Przemek Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Nie cierpię tego grubasa.:D Figo uważaj, bo nigdy nie wiadomo kto to czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Figo uważaj, bo nigdy nie wiadomo kto to czyta... Przemek spokojnie spokojnie Figo ma z szefem zajebisty układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Nie cierpię tego grubasa.:D Figo , ja też go już nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Przemek spokojnie spokojnie Figo ma z szefem zajebisty układ Aaaaaa, to spoko, myślałem, że On na poważnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 on na poważnie wszystko ale z szefem ma takie układy ze ustawia szefa tak jak mu się to podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Figo uważaj, bo nigdy nie wiadomo kto to czyta... Dobre Ja pogadałem z moim szefem i wysłał mnie do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 ustawia szefa tak jak mu się to podoba:D Niektórzy Szefem nazywają wiadomo co...:D:D Ehh, wiosna idzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Niektórzy Szefem nazywają wiadomo co...:D:D Ehh, wiosna idzie:D :eek: :eek: :eek: No Wróżka to pojechałaś. No ale u Was w stolicy PS Chciałem przypomnieć, że wątek dotyczy testu nart Ciekawe jak nasi testerzy załatwili sprawę z Szefami? SB to pewnie teraz wsadza trzy razy częściej niż normalnie... no kwiatki wsadza, żeby nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Niektórzy Szefem nazywają wiadomo co...:D:D Ehh, wiosna idzie:D no wiosna wiosna Kasiu wiosna:D ale niektorzy szefowie w pewnym wieku są niesubordynowanymi wariatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Dobrze, że wątek wrócił na wesołe tory, bo już ... mi się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 A tak przy okazji, czy ktoś z Was będzie w tym czasie w Zell am See? Od soboty 02.04 będę 150 km od Zell am See w TH.Zapraszam na jazdę rekreacyjną po ''pracy'' w Zell. A to nie jest wykluczone. Z tego co pamiętam, to była możliwość udziału komercyjnego (odpłatnego). Na teście pogadam z organizatorami. Pogadaj,pogadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Od soboty 02.04 będę 150 km od Zell am See w TH. Eeee to masz blisko do nas. Zapraszamy na rozgrzewkę przed TH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Wszystko jest możliwe ostatnio pod Nosalem Wacek opowiadał (Africaner), jak pojechali na narty w sierpniu chyba do Szwajcarii na lodowiec, a że im nie spasilo, to wylądowali na plaży w Nicei z nartami . To jest fantazja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Wszystko jest możliwe ostatnio pod Nosalem Wacek opowiadał (Africaner), jak pojechali na narty w sierpniu chyba do Szwajcarii na lodowiec, a że im nie spasilo, to wylądowali na plaży w Nicei z nartami . To jest fantazja! Wiesz w Zell am See, nad wodę będziemy mieli 200 m... tylko ta temperatura :eek: No ale jak się ma fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Eeee to masz blisko do nas. Zapraszamy na rozgrzewkę przed TH Chętnie bym się rozgrzał w tamtej okolicy,ale jutro schodzę ze statku,a że chwilę mnie nie było to muszę przed wyjazdem na narty nadrobić(chociaż to niestety nigdy w pełni się nie uda) ojcowskie i mężowe zaległości. Ale będę was wspierał duchowo,a rozgrzeję się pod kołdrą w domu:D:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 .... Dobrze, że wątek wrócił na wesołe tory, bo już ... mi się chciało. Widzę że jest bardzo wesoło:D Test zaczyna się we wtorek. No może jakiś spontan?! SB może Figo zmobilizujesz? Figo jak widać olewa nas, no ale jak chcesz spontan to możemy zrobić np: nie spotkamy się tam jak piszesz w mailu we wtorek o 8 w BB, tylko o 2, przed 9 zameldujemy się w HT(dla mnie wielką przyjemnością było by pokazać Bończy to urokliwe miejsce) tam pośmigamy do 4 na nartach i z TH gaz do Zell bo zdaje się w Hotelu mamy kolację. No więc? Niektórzy Szefem nazywają wiadomo co... Ehh, wiosna idzie:D :eek: No Wróżka to pojechałaś. No ale u Was w stolicy PS Chciałem przypomnieć, że wątek dotyczy testu nart Ciekawe jak nasi testerzy załatwili sprawę z Szefami? SB to pewnie teraz wsadza trzy razy częściej niż normalnie... no kwiatki wsadza, żeby nie było! Ogólnie widzę że nie ma innej opcji, nie mogę się ruszać w Polskę bez laptopa, bo jak tylko się zorientowaliście że mnie nie ma to :eek:, no normalnie pełne rozluźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Nie, no jadę przecież ktoś Wam musi pokazać drogę koło Wiednia No ale ja znam tą drogę Ostatnio tak pojechałem i przyznam szczerze że już za Mikulovem byłem wściekły że tak pojechałem:cool:. Nie uwierzę że jest szybciej, w najgorszym wypadku może być tak samo, na pewno będę to jeszcze fizycznie sprawdzał i dopóki nie sprawdzę w praktyce to nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 No ale ja znam tą drogę Ostatnio tak pojechałem i przyznam szczerze że już za Mikulovem byłem wściekły że tak pojechałem:cool:. Nie uwierzę że jest szybciej, w najgorszym wypadku może być tak samo, na pewno będę to jeszcze fizycznie sprawdzał i dopóki nie sprawdzę w praktyce to nie uwierzę. No to będziesz miał okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 No to będziesz miał okazję Aha, zrozumiałem, to jest również odpowiedź na propozycję spontanu który zaproponowałem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Ogólnie widzę że nie ma innej opcji, nie mogę się ruszać w Polskę bez laptopa, bo jak tylko się zorientowaliście że mnie nie ma to :eek:, no normalnie pełne rozluźnienie. Nie pełne rozluźnienie, tylko wiosenne rozluźnienie:D Poza tym ja w ogóle nie rozumiem o "co so chodzi":o Mam nadzieję że pogoda Wam dopisze, zdaje się że znów nadchodzi ochłodzenie więc oby było słoneczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 nie spotkamy się tam jak piszesz w mailu we wtorek o 8 w BB, tylko o 2, przed 9 zameldujemy się w HT(dla mnie wielką przyjemnością było by pokazać Bończy to urokliwe miejsce) tam pośmigamy do 4 na nartach i z TH gaz do Zell bo zdaje się w Hotelu mamy kolację. Byłoby fajnie! Może nie po nocach , ale mamy piątek, sobotę.... Sorry za chwilową nieobecność, ale uruchamiam system monitoringu GPS i HR (praca serca) dla sportowców i entuzjastów sportu, który będę Wam chciał pokazać w praktyce na testach. Mały nadajnik umieszczony na dobrze zaprojektowanym pasie lub po prostu w kieszeni. Zapis pozycji GPS 4 x na sekundę! A potem będziemy mogli rzeczywiste dane o dystansie, prędkości max i średniej, HR, lokalizacji pokazać też na Forum. Program generuje super raport w parę minut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Byłoby fajnie! Może nie po nocach , ale mamy piątek, sobotę.... Sorry za chwilową nieobecność, ale uruchamiam system monitoringu GPS i HR (praca serca) dla sportowców i entuzjastów sportu, który będę Wam chciał pokazać w praktyce na testach. Mały nadajnik umieszczony na dobrze zaprojektowanym pasie lub po prostu w kieszeni. Zapis pozycji GPS 4 x na sekundę! A potem będziemy mogli rzeczywiste dane o dystansie, prędkości max i średniej, HR, lokalizacji pokazać też na Forum. Program generuje super raport w parę minut. A co na teście będziesz nas monitorował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 A co na teście będziesz nas monitorował? Jacku, jego pomysł z tym monitorowaniem jest bardzo ciekawy:) Bończa, masz jakąś stronę gdzie można o tym sprzęcie poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Na razie jedyny zestaw otrzymałem, więc można będzie monitorować jedną osobę, na zmianę, jeśliby byli chętni Strona producenta WWW.VXSport.com i na mojej stronce na FB Sport Timing są filmy i krótki opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Na razie jedyny zestaw otrzymałem, więc można będzie monitorować jedną osobę, na zmianę, jeśliby byli chętni Strona producenta WWW.VXSport.com i na mojej stronce na FB Sport Timing są filmy i krótki opis. To proponuję żebyś zabrał sprzęt na test i zobaczymy jak reagowałeś na widok gwiazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi