mysiauek Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Hejka, tak się zdarzyło, że być może jutro mam wolny dzień weekendu Święto ! Jakiś skionlajnowiec nie wybiera się na narty do np Jurgowa/na Rusinski/na Pilsko? Ewentualnie jakieś inne polsko-słowackie kierunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Mysiek, wybieram się w każde dowolne miejsce od Krk w odległości do 2,5h jazdy... tyle, że w niedzielę. Jakbyś zmodyfikował swój plan, to mielibyśmy wspólny:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Hejka, tak się zdarzyło, że być może jutro mam wolny dzień weekendu Święto ! Jakiś skionlajnowiec nie wybiera się na narty do np Jurgowa/na Rusinski/na Pilsko? Ewentualnie jakieś inne polsko-słowackie kierunki? ja jutro jade na Pilsko:) bo tam tak pusto ze przegapic nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 ja jade tu http://www.oravasnow.sk/pl/ zabieram miśki, kastle i omeglassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 ja jade tu http://www.oravasnow.sk/pl/ zabieram miśki, kastle i omeglassy Na 99% będę tam w niedziele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Ewa własnie dlatego też myślę nad pilskiem. Marcin: dojazd tam mnie trochę martwi... Ravick... niestety w niedzielę mam prawdopodbieństwa wylądowania w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) ... niestety w niedzielę mam prawdopodbieństwa wylądowania w pracy. czyżby Duchowny? ps. przepraszam za ten "żż", ale nie mogłem się powstrzymać. mam dzisiaj jakiś kompletnie kopnięty dzień iihahha Edytowane 4 Marzec 2011 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Ewa własnie dlatego też myślę nad pilskiem. No to jak juz sie zdecydujesz, to informacyjnie:) jak zobaczysz czarna kropke - smigajaca oczywiście na białych nartach to ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Marcin: dojazd tam mnie trochę martwi... . z sosnowca do żor autostradą a potem wiślanką do skoczowa i dalej ekspresowa do cieszyna a w czechach to prosto Edytowane 4 Marzec 2011 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Ewa własnie dlatego też myślę nad pilskiem. Marcin: dojazd tam mnie trochę martwi... Ravick... niestety w niedzielę mam prawdopodbieństwa wylądowania w pracy. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid= 200405755969266369128.00049da59b0ad05821b89 :D:D jeżeli nie będzie dużych opadów śniegu to przejazd przez Przełęcz Glinne ok, gdy sypie odradzam:eek: Edytowane 4 Marzec 2011 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Marcin: dojazd tam mnie trochę martwi... z sosnowca do żor autostradą a potem wiślanką do skoczowa i dalej ekspresowa do cieszyna a w czechach to prosto No te Czechy jakoś mnie nie przekonują ... ile tam jedziesz od siebie spokojną przepisową jazdą? czyżby Duchowny? ps. przepraszam za ten "żż", ale nie mogłem się powstrzymać. mam dzisiaj jakiś kompletnie kopnięty dzień iihahha Nie, ale im roboty zazdroszczę No to jak juz sie zdecydujesz, to informacyjnie:) jak zobaczysz czarna kropke - smigajaca oczywiście na białych nartach to ja:) To u nas dwie krpki: jedna czerona kurtka, czarne spodnia i Rossignole na nogach. Druga ciut okrąglejsza: czerwone spodnie, czarna kurtka (softshell) lub szaro/czarna coś tam Atomica. Obydwoje kaski Carrery, pomarańczowe przeźroczyste. Jeden z naklejkami skionline. Jeśli się na ten wariatn zdecydujemy to 8-13sta. Raczej obydwoje jeździmy spokojnie i bardzo amatorsko -> cięzko nas złapać na stoku tak innych np Marcina z powyzszego stoku. Tego zaraz widać Edytowane 4 Marzec 2011 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 ja mam niecałe 150km to tak 1,5 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 To u nas dwie krpki: jedna czerona kurtka, czarne spodnia i Rossignole na nogach. Druga ciut okrąglejsza: czerwone spodnie, czarna kurtka (softshell) lub szaro/czarna coś tam Atomica. Obydwoje kaski Carrery, pomarańczowe przeźroczyste. Jeden z naklejkami skionline. Jeśli się na ten wariatn zdecydujemy to 8-13sta. Raczej obydwoje jeździmy spokojnie i bardzo amatorsko -> cięzko nas złapać na stoku tak innych np Marcina z powyzszego stoku. Tego zaraz widać czyli reasumując:) CO DO TYCH KROPEK;) KROPKA PIERWSZA - SPODNIE I KURTKA CZARNA - NARTY SALOMONY BIAŁE KROPKA DRUGA - SPODNIE CZARNE , KURTKA CZERWONA - NARTY NIEBIESKIE BLLIZARDY oczywiście jakby co my tez jazda od 8-13 hej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) ja mam niecałe 150km to tak 1,5 godzinki To dziwne bo ja też mam tyle (A1 ciut dalej:()... ale nie sądzę żebym się zmieścił w 2h ... tym bardziej, że pamiętam pi razy drzwi jak wygląda droga latem. czyli reasumując:) CO DO TYCH KROPEK;) KROPKA PIERWSZA - SPODNIE I KURTKA CZARNA - NARTY SALOMONY BIAŁE KROPKA DRUGA - SPODNIE CZARNE , KURTKA CZERWONA - NARTY NIEBIESKIE BLLIZARDY oczywiście jakby co my tez jazda od 8-13 hej! To potencjalnie do zobaczenia na górze Edytowane 4 Marzec 2011 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 ja cisnę na wielką racze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 ja cisnę na wielką racze:) Ode mnie sporo osób tam się wybiera więc zrezygnowałem z tego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Ja Bad Gastein:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Ja Bad Gastein:) Chwalimy się w wątku: "Mam obniżoną samoocenę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Hejka, tak się zdarzyło, że być może jutro mam wolny dzień weekendu Święto ! Jakiś skionlajnowiec nie wybiera się na narty do np Jurgowa/na Rusinski/na Pilsko? Ewentualnie jakieś inne polsko-słowackie kierunki? 5-03-2011 Limanowa - Eliminacja Mistrzostw Polski Amatorów Mysiek, wybieram się w każde dowolne miejsce od Krk w odległości do 2,5h jazdy... tyle, że w niedzielę. Jakbyś zmodyfikował swój plan, to mielibyśmy wspólny:). 6-03-2011 Krynica - Azoty (na 99%) bo jakoś nie mam ochoty dalej się wybierać więc jak coś to sie wybierz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 5-03-2011 Limanowa - Eliminacja Mistrzostw Polski Amatorów 6-03-2011 Krynica - Azoty (na 99%) bo jakoś nie mam ochoty dalej się wybierać więc jak coś to sie wybierz:) To jeszce dopowiem: Zawody odpadają-> amator jestem. Krynica za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Chwalimy się w wątku: "Mam obniżoną samoocenę" Pytałeś gdzie jedziemy więc odpowiedziałem,a chwalić nie ma się czym zwykły wyjazd narciarski.Reszty nie komentuje bo szkoda rozmowy i niepotrzebnych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 To jeszce dopowiem: Zawody odpadają-> amator jestem. Krynica za daleko. a Mistrzostwa są Amatorów:P no ja Krynica blisko więc korzystam póki snieg jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 6-03-2011 Krynica - Azoty (na 99%) bo jakoś nie mam ochoty dalej się wybierać więc jak coś to sie wybierz:) no to już jest jakiś wstępny szkic na niedzielę. rzucę tylko okiem na pogodę i warunki i dam Ci znać jutro wieczorem. U Ryby na Słotwinach, czy tarnowskie azoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Tomi33 wyluzuj, przecież to był żart:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 no to już jest jakiś wstępny szkic na niedzielę. rzucę tylko okiem na pogodę i warunki i dam Ci znać jutro wieczorem. U Ryby na Słotwinach, czy tarnowskie azoty? Tarnowskie Azoty, wolę jeżdzić u nich bo wiem że przygotują lepiej trasę niż u Ryby.. bo u niego dobrze zrobią tylko akurat tą gdzie z rana klub rozłoży giganta.. dlatego wolę Azoty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi