aklim Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 jest wątek "nasza muza" i o muzyce na stokach:) , więc może też "pochwalmy się " jakich stacji najchętniej słuchamy ? u mnie numero uno to "trójka" ale też lubię posłuchać Eska Rock (taki poranny WF to niezła jazda:D ) i Antyradia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 1. Trójka, 2. Trójka 3. ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 1. przede wszystkim ,,Trójka'' 2. czasami Radio Katowice (jako stary ,,hanys'') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Głownie RMF jeśli mam z kimś słuchać radia. A jak sam to zmiana na RMF MAXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 1. Trójka, 2. Trójka 3. ....... Ja dodam Trójka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre372 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 1. przede wszystkim ,,Trójka'' 2. czasami Radio Katowice (jako stary ,,hanys'') Jako stary "Hanys" polecam Ci Radio Fest ,po 18tej fest party prowadzi Grzegorz Stasiak z Marcinem Janotem warte posłuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Młody ciałem, doroślejszy duchem - Trójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Trójka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Radio Wawa, a na trasie RMFka, bo łatwiej "złapać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 czy wymieniał ktos Trójke nikt nie pisze o audycji..to moze ja pierwsza, polecam strefę rokendrola wolna od angola dr Wilczóra;) ja jeszcze Anty radio, sobie słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 A ja bede oryginalny:) Absolute Radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Radio Helax http://www.helax.tv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jari Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Ja Eska Rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 widzę , że "trójkowicze" są w przewadze i bardzo dobrze:) wg mnie siłą tej stacji są przede wszystkim dziennikarze tam pracujący , bo dobrą muzę zawsze można znaleźć np w necie , ale "mądre" słowo usłyszeć, to już jest problem:rolleyes: słuchając "trójki" ( teraz leci nowy kawałek R.E.M. )pozdrawiam wszystkich radiosłuchaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Jeśli chcę posłuchać wiadomości to radiOKatowice, jeśli muzyki to Program 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 tylko i wyłącznie słucham trójki. Za każdym razem kiedy przypadkowo zmuszony jestem słuchać innej stacji, upewniam się, że mogę słuchać tylko trójki za świetną muzykę (niezależnie od audycji) - za nowości pozbawione okropnej komercji i za "starocie", a także za wiele ciekawych audycje słownych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) Ja troche bardziej urozmaicam do 10: Tok FM i Trójka troche tu troche tam po 10: Rmf Maxxx Eska lub Radio Zet po 12: Trójka po 14 Tok Fm po 16 Rmf Maxxx lub Eska lub zetka A tak na marginesie to nie rozumiem jak można słuchać tylko jednej stacji. Czy w telewizji też oglądacie jeden kanał? Edytowane 22 Luty 2011 przez Jeronimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 AntyRadio Zwykle jak wyjeżdżam do roboty to podają dokładny opis korkow i misków na mojej drodze. No i ałkiem fajnie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 3-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Trójka i tylko trójka. Czasami Plus. Trójka ma ta przewagę nad innymi radiami, że takiej elity dziennikarskiej nikt nie zebrał w jednym miejscu. Porównując innych redaktorów -spikerów do trójkowych to normalnie żenada - przynajmniej w niektórych tych najbardziej komercyjnych radiach. Na marginesie - przeczytałem ostatnio książkę "Rockmann" W. Manna. Polecam - wiele się dowiedziałem zarówno o czasach jego młodości o nim samym. A co się przy tym uśmiałem...... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 . Na marginesie - przeczytałem ostatnio książkę "Rockmann" W. Manna. Polecam - wiele się dowiedziałem zarówno o czasach jego młodości o nim samym. A co się przy tym uśmiałem...... Pozdrawiam. ksiązka zaliczona:) nawiasem mówiac strasznie niesforny był Mann podczas jej pisania, ale fajne ma tam zdjęcia:) no i poczatki w Trójce, jak to kiedys było...Olejnik, Michniewicz, Mann. Tez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Ja najczęściej antyradia. U braci słowaków radia zet-odbiera nawet pod chopokiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Eska Rock Eska Classic Rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 ksiązka zaliczona:) nawiasem mówiac strasznie niesforny był Mann podczas jej pisania, ale fajne ma tam zdjęcia:) no i poczatki w Trójce, jak to kiedys było...Olejnik, Michniewicz, Mann. Tez polecam Ja nigdy nie myślałem że był taki rozrywkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Ja nigdy nie myślałem że był taki rozrywkowy Był i jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi