galdon Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Witam Proszę o opinie na temat head WC iSL Jeśli ktoś ma porównanie do podobnej komórki lub rossignola wc 9 radikal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmara89 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 jeśli ci chodzi o tegoroczne to mam head i super shape wiem ze przeznaczenie narty inne ale kers działa i daje fajnego kopa, ogólnie narty fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Witam Proszę o opinie na temat head WC iSL Jeśli ktoś ma porównanie do podobnej komórki lub rossignola wc 9 radikal Pytasz po porównania do komórek WC iSL czy RD ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) Pytasz po porównania do komórek WC iSL czy RD ?? pewnıe iSL RD Twarda, kers nie działa, sprężysta, oddaje w skrętach, zawsze musi być ostra, daje po kolanach. Twardsza niż fischer, porównywalna do omeglassa ( znajomy jeździ na omeglassie i pożyczył heada - to jego opinia) twardsze, stabilniejsze i agresywniejesze niż rossignol. W ogóle nie wiem czemu ale ten rosół nie przypadł mi do gustu... Edytowane 27 Luty 2011 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 pewnıe iS: RD Pewnie tak, ale ja rozumiem, że kolega ma cywilne, a pyta o porównania do podobnych serwisowych Ale mylić się mogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 28 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 witam pytanie już trochę nieaktualne kupiłem sklepówki, BODE wielkie dzięki jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 witam pytanie już trochę nieaktualne kupiłem sklepówki, BODE wielkie dzięki jestem zadowolony Spoko, jak tylko mogę to pomagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmara89 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Kto pyta nie błądzi czyli rd to jest ta narta komórkowa tak??a wc isl to sklepówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Kto pyta nie błądzi czyli rd to jest ta narta komórkowa tak??a wc isl to sklepówka?? Tak, WC iSL RD to narty komórkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi