bruno Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Chciałbym wszystkich serdecznie przywitać ponieważ jestem "nowy" i to mój pierwszy post, aczkolwiek miałem już ogromną przyjemność brać udział w ostatnich zawodach na Nosalu, w co do tej pory nie mogę uwierzyć ponieważ jeżdżę na nartach 5 lat, a sam za miesiąc mam 40 (brakło mi miesiąca do grupy "starszaków"). Patrząc z perspektywy czasu bardzo żałuje tych lat bez nart. Przyjąłem to wyzwanie pokonując pewną barierę i odczuwam wielką satysfakcję, że dałem rady tej górze, a jeszcze większą, że mogłem rywalizować ze wspaniałymi gośćmi, którzy naprawdę pokazali klasę. To była niesamowita przygoda mobilizująca do dalszej pracy nad sobą, dziękuję Wam bardzo za możliwość wspólnej rywalizacji i spędzenia czasu w przesympatycznym gronie. Były to moje pierwsze zawody, których nigdy nie zapomnę, a namówił mnie do tego mój super przyjaciel ps.afrikaner i bardzo mu za to dziękuję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witaj bruno, czekałem na tego posta:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witam niemalże sąsiada:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witaj wśród Naszej społeczności...no i pisz, pisz dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witam również i na powitanie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 heloł bruno:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Cześć Bruno, Miło było Was poznać Piszcie często i przyjezdzajcie na narty. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witaj na forum! Skoro się podobało,to może za rok się po ścigamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 WItam serdecznie "sąsiada";) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 (edytowane) no ta ja tez mogę cię oficjalnie w końcu na forum przywitać. p.s bruno to jeden z tych gości ,który zawsze pomoże i nigdy nie zaszkodzi... Edytowane 15 Marzec 2011 przez afrikaner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witaj, Mam nadzieję, że w przyszłym roku się pościgamy. Bo zawody na fotach wyglądały dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Hej Bruno. Była super zabawa i się ciesze że mogłem poznać. Do następnego;))) Następnym razem będzie jeszcze lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Witam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Dziękuje Ci Krzysiu, bardzo mi miło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam również kolegę sąsiada, bardzo mi miło i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam serdecznie, bardzo mi miło i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Hej Bruno. Była super zabawa i się ciesze że mogłem poznać. Do następnego;))) Następnym razem będzie jeszcze lepiej. Hejka lukee, super spotkanie i atmosfera, bardzo mi miło i pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Witaj, Nie jest ważne kiedy zacząłeś. Ważne, że zacząłeś i wsiąkłeś. Tak trzymaj. Działaj też na forum, nie bądź miętki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 15 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Witaj, Nie jest ważne kiedy zacząłeś. Ważne, że zacząłeś i wsiąkłeś. Tak trzymaj. Działaj też na forum, nie bądź miętki. Dzięki za uznanie, na pewno nie odpuszczę, poza tym mam synka i nie chcę żeby zmarnował tyle lat, wziąłem go pod skrzydła, ma 6 lat załapał bakcyla i nieźle sobie już śmiga, jestem z niego dymny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam i pozdrawiam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Patrząc z perspektywy czasu bardzo żałuje tych lat bez nart. To mniej wiecej, tak jak i ja. Witam serdecznie i dlaszych sukcesów życzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość helios Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Serdecznie witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam, mieszkańca książęcego grodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi