Bończa Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Popatrzyłem dzisiaj na aktywność ROSSIGNOL i zarejestrowany 1.02.2011. napisał już około 900 postów. Do tysiąca na miesiąc brakuje niewiele. Czy padnie ten chyba rekord? Czy może ktoś wcześniej zdołał napisać więcej postów przez miesiąc (luty w tym przypadku 28 dni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Popatrzyłem dzisiaj na aktywność ROSSIGNOL i zarejestrowany 1.02.2011. napisał już około 900 postów. Do tysiąca na miesiąc brakuje niewiele. Czy padnie ten chyba rekord? Czy może ktoś wcześniej zdołał napisać więcej postów przez miesiąc (luty w tym przypadku 28 dni). NIE :D PS Gdyby tak wszyscy pisali, to musiałbym dołożyć nowy serwer , a w Megapanelu Ho, Ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 ... więc i ja wracam na stoki . Dla mnie to dopiero początek sezonu . To czekamy na Twoje relacje ze stoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Popatrzyłem dzisiaj na aktywność ROSSIGNOL i zarejestrowany 1.02.2011. napisał już około 900 postów. Do tysiąca na miesiąc brakuje niewiele. Czy padnie ten chyba rekord? Czy może ktoś wcześniej zdołał napisać więcej postów przez miesiąc (luty w tym przypadku 28 dni). Rekord Rafale dotyczy również podziękowań za pisanie Rossignol otrzymał ich 104 w tak krótkim czasie Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Dziś koniec ferii od jutra Polskie i zagraniczne stoki będą puste , ceny karnetów spadają o połowę więc i ja wracam na stoki . Dla mnie to dopiero początek sezonu . Podejrzewam że zakup tych dodatkowych serwerów nie będzie potrzebny:D:D:) . Lubię tu rozmawiać bo ludzie są mili i można z takich rozmów wiele dowiedzieć. Miło, że polubiłeś to forum, widać to po ilości postów- ~35/dziennie , 889 w miesiąc :eek::eek::eek: P.S. Czekamy oczywiście na te relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 I dobrze, że Rossignol tyle pisze:) Do tego nie tylko idzie na ilość, ale także w ogromnym stopniu na jakość swoich wypowiedzi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Właśnie to miałam napisać. Pisze merytorycznie, daje dobre rady widać szczerą chęć pomocy. Szacunek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 początkowo myślałem ,że Rossi to troll , ale teraz jest spoko ,jak tylko ma ochotę to niech pisze ,coś przynajmniej dzieje się na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 To czekamy na Twoje relacje ze stoków. W sumie to tych relacji tu powinno być już trochę.... w profilu Rossignola stoi 37 dni, a ja jakoś nie zarejestrowałem ani jednej relacji:p, no może przeoczyłem:rolleyes:, a i też ani jednej fotki z wypadu na narty, same jakieś takie "nie swoje" zdjęcia, nie wiem czy to kolega taki skąpy i nie chce się podzielić wrażeniami z ośrodków, czy co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 :D:D Dziś koniec ferii od jutra Polskie i zagraniczne stoki będą puste , ceny karnetów spadają o połowę więc i ja wracam na stoki . Dla mnie to dopiero początek sezonu . Rossi nie licz na zbytnią obniżkę cen na karnety w dobrych narciarsko miejscach. Teraz dopiero ruszą koledzy narciarze z "niemieckiej młodzieży":D, czesi są zawsze a i innych nacji też nigdy nie brakuje. Jak jeszcze dobrze poświeci słoneczko, to zobaczysz ile luda będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 początkowo myślałem ,że Rossi to troll , ale teraz jest spoko ,jak tylko ma ochotę to niech pisze ,coś przynajmniej dzieje się na forum:) Co to znaczy "troll" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) Popatrzyłem dzisiaj na aktywność ROSSIGNOL i zarejestrowany 1.02.2011. napisał już około 900 postów. Do tysiąca na miesiąc brakuje niewiele. Czy padnie ten chyba rekord? Czy może ktoś wcześniej zdołał napisać więcej postów przez miesiąc (luty w tym przypadku 28 dni). ……………... Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Co to znaczy "troll" ?? http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie Sekunda z google:rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Jak dla mnie to jutro już tych ludzi na stoku ubędzie 80/90% Marku każdy ma inne pojęcie co to jest " dobre narciarskie miejsce " Dla mnie każde miejsce jest dobre byle nie było ludzi . Zobacz sobie po ośrodkach na kamery to zobaczysz co się dzisiaj dzieje .Horror. No dziś to jest niedziela:). Wróciem niedawno a austrii i wydaje mi sie iz w tym roku ludzi nieco mniej. Ale teraz chyba zaczynaja się ferie w niemczech i holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 no troche mnie uspokoiles, bo juz myslalem, ze za duzo paple tez…….. Ty widać znasz powiedzenie, że "Mowa jest srebrem,a milczenie..." / w porównaniu, oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 No dziś to jest niedziela:). Wróciem niedawno a austrii i wydaje mi sie iz w tym roku ludzi nieco mniej. Ale teraz chyba zaczynaja się ferie w niemczech i holandii. Mały OT. Ja wróciłem w nocy i mam wrażenie , że jest dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Ty widać znasz powiedzenie, że "Mowa jest srebrem,a milczenie..." / w porównaniu, oczywiście. Jakie to szczęście, że nie ma za wielu tych złotych, bo poszedłbym z torbami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 To czekamy na Twoje relacje ze stoków. Człowiek sie stara..pisze realacje, robi te dziwne foty, by innym pokazać, zamiast szusować zatrzymuje się i trzaska zdjecia, poźniej i tak mało kto to czyta;) wczoraj byłam w Szczyrku ------Czyrna Solisko, mam mase wrazeń z min Bieńkuli..ale kto chce czytać, przed - przedwczoraj na Pilsku . Widać wieksze zainteresowanie tu zagranica a szkoda, Polskie stoki tez są...były i beda:cool: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Nie nie jestem skąpy podzielę się zdjęciami jak je zrobię . Ośrodków za dużo nie zwiedzam bo na takie wyjazdy trzeba mieć dużo pieniędzy. W Zakopanem , Wiśle i tamtych ośrodkach nie jeździłem . Austrii i Włoch na nartach nie zwiedziłem . Ale z zapartym tchem czytam relacje które tu są napisane . Nie robiłem zdjęć dla forum bo nigdy nie miałem potrzeby a przecież nie dam fotek żony lub kolegów bo to się głównie fotografowało. Te nie swoje zdjęcia wklejam by ożywić temat . Mogę nie wklejać ale lubię dograć wypowiedź do końca . P.s. jedno zdjęcie jest moje LINK W takim razie napisz gdzie jeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Tak zapytam, jaki jest czy był rekord do tej pory?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi