Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Pisanie na kilku forach narciarskich

kmusial

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o udzielaniu się na kilku różnych forach narciarskich równocześnie?

A to są jakieś inne fora narciarskie?:D(żart)

A tak poważnie to zakazu nie ma i jak tylko ktoś ma ochotę i w ch... wolnego czasu to może się udzielać.

Forów jest dużo, zaraz będzie więcej jak chętnych do uczestniczenia w nich:D.

A i tak jak rozmowa o sprzęcie to na tych wszystkich innych forach podaje się linki z pokaźnej i w zasadzie jedynej tego typu bazy danych zgromadzonych kolekcji na stronie Skionline. Zresztą jeśli chodzi o ośrodki też.

A już zupełnie śmieszne i żenujące jest przekopiowywanie wpisów przez takiego wielo-forumowego użytkownika jednakowego wpisu na wszystkie fora w których uczestniczy.

Nie jest to nigdzie zabronione.. jeśli ktos ma czas, to niech pisze.

Widziałam kilka przypadków dokładnie tego samego tekstu, jakos to nie wyglada za fajnie, a wyszło to tak ze zwyczajnie skopiowałam i wkleiłam w gogogle linka jakiego znalazłam własnie na skionline..

na moja skrzynke skionline przyszło kilka zaproszeń na inne fora, widac ze czasami uzytkownikami nowymi stają sie ludzie tylko dlatego by takie wiadomości rozesłać.

częstliwość mojego bycia tu z racji wykonywanych obowiązków w pracy, pozwala mi byc online codziennie..co zreszta widac .

Trzeba miec jednak najzwyczajniej w swiecie zdrowy rozsądek. I tyle.

• Like 1

Zapytałem, ponieważ z naszego forum, z jednego z linków trafiłem na zupełnie mi nie znane, nowe forum, na którym zauważyłem wielu znanych tutaj użytkowników. Żeby była jasność to ja też kiedyś udzielałem się na zupełnie innym forum, jednak merytoryczna jakość wypowiedzi i informacji sprawiła że pozostałem tutaj.

Ja chciałbym, aby dyskusja dotyczyła forów, a nie całego skionline.pl.

Nasze forum jest najstarsze, powstało w 1997 rok. Kilka lat temu powstało skiforum, które bardzo się rozrosło, a następnie powstały inne fora narciarskie, bo osoby udzielające się tutaj stwierdziły, że nasza atmosfera im nie pasuje.

To samo dotyczy stron internetowych. Przez te kilkanaście lat było przynajmniej kilkanaście projektów internetowych, ale nie wiele z tego wyszło.

Fora powstawały, upadały tak samo jak strony o tematyce narciarskiej.

Co do kopiowania treści, to swego czasu jedno z for internetowych UKRADŁO wszystkie treści dot. kolekcji sprzętu narciarskiego ze skionline.pl. Od tego czasu nasze treści są chronione przed kopiowaniem. :mad:

Kiedyś na skiforum trafiłem przypadkiem Jacku chyba na Twój profil (wnioskuję po zdjęciu) - real, czy może ktoś się podszywa?

A propos kradzieży w sieci, to ubiegłej jesieni w jednej z aukcji na allegro, były wstawione zdjęcia narty z JC jako modelem. To się chyba nazywa endorsement:rolleyes::D.

Edytowane przez ravick97

Kiedyś na skiforum trafiłem przypadkiem Jacku chyba na Twój profil (wnioskuję po zdjęciu) - real, czy może ktoś się podszywa?

A propos kradzieży w sieci, to ubiegłej jesieni w jednej z aukcji na allegro, były wstawione zdjęcia narty z JC jako modelem. To się chyba nazywa endorsement:rolleyes::D.

Tak na skiforum mam profil jako Jurek SOL. Co do zdjęć, to zostały SKRADZIONE.

Cześć

Pisuje na paru forach narciarskich. Są fora wartościowe i mniej. Kiedyś już napisałem, że skionline jest dla mnie forum o najwyższej wiedzy merytorycznej uczestników.

A już zupełnie śmieszne i żenujące jest przekopiowywanie wpisów przez takiego wielo-forumowego użytkownika jednakowego wpisu na wszystkie fora w których uczestniczy.

Napisałem kilka tekstów syntetycznych, które uznałem za warte rozpropagowania. Nie widzę w tym nic złego że pojawiły się na paru forach będąc zresztą zawsze dobrze przyjmowanymi i pomocnymi.

Nie wydaję się sobie z tego powodu smieszny czy żenujący.

Pozdro

• Like 5

Napisałem kilka tekstów syntetycznych, które uznałem za warte rozpropagowania. Nie widzę w tym nic złego że pojawiły się na paru forach będąc zresztą zawsze dobrze przyjmowanymi i pomocnymi.

Nie wydaję się sobie z tego powodu smieszny czy żenujący.

Pozdro

Myślę, że SB miał coś innego na myśli w temacie kopiowanych treści.

• Like 2

Witam, nie wiem czy mozna te kilkadziesiat postow w moim wykonaniu nazwac udzielaniem sie, ale czytam i od czasu do czasu pisze na kilku forach.

Tak samo jak nie ograniczam sie do jednej formy narciarstwa, tak samo nie chce ograniczac sie do jednego forum.

Na kazdym, mozna znalesc mniej lub bardziej ciekawe/potrzebne informacje.

Nie wartosciowuje zadnego z nich, kazde ma swoje wady jak i zalety.

:)

Co może powiedzieć facet, który gosci na 4 forach.Tak jak ja (na 3 pod tym samym nickiem)

Sadze, ze to o wiele lepiej niż na jednym. Zawsze mozna czuć sie bardziej nie zależnym.

Wypowiadam sie w tematach w których się chce sprawdzić i doksztalcić.

Nie traktuję wpisów jako konwersacji. Są inne na to sposoby.

Czasami posluguję sie wczesniej napisaną analizą jesli ona jest adekwatna

do popełnianych błędów. Wtedy wklepuję linka.

Nie jestem patriotą , raczej internacjonalistą i wszedzie mi wygodnie.

Liczy sie atmosfera, ludzie.Dlatego tu zaglądam.

Pozdrawiam!

Fora

ja np odwiedzam sklep MAKRO AUCHAN TESCO CERFUR czy CASTORAMA czy inne sieci i jak widzę coś ciekawego to KUPUJĘ ...ale podstwowe zakupy robie w DELIKATESACh u WLADZIA ...

SKIONLINE ma ciekawa szate graficzna ..dobrych fachowcow i mila atmosferę ... otrzymalem też zaproszenie od inego portalu ale narazie brak czasu ........ tutaj już czuje klimat NART..

całkiem normalna sprawa

w odróżnieniu od udzielania na jednym jedynym najlepszym i nieomylnym

to tak jaksłuchać Radia Maryja i żadnej innej stacji radiowej

lepiej napisać na 5 forach w ciągu 5 lat 1000 sensownych postów

niż w ciągu miesiąca tyle samo bzdur

w odróżnieniu od udzielania na jednym jedynym najlepszym i nieomylnym

to tak jaksłuchać Radia Maryja i żadnej innej stacji radiowej

lepiej napisać na 5 forach w ciągu 5 lat 1000 sensownych postów

niż w ciągu miesiąca tyle samo bzdur

Jakaś analogia do jednego z nowych użytkowników ?