Jan Kowal Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) ……………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 POPRZECZNIE??????????????????????????????????????????????? pytam , bo w naszym najwiekszym samochodzie http://autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2009&make=Toyota&model=4Runner&trimid=108400 szerokosc przestrzeni bagazowej to "tylko" 150cm...... poprzecznie-czyli w poprzek auta za ostatnim rzędem siedzeń (nie wzdłuż siedzeń) - oczywiście narty leżą poziomo na podłodze,nie pod jakimś kątem-do Ducato wchodzą narty 180 cm,więc grizzly musiałem 177 cm kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) …………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 to dwa niedzwiedzie tez ci wchodza??? a juz je oswoiles????:) 3 pary wchodzą,bo jak dałem się przejechać znajomym to też je kupili:) a chodzą REWELACYJNIE-slalomki poszły do lamusa-jeszcze raz dzięki za ich polecenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) ……………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 3 pary wchodzą,bo jak dałem się przejechać znajomym to też je kupili:) a chodzą REWELACYJNIE-slalomki poszły do lamusa-jeszcze raz dzięki za ich polecenie:) Co mają te grizzli że slalomki poszły do lamusa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Zęby i pazury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Co mają te grizzli że slalomki poszły do lamusa ? Tego trzeba po prostu spróbować Ja - zatwardziały propagator rc4 worldcupa sc z 2003/2004 roku o promieniu 9 m co roku na różnych testach nart próbowałem wielu nart i każda wydawała mi sie gorsza od mojej,więc jej nie zmieniałem,aż dostałem od kumpla AC 4,a potem własne grizzly - z polecenia zresztą Janka Kowala - narta ta idzie jak po szynach po każdym rodzaju śniegu a im gorzej dla przeciętnego użytkownika stoku (czyli np odsypany śnieg,roztopiona breja na południowych stokach,muldy itd ) tym większa przyjemność z jazdy grizzly-nie mówiąc już o jeździe w puchu-bo do tego są wręcz stworzone.Po prostu-najbardziej uniwersalna i przyjemna w prowadzeniu narta,na jakiej jeździłem i tyle:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Tego trzeba po prostu spróbować Ja - zatwardziały propagator rc4 worldcupa sc z 2003/2004 roku o promieniu 9 m co roku na różnych testach nart próbowałem wielu nart i każda wydawała mi sie gorsza od mojej,więc jej nie zmieniałem,aż dostałem od kumpla AC 4,a potem własne grizzly - z polecenia zresztą Janka Kowala - narta ta idzie jak po szynach po każdym rodzaju śniegu a im gorzej dla przeciętnego użytkownika stoku (czyli np odsypany śnieg,roztopiona breja na południowych stokach,muldy itd ) tym większa przyjemność z jazdy grizzly-nie mówiąc już o jeździe w puchu-bo do tego są wręcz stworzone.Po prostu-najbardziej uniwersalna i przyjemna w prowadzeniu narta,na jakiej jeździłem i tyle:):) Czyli uważasz że grizzlim można jechać jak na SL ale w każdych warunkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) ……………... Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 no nie wiem w porownaniu z cyt powyzej 4-runnerhttp://autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2009&make=Toyota&model=4Runner&trimid=108400 ten nissan jest 2 klasy nizej ...no źle się wyraziłem- "w swojej klasie" o to mi chodziło i przepraszam Toyotę 4runner:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 9 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) …………... Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi