juice Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Koleżanki i koledzy Proszę serdecznie o opinie i "porady" Chodzi w temacie czy tytułowa narta jest "zbliżona" do atomic cloud 9 ? Żonie w alpach podpieprzyli niestety atomica 151 cm + nówki kijki rossignol carbonowo - aluminiowe, zostawiając takiego samego atomica 144 cm z jakimiś badziewiatmi kijakami 15 cm krótszymi. Pozostawiony atomic jest w stanie bdb ale jednak trochę za krótki i trzeba go bedzie opylić. Fischer z opisu i taliowania wygląda mi na nartę w miarę "adekwatną". Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 3.3 to chyba intersportowa odmiana tej narty w wersji katalogowej 2.2 - czyli podstawowy unisex do nauki. Wydaje mi się, ze do tego Atomica bardziej porównywalny będzie w wersji 4.4. Znajomi mieli w Austrii ten sam numer z Heada-mi, na szczęście Pani, która sie pomyliła się zorientowała i wrociła na miejsce więc się skończyło dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi