ROSSIGNOL Napisano 3 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 3 marca 2011 od godz. 17 : PŚ Skicross : Eurosport 2 Eurosport 2 marca 2011 od godz. 17 : trawa transmisja PŚ Skicrossie : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Eurosport o godz.10:30 rozpoczyna się zjazd kobiet EUROSPORT 2 4 marca 2011 od 10:30 Zawody Pucharu Świata w Tarvisio, - zjazd do kombinacji kobiet . Dumpling Zębowa Wróżkaszukając dziś info o tym czy ma kontuzję czy nie zajrzałam na jej stronkę i przyznam, że kawał foczki z Niej 170 cm wzrostu i 81 kilo ...powiem tylko, że jest o 5 cm wyższa ode mnie... Dumpling Zębowa Wróżka..te jej 5 cm waży 26 kilo Też Ją bardzo lubię, sprawia wrażenie takiej normalnej i sympatycznej Na stronie jest tylko napisane że następne zawody w Tarvisio więc mam nadzieję że z nóżką wszysko gra Ciekawe co z naszą foczką ? Ja nigdzie nie znalazłem żadnej wiadomości Edytowane 4 Marzec 2011 przez ROSSIGNOL EUROSPORT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Ciekawe co z naszą foczką ? Ja nigdzie nie znalazłem żadnej wiadomości Właśnie skończyła, prowadzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Właśnie skończyła, prowadzi:) Faktycznie masz rację . Ja po wczorajszym jeszcze się nie obudziłem . Czy dzisiaj też będzie slalom transmitowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Cholerka nie mogę oglądać. Na Live... AP jest już trzecia. Ech.. moja ulubiona Julia M. jest siódma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Czy dzisiaj też będzie slalom transmitowany ? EUROSPORT 14:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Na razie 3 HEADy na prowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 na koniec transmisji podali, że slalom o 14:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Nie oglądałem slalomu do kombinacji , byłem pojeździć . Ale przekazuję wyniki super-kombinacji kobiet : 1. Tina Maze 2. Lindsey Vonn 3. Maria Riesch 4. Anja Paerson 5. Elisabeth Goergl Małą Kryształową Kulę w tej konkurencji zapewniła sobie Lindsey Vonn. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 5 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) 5 marca 2011 od 9:30 Eurosport 2 : Gigant Men - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Super przejazd "foczki" w zjeździe:cool: Szybsza od LV o 0,79 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 5 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Anja Paerson wygrała zjazd kobiet - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Super Gigant - Tarvisio 1. Lindsey Vonn 1:21.75 2. Julia Mancuso 1:21.98 (+0.23) :D:D:D 3. Maria Riesch 1:22.25 (+0.50) Go... Julia, Go... Na Eurosport2 zaraz będzie LIVE... 2 przejazd slalomu w Kranjskiej. Ale się chłopaki posypali w pierwszym przejeździe. Wiadomo kto ustawiał tak zabójczo pierwszy przejazd. Edytowane 6 Marzec 2011 przez michalb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Na Eurosport2 zaraz będzie LIVE... 2 przejazd slalomu w Kranjskiej. Ale się chłopaki posypali w pierwszym przejeździe. Wiadomo kto ustawiał tak zabójczo pierwszy przejazd. W drugim tez się posypali jak cholera. Piękny Mario cudownie wykańcza sezon po 2 latach posuchy. No i mamy nowe objawienie Ameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Nie wiem kto ustawiał ale mogę Ci powiedzieć , że wygrał Matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Axel Back i Nolan Kasper ex aequo drugie miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) 1. Mario Matt 1:49.14 (53,93 +55,21) 2. Axel Baeck 1:49.23 (53,70 +55,53) 2. Nolan Kasper 1:49.23 (54,06 +55,17) No, Kasper końcówkę trasy w 2 przejeździe perfekcyjnie przejechał. Pierwszy przejazd ustawiał tata Kostelic. Syn bramkę między nogi wziął. W drugim przejeździe też się sporo posypało. Edytowane 6 Marzec 2011 przez michalb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) No to tak dla otuchy... http://video.eurosport.pl/narciarstwo-alpejskie/kranjska-gora/2010-2011/kranjska-gora-slalom-men_vid169860/ Dziś moja ulubienica i pewniaczka w dzisiejszym SG... ta od 0:23 do 0:38... ucieszyła mnie bardzo. Niewiele brakowało żeby wygrała. Trochę ją Volkle powiozły za szeroko w jednym momencie. Szkoda. http://video.eurosport.pl/narciarstwo-alpejskie/tarvisio/2010-2011/tarvisio-women%27s-super-g_vid169889/ Edytowane 6 Marzec 2011 przez michalb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) 12/03/2011 o godz.10 - Eurosport PŚ Slalom - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Siemka , w jaki sposób można typować alpejski puchar świata na forum, wszystko zniknęło lub zostało przeniesione w inne miejsce - nie znane mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Siemka , w jaki sposób można typować alpejski puchar świata na forum, wszystko zniknęło lub zostało przeniesione w inne miejsce - nie znane mi. Faktycznie, jest schowane i "zapuszczone" - brak aktualizacji, ale ciągle jest: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi