tadek49 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Chcę zamieścić kilka(naście) zdjęć z wyjazdu w rejon ZaS, Kaprun, Sall,i ni cholery nie kumam jak dodaje się zdjęcia, albumy, miniaturki:confused: Człowiek na starość tępieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Chcę zamieścić kilka(naście) zdjęć z wyjazdu w rejon ZaS, Kaprun, Sall,i ni cholery nie kumam jak dodaje się zdjęcia, albumy, miniaturki:confused: Człowiek na starość tępieje. najlepiej zdjęcia załaduj do Albumu na swoim profilu. zmniej je odpowiednio. swego czasu sama miałam problem, ale Marboru i JC byli tak mili i wytłumaczyli:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 16 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Załadowałem do albumu, ale go nie widzę w galerii, zdjęć nie zmniejszałem, może przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Załadowałem do albumu, ale go nie widzę w galerii, zdjęć nie zmniejszałem, może przez to? wysłam na priv mała instukcję wklejania. Ale faktycznie nie widac w Twoim profilu albumów.. jak zakładam sobie album u siebie zdjecia pojawiaja sie od razu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 16 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Dzieki, spróbuję wieczorkiem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 16 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Zapomniałem Ci dodać że wszystkie odpowiedzi masz w dziale FAQ . Będą tam metody wystawiania miniatur i innych . Jak czegoś kolega nie wie to proszę pytać bo dzisiaj oglądam PŚ w TV i mam czas odpowiedzieć. Dzięki ROSSI, czuję się jak małe dziecko prowadzone za rączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 16 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Nie martw się ja tak samo nie wiedziałem ale jakoś dałem radę .Najprościej jest z miniaturą bo jak piszesz nowy tekst postu przewiń w dół i zobacz akapit "Zarządzaj załącznikami" . Po kliknięciu wyskoczy Ci osobne okno . Kliknij okno "Przeglądaj" dostaniesz listę plików swojego komputera . Wskaż swoje zdjęcie i kliknij "Wyślij" . I to już wszystko .A tu miniatura . Tak robiłem bez zmniejszania pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi