michalb Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Antyradio ponad wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 TRÓJKA od 1979 roku - dzięki ludziom, którzy tam pracowali i pracują (P.Kaczkowski, W.Mann, T.Beksiński +24.12.1999 i dziesiątki innych) i za audycje prezentowane na antenie. Więcej na http://www.trojkofan.trojka.info/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarjak Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 RMF, Radio Z, RMF Max, Złote Przeboje, a ostatnio Radio Jura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Nie słucham radia , oglądam telewizję ( Eurosport , TVP Sport ) i seriale na Zalukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Pr 3 - jadąc i wracając z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Tok FM Antyradio RMF Maxx Eska Rock w przeróżnych konfiguracjach (włącznie ze skakaniem ze stacji na stację :rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) Trójka i tylko trójka. Czasami Plus. Trójka ma ta przewagę nad innymi radiami, że takiej elity dziennikarskiej nikt nie zebrał w jednym miejscu. Porównując innych redaktorów -spikerów do trójkowych to normalnie żenada - przynajmniej w niektórych tych najbardziej komercyjnych radiach. Na marginesie - przeczytałem ostatnio książkę "Rockmann" W. Manna. Polecam - wiele się dowiedziałem zarówno o czasach jego młodości o nim samym. A co się przy tym uśmiałem...... Pozdrawiam. Ja także tylko trójka z wyjątkiem W.Manna. (zużyło mi sie jego poczycie humoru) PS jak słyszę Halamę to też przełączam i dobrze że Dobroń wpada na chwilę. Edytowane 26 Luty 2011 przez WIND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Ja także tylko trójka z wyjątkiem W.Manna. (zużyło mi sie jego poczycie humoru) Mnie się chyba nigdy nie znudzi. A muzę jaką puszcza :eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Jak dla mnie to pierwsza trójka: 1.? 2.? 3.? w zasadzie to już napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawos Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Eska, RMF, oraz bbc - aby poduczyć się angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi