ROSSIGNOL Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Kolego MackoS 12 marca są w Spindlerovy Mlyn zawody gigant kobiet PŚ . Mam pytanie czy nie wiesz może na której trasie będą zawody ? Czy trzeba gdzieś kupować bilety ? Czy można stanąć gdzieś na boku trasy przy siatkach ? Nigdy nie byłem na takich zawodach stąd moje pytania . Z góry dziękuję za odpowiedź . zawody są na stoku św piotr. auto trzeba zostawić na parkingu centralnym i podjechać autobusem do przystanku św piotr. można podejść do strefy mety bardzo blisko bez opłat, natomiast wejście na trybuny jest płatne (tak było 2 lata temu, nie pamiętam ile kosztowało) zawody można obserwować ustawiając się wzdłuż trasy (chyba za free) ale najlepszy widok jest z drogi która wznosi się na przeciwstoku do św piotra - widać całą trasę, a jest to na tyle blisko ze wszystko dobrze widać. w strefie mety duży festyn z namiotami producentów sprzętu i sponsorów, można się też bezkarnie pokręcić po parkingu i podejżeć zaplecze teamów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Rossi - toż Ty Narciarz jesteś :eek: Meldujesz się przed 8.00 na parkingu pod Hromovką, kupujesz karnet całodniowy, najpierw jeździsz, później oglądasz, później jeździsz, później oglądasz, a być może i później jeździsz jeszcze Sprawdzimy i trasy i poziomy i w ogóle Ja z synem i jeszcze "paru gości będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Tak tylko Ty już byłeś na takich zawodach więc wszystko wiesz . A ja dopiero planuję wyjazd i chcę wiedzieć gdzie posadzić żonę . :D Mam blisko, ale będę pierwszy raz i wiem "prawie nic" Jak żona nart nie zapina to ja posadź na basenie - jest pod Niedźwiedziem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 11.03 Szpindl ... w piątek 11.03 planuje wyjazd do Szpindla ...przynajmniej jedno miejsce powinno być ...lub może spotkanie na stoku ??? Ktoś się wybiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Ja też się tam wybieram, Planuję być na 10 w piątek przy trasie slalomu, ale jak wyjdzie to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Ja będę z synem. Od 8 do 9.30 jazda, potem ogladanie, potem jazda, potem oglądanie - ale giganta Jak coś to wal na prive. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 gdyby cuś to mam podany nr fonika w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 juice ze względów organizacyjnych a przede wszystkim zdrowotnych dopiero teraz wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Nie mam porównania do innych zawodów APS, ale dla mnie festyn był całkiem OK. A wrażenie z "namacalności" zawodniczek na live niezapomniane. Przy odrobinie szczęścia można było nawet trafić knajpie na górze (pomiedzy przejazdami) seans z Marlies Schield, połaczenie mini striptizu z gimnastyka erotyczną (dziewczyna bez gumy z samym podkładem wyginająca się na wszystkie strony). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Właśnie wróciłem. Rossignol jak już to powinieneś się rozglądać za mną nie quadem Gile do kolan tylko ja miałem, choć dziś rewelacji nie było ...widać koniec sezonu więc nie masz czego żałować że "z buta" byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Rozglądałem się , ale żadnych "barczystych" wokół siebie nie widziałem . Juice też był, pisał w innym poście że mu się podobało .(nawet rozebrał Marię Schild :D ) Mnie łatwo rozpoznać bo czapkę miałem z "Rossignola" ( nikt takiej nie miał ) Z "buta" zdobyłem wszystkie szczyty łącznie z trybuną . Tereferekuku. Ja podszedłem w piątek z nartami 150 metrów od mety do góry i do teraz łydki ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 mini OffTopik 150 metrów od mety do góry i do teraz łydki ściska JC dzisiaj wiecej niż 250m pod Nosalem zapychał ,potem ze 100 na du... zjechechał,....tak zjechechał i ani dupsko ani łydki Go nie bolały :rolleyes: PS a zjechechał bo... jak zjechał to był uchachany (uchechłany)po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 JC dzisiaj wiecej niż 250m pod Nosalem zapychał ,potem ze 100 na du... zjechechał,....tak zjechechał i ani dupsko ani łydki Go nie bolały :rolleyes: PS a zjechechał bo... jak zjechał to był uchachany (uchechłany)po pachy A to może jak akurat zemną przez telefon gadał to tak jechał. Choć przyznam że rozmawialiśmy o poważnych sprawach, że ktoś zerwał plakaty reklamujące imprezę Skionline i że jest podejrzany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Nie mam porównania do innych zawodów APS, ale dla mnie festyn był całkiem OK. A wrażenie z "namacalności" zawodniczek na live //połaczenie mini striptizu ///dziewczyna bez gumy Ja też bez gumy.... :D:) To dopiero festyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Ciekawe czy na festynie były jakieś dziewczyny(bez gumy:p) z Polski.... centralnej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 W piątek byłem i na trybunie i na samym szczycie Juice trzeba ćwiczyć , ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć . Daję Ci foty byś uwierzył . OK, ćwiczenia od rana dzisiaj w Szpindlu Jaki miałeś czas podejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi