JC Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Za trzy tygodnie w Austrii odbędzie się kolejna edycja WorldSkitest. Tym razem testerzy sprawdzą narty na sezon 2011/2012 na stokach Schmittenhoehe w Zell am See, które będzie gościć uczestników po raz drugi. Jest mi niezmiernie miło poinformować, że dwóch "weteranów" forum będzie testować narty razem z gwiazdami światowego narciarstwa z Franzem Klammerem na czele. W imieniu organizatorów WorldSkitest 2011 oraz Redakcji skionline.pl oficjalnie zapraszam, na jeden z największych testów nart na świecie, Rafała (Bończa) i Sławka (SB). Jacek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 :o:o na razie tyle mam do powiedzenia:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Piękny wyjazd się szykuje chłopakom. Szczególnie,że SB nigdy nie był W Zell ani w Kaprun,tam gdzie większość naszej nacji rozpoczyna przygodę z Alpami. Marzenie się mu spełni.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Gratuluje i zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Na Sznycelhoje jest akurat dosyć fajnie, miło wspominam ta górkę, jest kilka ciekawych tras. Wpisałem sie w stereotyp bo był to mój pierwszy wyjazd w Alpy i ciekawi mnie jakbym dziś zweryfikował Sznycla i jazdę tam. Miłego testowania życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Jacka telefon dopadł mnie na Harendzie, gdzie sobie oglądałem ładne dziewczyny na nartach , a tu jeszcze dodatkowo TAKA wiadomość! Czy może być coś przyjemniejszego. Dzięki Ci Redakcjo skionline.pl i cieszę się, bo w Zell am See nie byłem, więc to będzie ciekawe. Ale najbardziej mnie cieszy możliwość poznania i jazdy z gwiazdami narciarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Ale najbardziej mnie cieszy możliwość poznania i jazdy z gwiazdami narciarstwa. A to jest zawsze niespodzianka. Najczęściej na stoku okazuje się, że np. stoisz obok mistrza świata, albo mistrza olimpijskiego :eek: i masz z nim jeździć w grupie. Do tej pory było kilka "trochę" znanych narciarzy jak Schild, Hosp, Mayer, Strobl itd. A do tego legendy Klammer czy Girardelli. Ja najbardziej się cieszę, że będziecie testować z nimi narty, a to już inna bajka Zbiórka na stoku przed 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Zbiórka na stoku przed 7 rano Jak myślisz że mnie zniechęcisz, to nie tędy droga:D, nawet jak byś napisał że będziemy mieszkać w przyczepie, czy kartonie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 W przyczepie z Bodym i potem te wieczorki....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Mniejsza o Zell am See, mniejsza o gwiazdy, ale możliwość testowania tyluuuuuuuuu różnorodnych nart... Zazdroszczę i czekam z niecierpliwością na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 W przyczepie z Bodym i potem te wieczorki....;) Jak piszesz? SB w body w przyczepie... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 W przyczepie z Bodym i potem te wieczorki....;) Brzmi dwuznacznie... Ale co tam, najważniejsze narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 ale możliwość testowania tyluuuuuuuuu różnorodnych nart... A to już ciężka praca! Proponuję, aby SB i Bończa już dzisiaj rozpoczęli trening kondycyjny. Lepiej późno niż wcale. Jak trafią do grupy miedzy zawodników PŚ to będą musieli się dobrze spinać :cool: Ostatnio test był tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 A to już ciężka praca! Proponuję, aby SB i Bończa już dzisiaj rozpoczęli trening kondycyjny. Lepiej późno niż wcale. Jak trafią do grupy miedzy zawodników PŚ to będą musieli się dobrze spinać :cool: Ostatnio test był tutaj: Dadzą radę. Najwyżej odpuszczą sobie te "wieczorki":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Hehehe Bończa i SB dwa największe przydupasy JC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Bończa i SB dwa największe przydupasy JC Ja nie znam Bończy, SB, ani JC, ale kolega widzę zorientowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Bończa i SB dwa największe przydupasy JC Dobre! dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Bończa i SB dwa największe przydupasy JC A jakie kryterium zastosowałeś przy doborze: wagi czy wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Chłopaki życze wam pięknej pogody i udanych testów co do Ciężkiej pracy to jest racja nie ma opierdallllllllllllllllll 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Bończa i SB dwa największe przydupasy JC Też ciebie wszyscy kochamy! A to już ciężka praca! Proponuję, aby SB i Bończa już dzisiaj rozpoczęli trening kondycyjny. Lepiej późno niż wcale. Jak trafią do grupy miedzy zawodników PŚ to będą musieli się dobrze spinać Z tego co wiem to SB ostro ostatnio trenował w Ski Amade. Musi mioł jakiś przeciek. Edytowane 2 Marzec 2011 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Musi mioł jakiś przeciek. Żaden przeciek. W zeszłym roku dał mi kosza, więc po cichu liczył, że się nie obraziłem i w tym roku jeszcze raz będę za nim chodził. Widać nie jest łatwy. PS I pomyśleć, że miałem też zaproszenie dla jeszcze jednej osoby, ale... zacytuję naszego "kolegę" ta osoba już nie jest przydupasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Bończa i SB dwa największe przydupasy JC jak chciałes na siebie zwrócić uwagę to ci się udało:confused: Ale po co z siebie robić buraka:confused: A chłopakom zazdroszczę Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 jak chciałes na siebie zwrócić uwagę to ci się udało:confused: Ale po co z siebie robić buraka:confused: A chłopakom zazdroszczę Powodzenia. Przemo, Nie ciągniemy tego tematu. Wystarczy. JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Ej! Słuchajcie se no! To że ktoś ma zapier.... dużo pracy to nie powód żeby go obgadywać, skoczyłem tylko do kompa faktury napisać, a tu po mnie jeżdżą jak po burej suce:rolleyes: Jak się odrobię to się ustosunkuję to powyższych wypowiedzi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Z tego co pamiętam to ten kawałek na którym był poprzedni test to raczej relaksacyjny, często go jeździłem jako dojazd do tras 13 i 14, które bardzo miło wspominam. Ciekawe czy bedzie to powtórka ale moze coś innego wygospodarują bo trochę tras tam jest na górze. JC - a w Hailigenblut na której jeździliście? Też dosyć miło wspominam ten ośrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi