Mitek Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 To zwykła góra Cześć Mitologizowanie posuniete do granic niemożliwości. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) ……………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Cześć Mitologizowanie posuniete do granic niemożliwości. Pozdro a jednak niezwykła jak ludzie boją sie jechać samemu a relacja ze zdobycia dostaje dziesiątki dzięksów na forum narciarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Cześć a jednak niezwykła jak ludzie boją sie jechać samemu a relacja ze zdobycia dostaje dziesiątki dzięksów na forum narciarskim Relacja świetna. Mariusz to by i ze Szcześliwic zrobił świetną relację. No a w góry generalnie się samemu nie chodzi/jeździ. Ale jest jednak w tych postach sporo przesady. Chciałem zwrócić uwagę na fakt, że to po prostu zwykła góra. Trzeba się zapoznać z topografią, sprawdzić pogodę i jeździć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Cześć Relacja świetna. Mariusz to by i ze Szcześliwic zrobił świetną relację. No a w góry generalnie się samemu nie chodzi/jeździ. Ale jest jednak w tych postach sporo przesady. Chciałem zwrócić uwagę na fakt, że to po prostu zwykła góra. Trzeba się zapoznać z topografią, sprawdzić pogodę i jeździć. Pozdro Zwykła - niezwykła... Nie wymaga ona jakiś specjalnych przygotowań itp. w porównaniu do innych,ale też budzi wyjątkowe emocję.Może temu,że w Polsce jest jedyna w swoim rodzaju. Ja bardzo często jeździłem/chodziłem samemu w góry i nie widzę przeciwwskazań,to nie nurkowanie na środku oceanu. U nas nie ma jakiś wielkich przestrzeni,gdzie człowiek może się zgubić,to nie Andy.Gdziekolwiek pójdziesz w dół,zawsze dotrzesz do cywilizacji.Jedynie w Tatrach nie wszędzie dasz radę tak po prostu zejść na dół.No ale z Kasprowego zejdziesz bez problemu. Dodam tylko,że ja też za pierwszym razem nie wiedziałem "czym to się je" i miałem swoje obawy... :smilies: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi