ROSSIGNOL Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 24 LUTY o godzinie 12.30 w EUROSPORT 2 jest transmisja z Zawodów Pucharu Świata w Are - trening przed zjazdem kobiet ( LIVE ) coś nie te klimaty ,bo od 12.30 leci tenis......:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 24 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 coś nie te klimaty ,bo od 12.30 leci tenis......:cool: Dokładnie a w opisie programu " narciarstwo alpejskie " . Eurosport po raz kolejny olał swoich abonentów . Schodzą na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 A trening się odbył. Najszybsza była Anja P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Czasami uważam , że Eurosport powinien otworzyć trzeci kanał . Jestem świadom tego ,że często w godzinach porannych lecą powtórki. Czasami też po południu , ale jak kilka dyscyplin jest rozgrywanych na raz to można się zdenerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Czasami uważam , że Eurosport powinien otworzyć trzeci kanał . Jestem świadom tego ,że często w godzinach porannych lecą powtórki. Czasami też po południu , ale jak kilka dyscyplin jest rozgrywanych na raz to można się zdenerwować Dokładnie a w opisie programu " narciarstwo alpejskie " . Eurosport po raz kolejny olał swoich abonentów . Schodzą na psy. coś nie te klimaty ,bo od 12.30 leci tenis......:cool: To była pomyłka w programie. Trening był transmitowany od 10.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Narciarstwo alpejskie w telewizji . 25 LUTY o godzinie 9.45 w EUROSPORT już jest retransmisja slalom kobiet na MŚ w GP 25 LUTY - EUROSPORT , godzina 10.30 na żywo Zawody Pucharu Świata w Are - zjazd kobiet do kombinacji 25 LUTY - EUROSPORT , godzina 13.15 na żywo Zawody Pucharu Świata w Are - slalom kobiet do kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 26 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 EUROSPORT 2 "na żywo" 26 luty sobota godzina 10:30 NARCIARSTWO ALPEJSKIE: Puchar Świata, Are, Szwecja - Zjazd kobiet (91min) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 26 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Upadek Nadji Kamer . Koszmarny upadek Nadji Kamer . Aż mi ciarki przeszły po plecach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Koszmarny upadek Nadji Kamer . Aż mi ciarki przeszły po plecach . Wyglądało to okropnie, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymajmy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQba Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 fatalnie to wszystko wyglądało oby skończyło się pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 26 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Oglądałem teraz powtórki to naprawdę potworny wypadek . Gdzie jest granica tego szalonego sportu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 tutaj akurat by nie doszlo do wypadku, siatki byly za blisko, w takim miejscu powinny byc troche dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Tylko dla tych co maja silne nerwy: http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=4305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Na szczęście Kamer ma tylko mocno stłuczony nadgarstek! Tylko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Eurosport 27 Lutu 09:00 slalom na żywo . 09:00 Narciarstwo alpejskie Zawody Pucharu Świata w Bansku - 1. przejazd slalomu mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Eurosport o godz.10:30 rozpoczyna się supergigant kobiet od 10:30 Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Are - supergigant kobiet Nadja Kamer po wczorajszym upadku czuje już się lepiej . Nie ma poważniejszych urazów . Miejmy nadzieję że dzisiaj obędzie się bez upadków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Moja ulubienica kontuzjowana . W połowie trasy z powodu kontuzji wycofała się Anja Paerson . Szkoda bo to szalenie sympatyczna narciarka słynna z robienia " foczek " . Miejmy nadzieję że to tylko lekka kontuzja .:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Eurosport 13:15 ---- 2 przejazd slalomu men 13:15 Narciarstwo alpejskie: Zawody Pucharu Świata w Bansku, - 2. przejazd slalomu mężczyzn . Kostelic wypadł w pierwszym przejeździe - szkoooooda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Siadać przed TV a nie ględzić na forum, ale już, już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Wygrał niespodziewanie Mario Matt który pokazał klasę na niedawnych MŚ GP gdzie był na pozycji 4 . Gratulacje . Jak mogłem tego nie zauważyć przy typowaniu ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Moja ulubienica kontuzjowana . W połowie trasy z powodu kontuzji wycofała się Anja Paerson . Szkoda bo to szalenie sympatyczna narciarka słynna z robienia " foczek " . Miejmy nadzieję że to tylko lekka kontuzja .:) Szukając dziś info o tym czy ma kontuzję czy nie zajrzałam na jej stronkę i przyznam, że kawał foczki z Niej :eek: 170 cm wzrostu i 81 kilo ...powiem tylko, że jest o 5 cm wyższa ode mnie...:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Szukając dziś info o tym czy ma kontuzję czy nie zajrzałam na jej stronkę i przyznam, że kawał foczki z Niej :eek: 170 cm wzrostu i 81 kilo ...powiem tylko, że jest o 5 cm wyższa ode mnie...:D:D Ja w ogóle zapomniałem o mojej ulubienicy . Czy jest kontuzjowana ? Bardzo ją lubię za uśmiech , "foczki" a ostatnio za śpiew. Przemiła narciarka . Dziękuję . Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Szukając dziś info o tym czy ma kontuzję czy nie zajrzałam na jej stronkę i przyznam, że kawał foczki z Niej :eek: 170 cm wzrostu i 81 kilo ...powiem tylko, że jest o 5 cm wyższa ode mnie...:D:D A o ile lżejsza :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 ...te jej 5 cm waży 26 kilo:D:D:D Też Ją bardzo lubię, sprawia wrażenie takiej normalnej i sympatycznej:) Na stronie jest tylko napisane że następne zawody w Tarvisio więc mam nadzieję że z nóżką wszysko gra:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi