haszek Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witam forumowiczów. Pytanko gdzie moge zastac najlepsze warunki w dniach 24-26 luty. Wylot ze Skierniewic(miedzy Łodzią a Wawą) Dodam ze interesuje mnie cos w Beskidzie Zywieckim ( najszybciej) Myslalem nad SzCyrkiem, moze Wisła. Jade z Zona w ciemno wiec tez o kwaterki chodzi. Bede wdzieczny o sugestie. Z,, sztruksowym,, pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Może Aspen :D:D Sztruks powinien być Musisz przed wyjazdem z dzień zajrzeć na forum i samemu obserwować pogodę inaczej nie będzie łatwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Na wszystkich naśnieżanych stokach warunki są co najmniej dobre. Jeśli chcesz pojeździć bez kolejek to najlepiej w Zawoi na Mosornym Groniu. W Beskidzie Żywieckim i w Śląskim musisz się liczyć z większymi kolejkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 witam dodaj parę kilometrów i może Słowacja ja byłem i jestem zadowolony np wielka racza pusto też było w korbielowie unikaj wisły itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 unikaj wisły itp. WHY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 WHY??? Chyba chodzi o kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geno Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Na wszystkich naśnieżanych stokach warunki są co najmniej dobre. Jeśli chcesz pojeździć bez kolejek to najlepiej w Zawoi na Mosornym Groniu. W Beskidzie Żywieckim i w Śląskim musisz się liczyć z większymi kolejkami. Bez kolejki też jeżdzi się na Stozku,piękne wymagające trasy,bardzo dobre warunki Geno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi