lokiec3 Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Lokiec3 wczoraj kupił sobie dobre narty za kilkadziesiąt złotych:D: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1605&id_modelu=1944 tyle, że narty są bez płyty i wiązań. Jakby ktoś dysponował przede wszystkim płytą pod wiązanie pasującą do tych nart (może ktoś ma zorane takie narty coby można z nich płytę odzyskać) to chętnie odkupię po okazyjnej cenie. Wiązanie jakby ktoś miał do tego w dobrym stanie również nie pogardzę (nie musi być dedykowane do tych nart). Dodam, że narty kupiłem bardzo tanio więc liczę na taniochę przy zakupie płyty i wiązań. Konkrety proszę na PM Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 tyrolia sp 130??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 tyrolia sp 130??? Nie mam pojęcia czy będą pasować. Może ktoś wie jakie pasują do tych nart żebym wiedział czego szukać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Do tych desek pasuje tylko wiązania Marker'a. Nie zamontojesz żadnej płyty do tych nart, bo wiązania "wsuwa" się w szyny które są na narcie. No chyba że są to komórkowe racetigery (płaskie) wtedy tak: płyta i wiązanie, a jeżeli jest to sklepowy racetiger to jest tak jak napisałem wyżej i musisz szukać wiązań tego typu: http://allegro.pl/wiazania-marker-iptr14-0d-2009-2010-i1496008600.html Tak wiem, cena zabójcza ale mozna trafic używki i niższe modele np . w skali do 12 (przeglądaj aukcje) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) …………... Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Z tego co moja wiedza się powiększa coraz bardziej to jest system mocowania motion i wydaje mi się, że to wiązanie chyba to ma: http://allegro.pl/marker-motion-1200-i1495545121.html Co wy na to? JK ja mam sklepówkę - nie płaską. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Widziałem właśnie te wiązania co podałes do nich link, ale nie jestem pewien na 100% czy to będzie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Wiem czego szukać Wiązań z systemem Motion IPT. Jakby ktoś miał takie cóś niedrogo to się polecam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) ………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) ………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi