jacool1983 Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 Witam wszystkich forumowiczów, Planuję zakup na przyszły sezon nowych nart i zafiksowałem się na ofertę Stockli jednakże potrzebowałbym wsparcia w wyborze konkretnego modelu. Rozpatruję następujące modele: 1) Rotor 72 2) Rotor 74 Edition 3) Stormrider VXL Generalnie narty miałyby służyć do jazdy na przygotowanych stokach ale również chciałbym aby poradziły sobie w trochę gorszych warunkach tj. muldy, puch, źle wyratrakowany stok. Dodatkowo lubię od czasu do czasu wjechać w las Do tej pory jeździłem na Dynastar Omedrive i uważam, że są to świetne narty do rekreacyjnej jazdy ale na bardzo dobrze przygotowanych stokach. Niestety jeżeli stok jest w trochę gorszym stanie przestają sobie radzić. Proszę Was o pomoc zgodnie z maksymą kto pyta nie błądzi Pozdrawiam, jacool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) …………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacool1983 Napisano 9 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 Panie Janie, Poniżej odpowiedź na Pańskie pytania: 1) Jeżeli chodzi Panu o mój profil jako narciarza to proszę bardzo: 184 cm wzrostu, 65 kg wagi, doświadczenie 5 sezonów także pozostawiam Pańskiej ocenie moje umiejętności, co do preferencji jazdy to opisałem w poprzednim poście; 2) ok, możliwe, że źle się wyraziłem - owszem biorę pod uwagę, że moje doświadczenie jest małe i po muldach oraz w puchu trzeba umieć jeździć - natomiast zgodzi się Pan ze mną chyba, że do tego też potrzebne są odpowiednie narty?? 3) o szpanie proszę rozmawiać z 17-latkami. Stockli akurat dlatego, że człowiek, który mnie nauczył jeździć zawsze jeździł na nartach tej marki i zawsze mi ją polecał a co do pytania czy stałem na jakichkolwiek Stocklach - to odpowiedź brzmi owszem miałem w tym roku okazję szusować na Laserach GS Jeżeli moje odpowiedzi będą satysfakcjonujące to proszę o merytoryczną podpowiedź, Pozdrawiam, jacool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 Witam! Bierz to, jeżeli lubisz SL. http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3181&id_modelu=4431 Mój znajomy na nich szura już 2 sezon i jest mega zadowolony. Jedyny minus cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 Mam GS-y laser i Crossy polecam zwłaszcza Crossy mega fajna narta na każdą trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) ………………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) …………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacool1983 Napisano 10 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Janie, Nie rozumiem Twoich nerwów - ledwo co dołączyłem do forum także nie zdążyłem profilu uzupełnić - teraz jest już uzupełniony - możesz poczytać. Może doczekam się merytorycznej odpowiedzi z Twojej strony? jacool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Nr 3 i to bez sarkazmu-poczytaj http://www.stosport.pl/stormrider-vxl,82.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi