Andi Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Cos pewna szkola podstawowa chce zrobić zawody na SALI COS i moze zaplacić pewna minimalna STAWKĘ .. a COS podaje jej cene jak dla GRUP TYPU KADRA POLSKI ... gdzie tutaj jest miłość do sportu dzieci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesce Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Dal mnie to jest wielkie gówniarstwo, to tylko może być w Polsce. Zakopane ma wszystko dzięki Adamowi, puchar świata, tabuny turystów wydających kase i prestiż że mogą i sam Adam chce fetować zakończenie kariery u nich. Tylko w Polsce można wszystko spier ..., ADASIOWI powinni być wszyscy dozgonnie wdzięczni za promocje, sukcesy, łzy szczęścia. No i co z tego że wszyscy chcą zarobić, jedni więcej drudzy mniej - dla mnie niema to znaczenia. Przecież to ma być dla Adama. Jakbyście się czuli, jakbyście prawie całe swoje życie tyrali na sukces (nie tylko swój ale i Polski) bez wytchnienia, cały Świat was uwielbia, a we własnym kraju na benefis robią wam krzywe kluski. Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle, żenada !!! Już nikt, nigdy nie przekona mnie do Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Dal mnie to jest wielkie gówniarstwo, to tylko może być w Polsce. Zakopane ma wszystko dzięki Adamowi, puchar świata, tabuny turystów wydających kase i prestiż że mogą i sam Adam chce fetować zakończenie kariery u nich. Tylko w Polsce można wszystko spier ..., ADASIOWI powinni być wszyscy dozgonnie wdzięczni za promocje, sukcesy, łzy szczęścia. No i co z tego że wszyscy chcą zarobić, jedni więcej drudzy mniej - dla mnie niema to znaczenia. Przecież to ma być dla Adama. Jakbyście się czuli, jakbyście prawie całe swoje życie tyrali na sukces (nie tylko swój ale i Polski) bez wytchnienia, cały Świat was uwielbia, a we własnym kraju na benefis robią wam krzywe kluski. Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle, żenada !!! Już nikt, nigdy nie przekona mnie do Zakopanego. 101% racji;) Szkoda, że w Wiśle wyciąg nie nadaje się do eksploatacji, bo chętnie bym zobaczył jak organizatorzy odwracają się dupą do Zakopanego i robią pożegnalny konkurs na Malince, w rodzinnym mieście Adama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Czy F16 mają pożegnać Adama Małysza Na miejscu tego chłopa, to chyba bym już podziękował rodakom za to pożegnanie i "atrakcje" związane z organizacją. Teraz kolejny temat, który wzbudza emocje: czy samoloty F16 mają przelecieć w pobliżu skoczni na pożegnanie Małysza? TPN oczywiście się nie zgadza, wojsko ponoć chciałoby... jakie Wasze zdanie w tej sprawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 ...Teraz kolejny temat, który wzbudza emocje: czy samoloty F16 mają przelecieć w pobliżu skoczni na pożegnanie Małysza? TPN oczywiście się nie zgadza, wojsko ponoć chciałoby... jakie Wasze zdanie w tej sprawie. Moim zdaniem to powinien na tą okoliczność przypłynąć również np. okręt ORP Kontradmirał Xawery Czernicki, tylko nie wiem czy była by na to zgoda dunajskich flisaków:D. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Moim zdaniem to powinien na tą okoliczność przypłynąć również np. okręt ORP Kontradmirał Xawery Czernicki, tylko nie wiem czy była by na to zgoda dunajskich flisaków:D. Hucu mógłby tym lotniskowcem podpłynąć,od razu mielibyśmy połączenie lotnictwa i morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Na miejscu tego chłopa, to chyba bym już podziękował rodakom za to pożegnanie i "atrakcje" związane z organizacją. Teraz kolejny temat, który wzbudza emocje: czy samoloty F16 mają przelecieć w pobliżu skoczni na pożegnanie Małysza? TPN oczywiście się nie zgadza, wojsko ponoć chciałoby... jakie Wasze zdanie w tej sprawie. Fajny gest byłby, a TPN oczywiście ma problem. Pokazali by ci ekoi... ludzką twarz w dzień, kiedy ostatnio skok oddaje tak zasłużona osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Spore problemy związane z warunkami na skoczni. Przełożono skoki na 19:00. Ciekawe czy się uda. Dla tych którzy chcą wiedzieć, jakie warunki pogodowe panują polecam stację na Nosalu: http://83.14.4.10/meteo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ts221 Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 i pożegnalismy mistrza wielkie mistrza do końca, jak zwykle nie zawiódł kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Dziękujemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Panu Adasiowi życzę wszystkiego najlepszego na (jakby nie patrzeć) nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 kibice SPORT MAŁYSZ 60 000 ludzi kibicow wytrzymało w śniegu i zimnie przez 6 godzin i kulturalnie kibicowało. a w innym miejscu 60 kibicow nie wytrzymało trudów 90 minut.i zrobiło awantur niszczac stadion....a ich ulubiency jeszcze 0-2. MAMY w POLSCE kibicow i inych kibicow. JA gratuluje ADAMOWI skromności oraz decyzji ze zakonczył karire będac na szczycie ..ADAM jestes wielki ...DRUGI po JANIE PAWLE a ON tez był narciarzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi