Ewa78 Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Dzień faceta dziś się święci więc życzę Wam tego co Was kręci Śniegu po pachy:D i dobrych chęci. Niech Was licho złe nie nęci "złe" przygody niech Was miną oraz troski w dal odpłyną Wszytkiego co zapragniecie i wyśnicie tego ja Wam dzisiaj życze 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Mnie na ten przykład Ewo zaskoczyłaś. Nawet nie wiedziałem, że taki dzień istnieje. Ciekawe czy moja połówka będzie wiedziała... Z mojej strony wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 10 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Mnie na ten przykład Ewo zaskoczyłaś. Nawet nie wiedziałem, że taki dzień istnieje. Ciekawe czy moja połówka będzie wiedziała... Z mojej strony wielkie dzięki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ka1970 Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 DZiękuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 ????? To my też mamy swoje święto? Zaraz zrobię awanturę w biurze, że tak bez życzeń od rana... Wielkie dzięki Ewo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Najlepszego panowie i zawsze idealnie przygotowanych tras oraz mnóstwa śniegu poza trasami P.S. święto dość nowe i słabo rozpowszechnione stąd niewiedza wielu osób 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała_mi Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) Drodzy Panowie, Zatem w dniu Waszego Święta: - żeby zima trwała tyle, żeby można się było nią nacieszyć - żeby Szczyrk przestał być skansenem - żeby stoki były zawsze przygotowane i bezpieczne - żebyśmy ( kobiety ) w końcu załapały co to takiego "spalony" i oglądając mecz wiedziały którzy to " nasi" ( ) - żeby zawsze w lodówce czekała na Was butelka zimnego piwa - awansu piłkarskiej reprezentacji w rankingu FIFA minimum do miejsca z 2007 roku ;-) - transmisji sportowych w 3D - i kręcącej się łezki w oku kiedy odgrywają Mazurka... - zredukowania palety kolorystycznej do 8 kolorów ( ) - radości i dobrego humoru i oczywiście z przymrużeniem oka : http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc&feature=related Edytowane 10 Marzec 2011 przez mała_mi 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 też nie wiedziałam o takim święcie:o ale sprawdziła i rzeczywiście w niektórych miejscach na świecie jest dzisiaj obchodzony "dzień mężczyzny", u nas w Polsce co prawda bardziej popularny "dzień chłopaka" 30 września... ale co tam... dobrych życzeń nigdy dość tak więc panowie naj naj naj lepsze życzenia:):) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algirdas Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Ależ miłe zaskoczenie, dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Hej dziewczyny wszystkie - piękne dzięki Drodzy Panowie, Zatem w dniu Waszego Święta: - żeby zima trwała tyle, żeby można się było nią nacieszyć - żeby Szczyrk przestał być skansenem - żeby stoki były zawsze przygotowane i bezpieczne - żebyśmy ( kobiety ) w końcu załapały co to takiego "spalony" i oglądając mecz wiedziały którzy to " nasi" ( ) - żeby zawsze w lodówce czekała na Was butelka zimnego piwa - awansu piłkarskiej reprezentacji w rankingu FIFA minimum do miejsca z 2007 roku ;-) - transmisji sportowych w 3D - i kręcącej się łezki w oku kiedy odgrywają Mazurka... - zredukowania palety kolorystycznej do 8 kolorów ( ) - radości i dobrego humoru i oczywiście z przymrużeniem oka : http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc&feature=related Wzruszyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Również wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Ja również chciałam się do tych życzeń przyłączyć i życzyć Szanownym Kolegom samych radousnych chwil w życiu, oczywiście jak najwięcej na stoku spełnienia wszystkich marzeń i dużo uśmiechu na codzień A w wolnej chwili możecie sobie obejrzeć skecz: http://www.youtube.com/watch?v=9dBDXOSZ5wI oczywiście potraktujcie go z przymrużeniem oka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 dziękujemy że tez się nami interesujecie ........co NAM wręczycie tez TULIPANA .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Dzień faceta dziś się święci więc życzę Wam tego co Was kręci Śniegu po pachy:D i dobrych chęci. Niech Was licho złe nie nęci "złe" przygody niech Was miną oraz troski w dal odpłyną Wszytkiego co zapragniecie i wyśnicie tego ja Wam dzisiaj życze No niby coś mi się tam o oczy obiło że cós takiego jest ale czy tak, czy siak, dzięki Ewcia serdeczne za dobre słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 dziękujemy że tez się nami interesujecie ........co NAM wręczycie tez TULIPANA .. nie, rajstopy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała_mi Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 dziękujemy że tez się nami interesujecie ........co NAM wręczycie tez TULIPANA .. ja tam wolę sprezentować pełnego, nie potłuczonego Heiniego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi