JurekByd Napisano 19 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Kaśki tak mają, że ładnie śmigają. Ponoć nie tylko na stoku;). :D:D Coś chyba w tym jest - sam znam pięknie śmigającą Kasię z Wrocławia-zresztą mistrzyni Polski wśród lekarzy mówi samo za siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 19 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2011 (edytowane) ojej się zawstydziłam Swoją drogą Sławku skąd tak obszerna wiedza na temat Kasiek?? Moja ekipa po tegorocznych wojażach po Tyrolu wraca w następnym sezonie na salzburskie stoki,więc tak ustawię wyjazdy, by się w końcu spotkać w moim ulubionym Dachsteinie:):) P.S. Ładne fotki-widzę po sylwetce,że ładnie śmigasz;) No fajnie by było sie spotkać. A póki co nastawiamy się na to samo miejsce tylko w nieco przyjemniejszych temperaturach Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez amberka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 ojej się zawstydziłam Swoją drogą Sławku skąd tak obszerna wiedza na temat Kasiek?? Siedzę na drzewie i obserwuję No fajnie by było sie spotkać. A póki co nastawiamy się na to samo miejsce tylko w nieco przyjemniejszych temperaturach No to w tym roku we wrześniu zamów zamiast kwatery temperaturę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Swoją drogą Sławku skąd tak obszerna wiedza na temat Kasiek?? Wiesz Amberka, Jemu się wydaje że jak zna dwie Kaśki to już pozjadał wszystkie rozumy na temat Kasiek:D:D:D Ale coż, może Go zaskoczymy czymś, np będziemy rezerwować następny wyjazd narciarski nie we wrześniu tylko:rolleyes: ...:eek:w październiku! A co tam, zaszalejemy ze spontanicznością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Moja ekipa po tegorocznych wojażach po Tyrolu wraca w następnym sezonie na salzburskie stoki,więc tak ustawię wyjazdy, by się w końcu spotkać w moim ulubionym Dachsteinie:):) P.S. Ładne fotki-widzę po sylwetce,że ładnie śmigasz;) Tak się składa ,że ja też ponownie karnet salzburski w przyszłym roku. Ale coż, może Go zaskoczymy czymś, np będziemy rezerwować następny wyjazd narciarski nie we wrześniu tylko:rolleyes: ...:eek:w październiku! A co tam, zaszalejemy ze spontanicznością! Rezerwacje na przyszły rok to juz poczyniłem , sylwester i ferie juz zabukowane P.S Kaśki też obce mi nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 20 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Wiesz Amberka, Jemu się wydaje że jak zna dwie Kaśki to już pozjadał wszystkie rozumy na temat Kasiek:D:D:D Ale coż, może Go zaskoczymy czymś, np będziemy rezerwować następny wyjazd narciarski nie we wrześniu tylko:rolleyes: ...:eek:w październiku! A co tam, zaszalejemy ze spontanicznością! mam na ten temat takie samo zdanie A co do tego października to już byłby szczyt szaleństwa ale jak widać nie tylko Kasie są takie zapobiegawcze. Krystian juz ma rezerwacę. A ten sie nas czepia i czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 mam na ten temat takie samo zdanie A co do tego października to już byłby szczyt szaleństwa ale jak widać nie tylko Kasie są takie zapobiegawcze. Krystian juz ma rezerwacę. A ten sie nas czepia i czepia No ja juz tez probuje cos zarezerwowac na styczen i na luty i na kwiecien. Niestety w okresie ferii i swiat nie jest latwo dobry hotel znalezc. A Kasia sie nie nazywam;) Wiec sie nie przejmucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 No ja juz tez probuje cos zarezerwowac na styczen i na luty i na kwiecien. Niestety w okresie ferii i swiat nie jest latwo dobry hotel znalezc hej Jacku, w jakie to lanserskie:) ośrodki się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 20 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 powiem Wam w sekrecie (i tu SB pewnie spadnie z krzesła ze śmiechu) że pokój w Haus w terminie 28.01.2012-04.02.2012 mam zarezerwowany Tak więc Kasiu, Jurku, Krystianie i inni, którzy w tym terminie będą w okolicy - jest wreszcie szansa na bliższe zapoznanie na stoku )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 powiem Wam w sekrecie (i tu SB pewnie spadnie z krzesła ze śmiechu) że pokój w Haus w terminie 28.01.2012-04.02.2012 mam zarezerwowany Tak więc Kasiu, Jurku, Krystianie i inni, którzy w tym terminie będą w okolicy - jest wreszcie szansa na bliższe zapoznanie na stoku )) wszystkie macie źle w głowach przeżyjecie, hej hej la la la la hej hej hej hej Jak Was(Kachy) czytam to zapinam pasy bezpieczeństwa, żeby nie spaść z fotela, hej hej la la la la hej hej hej hej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 hej Jacku, w jakie to lanserskie:) ośrodki się wybierasz? Mysle o Obertauern (Sylwester), Obergurgl (znow bo fajnie bylo) i Saas Fee... Obergurgl juz mamy wstepnie zarezerwowany na tydzien przed Wielkanoca 2012. Szczerze to korci mnie cos w lutym w USA/Kanada zamiast tego Saas Fee, ale nie wiem czy sie da cos znalezc blisko lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 20 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 wszystkie macie źle w głowach przeżyjecie, hej hej la la la la hej hej hej hej Jak Was(Kachy) czytam to zapinam pasy bezpieczeństwa, żeby nie spaść z fotela, hej hej la la la la hej hej hej hej:cool: To może kask załóż, żebyś sobie głowy nie potłukł. Bo to niebezpieczne jest, wiesz wiesz No i oczywiście zakwasy mięśni brzucha murowane Mysle o Obertauern (Sylwester), Obergurgl (znow bo fajnie bylo) i Saas Fee... Oj było się kiedyś w Saas Fee. Ale pięknie było. tydzień cudownej pogody i cudownych warunków. ehh się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Oj było się kiedyś w Saas Fee. Ale pięknie było. tydzień cudownej pogody i cudownych warunków. ehh się rozmarzyłam Gdzie relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 20 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Gdzie relacja? to była ładnych parę lat temu i jeszcze mnie tu nie było ) Zbyt wiele nie pamiętam, ale w wolnym czasie może kilka zdjęć wrzucę z tego wyjazdu. To co się najbardziej w pamięć "wbiło" to to, że miasto jest wolne od ruchu samochodów i jeżdżą tam wyłącznie melexy i chyba tam właśnie na wysokości coś ok 3000 m jest muzeum lodowe. Ogólnie piękne tereny, wysoko położone, świetna pogoda i raj dla narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi