje mi sie ze idzie na rakietach;) lesniczy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 wydaje mi sie ze idzie na rakietach;) lesniczy:) Do tego z klubu Gaja :eek: i temu schowałem się pod choinką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 :D Ciekawe,z czym jeszcze się skojarzy. Moje pierwsza myśl była że siku robisz, ale jak tak by było to byłbyś odwrócony w przeciwną stronę i miał ręce zajęte:p, więc myślę że....:eek:(nie napiszę) :D:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Moje pierwsza myśl była że siku robisz, ale jak tak by było to byłbyś odwrócony w przeciwną stronę i miał ręce zajęte:p, więc myślę że....:eek:(nie napiszę) :D:D To miała być tajemnica... :D Fujfuje były przepełnione,toż to SzCyrk... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Jak głosować w tym konkursie bo nie ma żadnego przycisku .? Z tego co wyczytałem,to najpierw komisja ma wybrać 10 najciekawszych,a następnie będzie głosowanie - trochę się pospieszyłem,mogę się nie łapnąć do tej dziesiątki. Ale myślę pozytywnie,więc takiej opcji nie rozważam. Jakoś za (chyba) 4 dni mają zapadać decyzje komisji - zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 No i się udało!Jestem w dziesiątce! Ponownie więc proszę o wsparcie. Zagłosować można tutaj,trzeba się tylko zalogować i pokażą się zdjęcia biorące udział w konkursie. Za każdy głosik z góry bardzo dziękuję! Miniaturka fotki w moim podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 No i się udało!Jestem w dziesiątce! Ponownie więc proszę o wsparcie. Zagłosować można tutaj,trzeba się tylko zalogować i pokażą się zdjęcia biorące udział w konkursie. Za każdy głosik z góry bardzo dziękuję! Miniaturka fotki w moim podpisie. Panowie? A to tam Panie nie mogą głosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Panowie? A to tam Panie nie mogą głosować? :D "ponownie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 :D "ponownie" uppss;) tak to jest net na blueconnect w tel sprawdzać. Masz moj głos! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 uppss;) tak to jest net na blueconnect sprawdzać. Masz moj głos! Dziękuję! Mi też czasem ten blueconnect przekręca słowa w telefonie;pojawiają się jakieś dziwne znaki typu: miakki znak,twiordyj znak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 No i się udało!Jestem w dziesiątce! Ponownie więc proszę o wsparcie. Zagłosować można tutaj,trzeba się tylko zalogować i pokażą się zdjęcia biorące udział w konkursie. Za każdy głosik z góry bardzo dziękuję! Miniaturka fotki w moim podpisie. Maćku postaram się uruchomić klikaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Maćku postaram się uruchomić klikaczy Wieeelki dzięks Mariusz! Wiedziałem,że mogę na Ciebie liczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi