ROSSIGNOL Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 Koleżanki najdroższe! Radości z życia i ze wszystkiego co robicie:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Drogie Dziewczyny, Forumowe Perełki - wszystkiego Dobrego, Pięknego w Wasze Święto. Spełnienia oraz tego, co Najważniejsze. marboru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego co najlepsze drogie koleżanki z okazji Waszego święta:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Z okazji Dnia Kobiet drogim koleżankom. Dużo szczęścia, pomyślności. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Niby święto komunistyczne, ale niech tam - przyjemne takie życzenia i pamięć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego Najlepszego! Dzień Kobiet , Dzień Kobiet ! Niech żyją nam zdrowe i pani w klasie i mama. I woźna, kucharka i szkolna lekarka Im wszystkim kwiaty rozdamy. Dzień Kobiet, dzień Kobiet ! Niech każdy się dowie, że dzisiaj święto dziewczynek. Uśmiechy są dla nich, zabawa i taniec, piosenka z radia popłynie. To takie wspomnienie ze szkoły podstawowej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Dzień Kobiet , Dzień Kobiet ! Niech żyją nam zdrowe i pani w klasie i mama. I woźna, kucharka i szkolna lekarka Im wszystkim kwiaty rozdamy. Dzień Kobiet, dzień Kobiet ! Niech każdy się dowie, że dzisiaj święto dziewczynek. Uśmiechy są dla nich, zabawa i taniec, piosenka z radia popłynie. To takie wspomnienie ze szkoły podstawowej Obowiązkowy utwór w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta69 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 W ten uroczysty dzień naszym drogim paniom życzę wszystkiego najlepszego, pół metra śniegu pod deskami bez minerałów:D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego najlepszego paniom narciarkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 No to wszystkim NASZYM DZIEWCZĘTOM wszystkiego naj... 2 metrów śniegu pod deskami, szerokich tras (żeby ślady było gdzie zostawiać), specjalnego, bezkolejkkowego wejścia dla dam na wyciąg, słoneczka na buzi i max. -5 w powietrzu:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Dziękuję Panom za życzonka i ślę buziaka:) A ja coś takiego dorzucę co mi się kojarzy z tym świętem: Dzień kobiet z męskiego punktu widzenia - Marian Załucki Dzień kobiet idzie… Czas już przeto (jako, że sprawę się docenia) raz zastanowić się nad kobietą. Po męsku: Bez zastanowienia! Bo kobieta – to problem. Lecz gdym do problemu Chciał podejść raz bez uprzedzeń, wtedy – nie wiem czemu – problem zmierzył mnie wzrokiem niechętnie i srogo i tyle wiem o problemie, że miał koński ogon. I jak tu znaleźć spokój, gdy po Polsce hasa tych problemów – problemów wokół cała masa… Tę obojetnie mijasz obok, do tamtej aż ci oko lśni. Kobiety różnią się między sobą I to przeważnie pod wzgędem płci. Ale nei tylko. Kto całość ogarnie, ujrzy róznolitość, wybór jak w ciastkarni: są babki miękkie, sa babki twarde, są babki z kremem (Elisabeth Arden), są babki wierne (na kruchym spodzie!), są babki starsze (za to na miodze) babki łagodne (czyli bez pianki), są Katarzynki i są Stefanki są bezy (bez mężów) oraz małżonki, czyli domowe – napoleonki. Wybaczcie mi te alegorie, nie idzie o słodycz, ani o kalorie, ale o ten wachlarz, czyli o to zwłaszcza, że Dzień Kobiet niestety zbyt spraw€ upraszcza... Bo jak rownocześnie Dzielic mam sentyment Na tak szeroki asortyment? I jak nie wzdragać się na myśl O wspólnym święcie Żon I ciź?! Porządny człowiek nawet nie smie Pomyśleć o nich rownocześnie – Bez konsekwencji. Z tej przyczyny, gdy idzie o mnie, to od dziś Dzien Kobiet dziele na godziny: Godzine Żon, Godzine Ciź, Godzine Panien, Godzine Wdów, Godzine Takich, że Brak Mi Słów, Godzine Matron, a dla Matek Godzina plus rodzinny dodatek, Godzina Działaczek, Godzina Sąsiadek – I Pół Godziny Na Wszelki Wypadek. Wszystkich pogodzić niepodobna, Zatem zapobiec chcąc niesnackom, Każdą Godzinę czczę z osobna Wcinając odpowiednie ciastko… Coraz mi słodziej, coraz mi słodziej, wreszcie wymykam się z domu jak złodziej, żeby na róg wyskoczyć (hopsa) – o, Boże! – na rolmopsa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Drogie koleżanki. Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Wam życzenia Lecz w słowach Tych myśli niech się spełnią Wasze marzenia Dużo sukcesów oraz radości Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń moc słodyczy w Dniu Kobiet, Adi Wam życzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiegio naj 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Kobiety są dla nas jak kwiat Paproci tajemniczy... Najlepsze Życzenia! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Drogie Panie Wszystkiego Najlepszego! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Szczere życzenia dla Naszych pięknych Pań,które muszą Nas czytać i czasmi upominać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algirdas Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkim Paniom chciałbym życzyć wielu codziennych radości i oczywiście spełnienia marzeń - również tych związanych z naszą wspólną narciarską pasją! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Marzec, Marzec Pięknie się wystroił W kącie, w kącie Między dziećmi stoi I z twarzyczką uśmiechnietą Pyta jakie dzisiaj święto? Zapamiętaj sobie Dzisiaj jest Dzien Kobiet Zapamiętaj sobie dzisiaj jest Dzień Kobiet;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego dobrego drogie Panie w tym marcowym dniu. Żeby "nartowanie" sprawiało Wam tyle przyjemności co przytulenie się do męskiego ramienia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego dobrego drogie Panie w tym marcowym dniu. Żeby "nartowanie" sprawiało Wam tyle przyjemności co przytulenie się do męskiego ramienia. ładnie powiedziane:) jaki miły dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 8 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Życzę Ci Ewuś by trwał wiecznie :) :) dzieki:) ale to nie jest mozliwe:rolleyes: pora spac jutro rano trzeba wstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Baby, ach te Baby..... człek by je łyżkami jadł gdyby mógł......... Najlepszego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 ojej aż brakło mi słów... Dziękuję za życzenia kochani a Panowie Policjanci nie byli tak mili jak Wy 200 zł i 6 pkt. i kazali się cieszyć że nie 300. Pacany. Żeby im... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi