Bańka Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 sprzedam tyrolie sp130 ski stop 80mm zdjęcie wkrótce cena do uzgodnienia + 15 zł przesyłka DHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 15 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 up!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Prosze podaj cene i pokaz zdjecie i napisz czy nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 16 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 wiązania nie są nowe, zostały zakupione w 2010, działają w 100% , co do ceny to jeśli byłbyś zainteresowany to zacznijmy licytacje od 100 zł (przesyłka wliczona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 16 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 a oto i zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 17 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Nie bójcie się tej 100 cena jest do negocjacja dość dużej, no ale też wiadomo rozsądnej, bo za 30 dychy to se można kupić jakiegoś markera (broń Boże nie mam nic do markerów ale zauważyłem że często ludzie je sprzedają po 15 zł jakieś archaiczne modele) z przed 100 lat na allegro, a tutaj wiązanka chodziły na szerokich legendach i nie są zniszczone, sprężyny posezonowo skręcone jak co rok, mają trochę poobdzieranej farby, no ale to kwestia czysto kosmetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 19 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2011 Ii Ii Ii==\\ Ii Ii Ii Ii Ii Ii Ii==// \\__// Ii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 19 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2011 Up up up up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 1 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 65 zł za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 18 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2011 Wiązania są naprawdę niezniszczone:) !!!! za 55 zł całość!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 up, cena jest do zbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 Nadal aktualne!!!!!!!!! za 35zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 3.50 moge zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Czemu? Tak próbuje trafić z ceną , porównując te wiązania do wiązań z allegro po 40 zł za starożytne modele Może ktoś z forumowej ,,Starej Gwardii,, podpowie mi w tej sprawie Chociaż według mnie są warte swojej ceny, Ostatnio kupiłem salo Sth16 za 500 zł prawie więc cena 35 za tyrolie niezniszczoną to chyba nie jest zbrodnia w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Czemu? Tak próbuje trafić z ceną , porównując te wiązania do wiązań z allegro po 40 zł za starożytne modele Może ktoś z forumowej ,,Starej Gwardii,, podpowie mi w tej sprawie Chociaż według mnie są warte swojej ceny, Ostatnio kupiłem salo Sth16 za 500 zł prawie więc cena 35 za tyrolie niezniszczoną to chyba nie jest zbrodnia w biały dzień Weźże poczekaj aż sezon się zacznie zbliżać - próbujesz (dość aktywnie ) sprzdawać sprzęt w środku lata, kiedy mało kogo to obchodzi Jesienią będzie łatwiej sprzedać, zwłaszcza te twoje buty Lange - bo z wiązaniami to w ogóle jest problem. W sklepach są właściwie tylko gotowe sety, nowe czy używane - bez znaczenia; a bez wiązań można kupić tylko narty tourowe albo "komórki" - jakoś mi do jednych ani drugich te twoje nie pasują Niemniej jesienią może znajdzie się ktoś kto sobie przypomni, że ma np. wiązania uszkodzone, czy coś takiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 haha no wiem że sezon się zbliża bo ostatnio mi sprzątnęli z przed nosa salo questy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 4 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 .....up..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 25 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2011 up up up up up up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 1 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 jacyś chętni, nadal akutalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi