Roobs Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Chcę zrobić sobie do butów wkładki na wymiar Sidas we Wrocławiu w "Kenigu", ktoś już może tam robił??? Spotkałem osobę która raczej namawiała mnie ale...np za granicą :eek: Jakieś zdanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 sidas po co chcesz to zrobić? jeżeli już masz problem z stopą to ja polecam windsport kraków (dystrybutor) robią wszystko z butem mają wiedze i sprzęt Skanują stopę, nadkładają materiał w bucie odbarczają skorupę w każdy możliwy sposób itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 niedawno zrobiłem sidasy (w warszawie skiteam). miała to być ostatnia deska rarunku i...jest może trochę lepiej ale mój problem nie zniknął. (widać takie wredne stopy) więć na pewno nie jest to lek na całe zło, przynajmniej nie dla wszystkich. gadałem parę dni temu z babką z windsportu na targach w kielcach i obiecała, że jak przyjade, to jeszcze coś pokombinuje...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 bo ta która jest to taka filcowa i lekko zmiętolona Zamiast do Krakowa wole pojechać do Austrii lub Czech , nawet z tego względu że bardziej mi "po drodze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Ja osobiscie nie robilem u nich lecz moj kolega robil i jest zadowolony, robią prawie w takim samym zakresie jak Ci w windsporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 niedawno zrobiłem sidasy (w warszawie skiteam). miała to być ostatnia deska rarunku i...jest może trochę lepiej ale mój problem nie zniknął. (widać takie wredne stopy) więć na pewno nie jest to lek na całe zło, przynajmniej nie dla wszystkich. gadałem parę dni temu z babką z windsportu na targach w kielcach i obiecała, że jak przyjade, to jeszcze coś pokombinuje...zobaczymy najlepiej wkładkę jeszcze podbudować od spodu i należy ją dobrze włożyć do buta wkładka ma sens jeśli masz problem z ścięgnem. Mnie nie pomagała jak miałem za luźne buty, kupiłem dopasowane 130 i problem znikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 jeszcze jedno nie chcę promować windsport bo mi za to nie płacą, mało tego nieźle kasują ale mają maszynę do skanowania stopy tam wychodzi dopiero co trzeba zrobić a nie szuka się w ciemno i traci kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 we Wrocławiu też się chwalą że mają najnowszy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Być może, ja sam doświadczyłem na własnej stopie, i wiem co potrafią sprzęt to jeszcze na pewno nie wszystko i to jest różnica. Trochę wiem o czym mówię bo robiłem ten sam zabieg w innej firmie i tylko zpi...em buty i wkładka nic nie dała a taki znany sklep. Jak ktoś nie ma odrobiny pasji w tym co robi powinien zająć się prostymi rzeczami np wypasem bydła, to tyle Jeszcze jedno nie neguje tego że potrafią po prostu staram się nie pisać że coś słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 we wrocławiu też mają i robią te wkłądki dobrze procedura wszędzie jest ta sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 procedura jak w serwisie aso:rolleyes: niby wszędzie ta sama taaak:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 no tutaj raczej przy tych wkładkach nie da się nic zepsuć to nie jest jakaś mega zawiła sprawa:) jedyne co to my sami mozemy sobie zle je uformować jak będziemy się wiercić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 No dobra, jak ktoś coś wie to niech mówi bo jutro mogę stracić 300-400 zł a jak mam je wywalić za nic to wole sie napić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 po prostu do naszego kolegi nie może dojść pewna błaha rzecz że wkładka wcale nie musi poprawić Twojego komfortu i nie jest panaceum na wszystko bo but możesz mieć tak dobrany że dopięcie klamer i tak spowoduje jej spłaszczenie. Dlatego np czasami potrzebna jest podbudowa pod wkładkę a tego już byle kto nie zrobi po prostu jakiś burak w katowicach już mi jedną zrobił i kaska papa a podobno procedury itp czasem wystarczy ta za pare zeta ale do tego przydaje się skaner i takie tam. ale jeszcze raz powtarzam w wrocławiu mogą to robić równie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 w bielsku też mają skaner a blizej niz do Krk nie ma się licytować tak jak mowisz idz sprawdz wkladki raczej Ci nie zepsuja bo robią to dobrze wszystko zalezy od tego czy to jest twoje panaceum czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 dokładnie. zobaczymy co wymyślą. jednak na tym etapie troszkę trzeba się znać. zastanawiam się, czy nie skonsultować tego z fizjoterapeutą/ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 najlepiej wkładkę jeszcze podbudować od spodu i należy ją dobrze włożyć do buta wkładka ma sens jeśli masz problem z ścięgnem. Mnie nie pomagała jak miałem za luźne buty, kupiłem dopasowane 130 i problem znikł dokładnie. zobaczymy co wymyślą. jednak na tym etapie troszkę trzeba się znać. zastanawiam się, czy nie skonsultować tego z fizjoterapeutą/ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 dokładnie. zobaczymy co wymyślą. jednak na tym etapie troszkę trzeba się znać. zastanawiam się, czy nie skonsultować tego z fizjoterapeutą/ortopedą. i to jest rozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi