lski@interia.pl Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Kupiłem Fischer RC 4 Race,flex 120,bo bardzo mi leżały te buty,po jednym sezonie pękł prawy w miejscu zgięcia,kupiłem nastepną parę i znowu to samo-dokłądnie w tym samym miejscu...Czy ktoś to już przerabiał-może jakas wada fabryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Nie strasz mnie, mam takie same buty, również super mi leżą, używam ich od niespełna 3 sezonów, jak na razie nic złego się z nimi nie dzieje. Próbujesz to reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Kupiłem Fischer RC 4 Race,flex 120,bo bardzo mi leżały te buty,po jednym sezonie pękł prawy w miejscu zgięcia,kupiłem nastepną parę i znowu to samo-dokłądnie w tym samym miejscu... Czy ktoś to już przerabiał-może jakas wada fabryczna? Zapytaj Aklima miał podobny problem z Fischerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) Nie reklamuję,bo kupowałem na aukcjach ebay w Niemczech za niewielkie pieniądze,więc szkoda zachodu-musiałbym miec rachunek z kraju.Mam stopę z problemami,wiec szukam teraz następnego modelu wyjsciowego,który mi będzie leżał,a i tak będę musiał odbarczać,ale ta awaria nie miała nic wspólnego z odbarczaniem,dziwne,że za każdym razem prawy but. A używałem ich niewiele,głównie na zawody,bo na codzień mam Salomony Equipe,11letnie!!!, które tylko nieznacznie mniej trzymaja do dzisiaj,ale sa cieplejsze i żadnych awarii mimo tak długiej i intensywnej eksploatacji. Edytowane 23 Luty 2011 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Nie reklamuję,bo kupowałem na aukcjach ebay w Niemczech za niewielkie pieniądze,więc szkoda zachodu-musiałbym miec rachunek z kraju.Mam stopę z problemami,wiec szukam teraz następnego modelu wyjsciowego,który mi będzie leżał,a i tak będę musiał odbarczać,ale ta awaria nie miała nic wspólnego z odbarczaniem,dziwne,że za każdym razem prawy but. A używałem ich niewiele,głównie na zawody,bo na codzień mam Salomony Equipe,11letnie!!!, które tylko nieznacznie mniej trzymaja do dzisiaj,ale sa cieplejsze i żadnych awarii mimo tak długiej i intensywnej eksploatacji. Masz fakture albo paragon? Ja bym nie odpuścił producentowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Nie mam,wysyłanie zagranice do reklamacji to korowody,gdyby ktoś z forumowiczów kupował i mial rachunek krajowy,to zapraszam na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 A zapakuj w paczkę i wyślij do producenta zobaczysz jak traktuje klientów. Ja kiedyś 5 !!! lat po kupnie wysłałem do śp. Dachsteina pęknięty tylny "wahacz" z butów 5VR i przysłali dwa nowe komplety z :eek: przeprosinami i życzeniami wspaniałej jazdy:eek::D:D za gratis !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 A zapakuj w paczkę i wyślij do producenta zobaczysz jak traktuje klientów. Ja kiedyś 5 !!! lat po kupnie wysłałem do śp. Dachsteina pęknięty tylny "wahacz" z butów 5VR i przysłali dwa nowe komplety z :eek: przeprosinami i życzeniami wspaniałej jazdy:eek::D:D za gratis !!!!! Już i tak nie ma nic do stracenia a to najwyraźniej wada fabryczna . Wysłać bezpośrednio do producenta lub przez Polskiego dystrybutora . Z którego rocznika te buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Około 10lat temu moja matka-rodzicielka wysłała kupione w kraju na giełdzie używane Koflach'y do producenta, gdzieś za granice. Bez jakiegokolwiek dowodu zakupu. Na początku to nawet same fotki poszły. Pękł przód buta, tam gdzie wchodzi do wiązania - było to efektem wjechania nartą pod korzeń. Po tym jak dostali fotki poprosili o przesłanie samej skorupy. Pech chciał że ojciec już naprawił buta, wstawiając na ciepło stalowe pręty (mistrz!) :-).. ale i tak odesłaliśmy naprawioną skorupę i... za jakiś czas przyszedł odpowiednio wysoki model (tak jak tamtych) DWÓCH nowych skorup. Wystarczyło przełożyć "skarpety" i mama śmiga do dziś w tych butkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 O to właśnie chodzi . Przecież jak nie są podrobione to Fischer uznaje chyba gwarancję międzynarodową . Bo skąd mogły by pochodzić jak nie od nich ? Kwestią jest tylko który to rocznik buta bo Fischer ma gwarancję 24 m-cy . Sklep może nie przyjąć ze względu na brak dowodu zakupu . Ale przedstawiciel lub sama fabryka na jakiej podstawie ma odmówić reklamacji . Ja bym spróbował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 I tak nic z tych butów więc niech się producent wstydzi jak nie zareaguje to jego postępowanie w dobie internetu pójdzie w świat i sprzedaż o jakiś promil:D spadnie i jakiś facio dostanie mniejszą premie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 I tak nic z tych butów więc niech się producent wstydzi jak nie zareaguje to jego postępowanie w dobie internetu pójdzie w świat i sprzedaż o jakiś promil:D spadnie i jakiś facio dostanie mniejszą premie:cool: Już im spadła sprzedaż bo właśnie dzisiaj kupiłem buty Head . I podejrzewam że z 10 osób tego forum dobrze się zastanowi zanim na te buty popatrzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Mi Fischer przysłał hieh jakieś 13 lat temu nowe narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Za darmo przysłali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Za darmo przysłali ? Do odbioru w sport und freizeit w Warszawie. Dla mnie wystarczająco Co więcej zamienili RC4 Race Competition jr na RC4 Race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi