juice Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Czas taki jak przy normalnym marszu . Dla mnie to rozgrzewka przed treningiem. Często jestem w snow-parku lub sami robimy skocznię więc podejścia nie są mi obce. Rossi - ciągle czekam gdzie i kiedy zobaczyć Cię na nartach, nawet bez podchodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL ps. dla Juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Ciekawe czy na festynie były jakieś dziewczyny(bez gumy:p) z Polski.... centralnej;) Dziewczyna z Polski... centralnej narobiła zdjęć zawodniczkom;) Ponoć mają być też w piżamkach;) Przymajmniej taka była obietnica:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Dziewczyna z Polski... centralnej narobiła zdjęć zawodniczkom;) Ponoć mają być też w piżamkach;) Przymajmniej taka była obietnica:rolleyes: Widzę że korzystamy z tych samych serwisów informacyjnych:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Widzę że korzystamy z tych samych serwisów informacyjnych:cool: Na to wychodzi;) W takim razie czekamy dalej na newsy od informatorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Rossignol jaki ja barczysty :eek: Fakt mało osób w pomarańczowych spodenkach śmigało. Nawet fajny kolorek wychodzi na stoku:) Jak chciałem zadzwonić do juice to wyszło że ni mam "romingo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Pisałeś że jutro jesteś w spindlu . Ps. Jakbyś jutro był to ja jestem bardzo łatwo rozpoznawalny : pomarańczowe spodnie , biało pomarańczowa kurtka , narty to wiadomo Rossignol. Trudno mnie nie zauważyć :-) . Już tego nie zdążyłem przeczytać. Jak chciałem zadzwonić do juice to wyszło że ni mam "romingo" Roobs, może będziesz miał rooming za tydzień, albo ustalimy jakiś punkt na zbiórkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Na to wychodzi;) W takim razie czekamy dalej na newsy od informatorki:) Będą, będą i to nawet takie oficjalne, a nie jak dotychczas z ograniczoną kontrolą dostępu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 13 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Ja byłam w Spindlerowym od czwartku, pojechaliśmy w zasadzie tylko na zawody ale na narty poszliśmy na nocny stok (zresztą jeździliśmy obok Krystofa Kryzla) ale zamiast śniegu była paciaja i wiał cieplutki wiatr więc po 3 zjezdzie się zwinęliśmy do domu. Impreza była super w porównaniu do Kitzbuehel - kontakt z zawodniczkami był rewelacyjny, muzyka była grana na żywo a nie jakieś przeboje z płyty no i nie bylo takich tłumów jak w Kitz. Przesympatyczny Pan, który prowadził całą tą imprezę podpowiadał nam każdego dnia o której i gdzie warto się stawić żeby jak najwięcej skorzystać z imprezy i rzeczywiscie tak było:) Mam autografy i fotki ze wszystkimi zawodniczkami (prócz Julki i Lary, które już w piątek wieczorem wybyły ze Spindlera). Postaram się coś więcej napisać ...może jutro i może jakieś fotki wstawię Ogólnie impreza była super! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 (edytowane) Nio to w końcu znalazłam chwilkę na napisanie relacji z zawodów w Spindlerowym Młynie Nie będę zachwalać zakwaterowania jak w przypadku Katschbergu bo w Spindlerowym było fatalnie. Hotel niby 3 gwiazdkowy ale po spacerze po miasteczku stwierdzam, że Czesi mają inny standard. Wszystkie hotele 3 gwiazdkowe wygladały tak jak nasz - buda z dykty. Ale ciepła woda była, łóżko było więc nie narzekam:rolleyes: Ale spodziewałam się czegoś innego. Samo miasteczko jest bardzo przytulne i klimatyczne. Jeśli ktoś liczy na fajne pamiątki z napisem "Spindleruv Mlyn" to niech lepiej weźmie kawałek drewna i sam sobie coś wystruga. Albo idzie do spożywczego i kupi piwo, czekoladę stydencką i Lentilky albo nalewkę Zawody były zorganizowane super. Mam porównanie do imprezy w Kitzbuehel i stwierdzam że tu mi się bardziej podobało. Przede wszystkim był mniejszy tłum ludzi, no ale Kitz to gigantyczna impreza. Poza tym w Spindlerowym był bezpośredni kontakt z zawodniczkami. Bez żadnego kłopotu i problemu zdobyłam autografy i fotki ze wszystkimi zawodniczkami z którymi chciałam je mieć. Wystarczyło je tylko rozpoznać i zagadac do nich, a jak były obładowane swoim sprzętem to wystarczyło im potrzymać narty żeby mogły złożyć autograf na koszulce (na mojej są podpisy zawodniczek ze Spindlerowego i zawodników z Kitz z zeszłego roku - na samym środku na czerwono Aksel Lund Svindal a obok Niego na niebiesko Didier Cuche) Na samym dole koszulki jest Kasia Karasińska. Zawodniczki też chyba czuły się tam na luzie bo chodziły bez obstawy (nie to co w Kitzbuehel). W galerii zamieściłam zdjęcia z zawodów oraz zdjęcia z zawodniczkami http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=5419&catid=member&imageuser=6525 A poniżej na zachętę kilka fotek: Pączuś: Kaśka: Tina: Maryśka: Lindsey-Panda, która miała śliwkę pod okiem po zderzeniu z tyczką podczas treningu do slalomu: A tu filmik z treningu: vtAuNpBR_vs Edytowane 27 Marzec 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 (edytowane) No i oczywiście Kasia Karasińska: Ciekawostką był dla mnie serwis nart Stoeckla: Tak się w Czechach garażuje auta: Dorwałam małą kryształową kulę którą Czesi zdobyli 14.03.2010 r. w Ga-Pa w zawodach drużynowych: Moje trofeum z zawodów - koszulka startowa Manueli Moelgg z autografem: Było super i jeśli ktoś chce pojechać na zawody pucharu świata i zrobić sobie fotki z zawodniczkami to polecam Spindleruv Mlyn. Także impreza poza zawodami była udana, muzykę taką trochę biesiadną grali na żywo, ludzie fajnie się bawili. Nawet Elvis przybył na te zawody (mam Jego fotkę) Generalnie nie nudziłam się i cały dzień coś się działo:) I to wszystko za friko bo wejściówki na puchar świata były bezpłatne (w Kitz nawet stanie wzdłuż trasy było płatne). Edytowane 27 Marzec 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) Aha, spojrzałam na wątek o Kitzbuehel i pamiętam że pisałam parę słów o różnych zawodnikach. Tu w zasadzie żadna zawodniczka nie zrobiła na mnie jakiegoś super wrażenia, owszem dawały autografy, można było fotkę sobie zrobić bez problemu ale gadatliwe raczej nie były. Oprócz Denise Karbon:D Może przez fakt, że tego dnia zajęła drugie miejsce w gigancie czyli stanęła na podium, co było dla niej nieosiągalne od dłuższego czasu... Była przesympatyczna. Jak się podpisywała na koszulce to zapadła taka krępująca cisza więc zagadałam, że miesiąc wcześniej byliśmy w Val Gardena i zahaczyliśmy o Jej rodzinną miejscowość Castelrotto... Nio i zaczęła się dopytywać jak się nam podobało, które stoki najbardziej, jaka pogoda, że to jej rodzinna miejscowość, że lubi tam jeździć itp. Bardzo sympatyczna i otwarta dziewczyna:) Z kolei Lindsey mnie ujęła dobrocią dla dzieci. Podbiegło do Niej kilkoro szkrabów, takich z przedszkola/podstawówki, więc Lindsey dała każdemu kartkę z autografem...Czaderskie miała te kartki - pamiętacie kiedyś były takie linijki które w zależności od kąta patrzenia zmieniały obrazki:) To właśnie takie kartki rozdawała Lindsey...nio i dla jednego dziecka zabrakło kartek i zrobiło minę jakby się miało zaraz popłakać więc Lindsey kucneła przy dziecku, objeła je i powiedziała że nie ma więcej ale jutro bedzie miała i jak chłopczyk jutro do niej podejdzie to na pewno mu da kartkę z autografem Edytowane 30 Marzec 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Super foty z gwiazdami to by mi sie podobalo ... Maryśka spora dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Nic tylko pozazdroscic Wrozce zaliczenia takiej liczby zawodniczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 ... inaczej napisze: Maryske dokleiłas w zlej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) ... inaczej napisze: Maryske dokleiłas w zlej skali ni kumam:confused: U mnie fotka z Maryśką jest wielkości pozostałych fotek... Tu w galerii się zaczynają fotki z zawodniczkami (są podpisane więc można sobie zgadywać a potem sprawdzić w opisie pod zdjęciem czy się dobrze zgadło:) ) http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=5391&catid=member&imageuser=6525 Edytowane 30 Marzec 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) ni kumam:confused: U mnie fotka z Maryśką jest wielkości pozostałych fotek... ... to taki zarcik mial byc, ze niby zrobilas fotomontaz ale Maryske wkleilas za duza no bo mala przeciez nie jest Edytowane 30 Marzec 2011 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Wiosna przyszła więc jestem jakaś niekumata:) Lindsey, Susane Riesch i Sandrin Aubert też małe nie są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 [quote name= Z kolei Lindsey mnie ujęła dobrocią dla dzieci. Podbiegło do Niej kilkoro szkrabów, takich z przedszkola/podstawówki, więc Lindsey dała każdemu kartkę z autografem...Czaderskie miała te kartki - pamiętacie kiedyś były takie linijki które w zależności od kąta patrzenia zmieniały obrazki:) To właśnie takie kartki rozdawała Lindsey...nio i dla jednego dziecka zabrakło kartek i zrobiło minę jakby się miało zaraz popłakać więc Lindsey kucneła przy dziecku, objeła je i powiedziała że nie ma więcej ale jutro bedzie miała i jak chłopczyk jutro do niej podejdzie to na pewno mu da kartkę z autografem [/quote] [ATTACH]2377[/ATTACH]to ta kartka której zabrakło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Ughhh, ale Żyrafki. A Anna Fenninger gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Wróżko,patrzę na te zdjęcia z gwiazdami i... siebie nie widzę... ;) No cóż,ja w lidze podwórkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 (edytowane) to ta kartka której zabrakło;) Dokładnie ta sama:) Też ją zdobyłam i nie miałam na tyle dobrego serca żeby dzieciakowi ją oddać Czaderska jest ta kartka Obejrzyj fotki z mojej galerii, może na którejś się znajdziesz, skoro też masz kartkę Lindsey to znaczy że pewnie gdzieś obok siebie staliśmy:D Soczek, przyznaj się łobuzie, że nie oglądałeś galerii Tu się zaczynają fotki z zawodniczkami: http://www.skionline.pl/forum/galler...imageuser=6525 W kolejności fotek w galerii: Tessa Worley, Maria Jose Rienda, Marion Bertrand, Pączek, Niki Hosp, Andrea Fischbacher Marlies Schild Anna Fenninger, Kaśka Zettel, Tanja Poutiainen, Jessica Lindell-Vikarby, Sarah Schleper, Tina Maze, Maria Riesch, Katerina Paulathova, Elizabeth Goergl, Viktoria Rebensburg, Manuela Moelgg, Denise Karbon, Lindsey Vonn, Therese Borssen, Susane Riesch, Veronika Zuzulowa, Federica Brignone, Sandrine Aubert, Sarka Zahrobska, Maria Pietilae-Holmner, Kasia Karasińska, Filip Trejbal, Krystof Kryzl, Michaela Kirchgasser Johnny, nie było Cie więc i fotki z Tobą nie mam... Edytowane 31 Marzec 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Wróżko One ustawiły się w kolejce żeby mieć z Tobą zdjęcie:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Wróżko One ustawiły się w kolejce żeby mieć z Tobą zdjęcie:eek::eek::eek: Nie inaczej:D:D:D A tak na poważnie to jak zawodniczki wychodziły już po zawodach w stronę hoteli to zagadywałam, brałam autograf na koszulce i fotkę Oczywiście zagadywałam do tych bardziej znanych (tych które znałam z twarzy) - bałam się sytuacji, że poproszę o autograf a laska się zapyta mnie czy w ogóle wiem jak sie ona nazywa:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi