JC Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Jestem pełen uznania dla Mario Matta, który wygrał dzisiaj salom. Na uwagę zasługuje fakt że na dwóch pierwszych miejscach znalazły się narty Blizzard. Drugie miejsce zajął Reinfried Herbst, z którym miałem okazję rozmawiać na ispo w Monachium. Powiedział, że miał okazję jeździć na nartach z systemem Full Suspension, które byty przygotowane przez jego serwisanta i.. były tylko kilka setnych wolniejsze od jego nart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 no,no,no Blizzard wraca do gry w PŚ i nie tylko w sumie firma z tradycjami , ale przez ostatnie kilka lat była nie najlepiej postrzegana przez narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Szacun dla chłopaków i dla tych nart Blizzard. Miałem okazję wykonać parę strzałów na tych SL Suspension (service) no i byłem zachwycony, choć moje kolana mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Rafek ja właśnie na SL serwisowych trochę pomykałem i stwierdziłem że tak trudnej ekstremalnie narty jeszcze nie miałem na nogach (Wojtuś kazał zrobić głęboką sportową strukturę i pewnie dlatego decha robiła co ona chciała) ja swoje ona swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Ale 7 dych na dole jakimś cudem zgubił i ledwo ledwo Żan wskoczył na 3. Szkoda Ivicy. Tak trochę mało podkręcony ten slalom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 A wiecie dlaczego on tak szybko jeździ? Bo ma dopalacz od skionline.pl. :cool:Przypatrzcie się zdjęciu co trzyma w rekach Rafał tez taki dostał. Aż nie chce myśleć co będzie wyczyniał pod Nosalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 No, no Dopalacz nie skosztowany, ponieważ od wtedy jakoś nie jem dopalaczy - dieta! Natomiast moim Paniom smakował, bo jakoś szybko zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Ale 7 dych na dole jakimś cudem zgubił i ledwo ledwo Żan wskoczył na 3. Szkoda Ivicy. Tak trochę mało podkręcony ten slalom Piotrek czy zawsze musi być ustawiona kozina w stylu polskich gigantów? Jacek przyznaj się co Rainfredowi dosypałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Piotrek czy zawsze musi być ustawiona kozina w stylu polskich gigantów? Jacek przyznaj się co Rainfredowi dosypałeś ? Uważnie przyglądnij się zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Uważnie przyglądnij się zdjęciu Eureka!!!!!!! Gruszka do lewatywy:D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi