JC Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Słuchajcie. Moje zdjęcie trafiło do finału konkursu na najlepsze zdjęcie z Trentino. Zajmuję na razie 2. miejsce. Mogę liczyć na Wasze głosy tutaj: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=199952940017372&set=a.199952926684040.52342.127472887265378&theater Wyślijcie link do znajomych może też pomogą! Przy okazji. aby zrobić to zdjęcie musiałem wstać baaardzo wcześnie rano i zainstalować się na balkonie z "lufą", statywem i komputerem. Dodam, że na zewnątrz było -13C. I tak siedziałem przez ponad godzinę. Docenicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Jeśli "lubię to" = głos , to masz mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Jeśli "lubię to" = głos , to masz mój Chciałem Kliknąć a tu Lipa... Głosowanie chyba tylko i wyłącznie dla zarejestrowanych na Facebooku? Jacku napisz może jeszcze info do kiedy głosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Chciałem Kliknąć a tu Lipa... Głosowanie chyba tylko i wyłącznie dla zarejestrowanych na Facebooku? Jacku napisz może jeszcze info do kiedy głosowanie? Dokładnie tak jest . Młodzież myśli że my wiemy co to Facebook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkibolek Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Przepiękne zdjęcie. Gratuluję i życzę pierwszego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Czy jak kliknąłem link i... zalogowałem się do facebooka to jednocześnie oddałem swój głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Czy jak kliknąłem link i... zalogowałem się do facebooka to jednocześnie oddałem swój głos? Nie. Żeby zagłosować musisz klikną w Lubie to! pod zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Dodatkowo trzeba lubić http://www.facebook.com/visittrentino.it , żeby zagłosować na zdjęcie Jacka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Dodatkowo trzeba lubić http://www.facebook.com/visittrentino.it , żeby zagłosować na zdjęcie Jacka Dlaczego tyle kłopotów z tym zdjęciem ? Na Ewę wystarczyło zagłosować . ps. jak tam dzisiaj Garange wygra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Przy okazji. aby zrobić to zdjęcie musiałem wstać baaardzo wcześnie rano i zainstalować się na balkonie z "lufą", statywem i komputerem. Dodam, że na zewnątrz było -13C. I tak siedziałem przez ponad godzinę. Docenicie? Docenilem:) mojego 'lajka' juz masz:) pozdr Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Dlaczego tyle kłopotów z tym zdjęciem ? Na Ewę wystarczyło zagłosować . ps. jak tam dzisiaj Garange wygra ? Bo na tym nie głosowaliśmy na samym faceboku z tego co się orientuję tutaj głosujemy za pomocą kliknięcia "lubie to" przy zdjęciu , na które chcemy zagłosować. No ale , żeby komentować i "lubić" te zdjęcia musimy polubić całą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 No to sorki JC nie mogę zagłosować bo to tylko dla zarejestrowanych . Ale naprawdę chciałem oddać ten głos na zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Witam! Ja też chciałem, ale się nie fejsbukuję. Napuszczę na to moją starszą młodą (córę), która uwielbia Włochy do tego stopnie, że się nauczyła włoskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 (edytowane) Witam, Doceniłem wysiłek związany z rannym wstawaniem, chociaż pozostałe zdjęcia też niczego sobie.. Tadek. Edytowane 20 Luty 2011 przez tadek49 dodanie podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 (edytowane) Słuchajcie. Moje zdjęcie trafiło do finału konkursu na najlepsze zdjęcie z Trentino. Zajmuję na razie 2. miejsce. Mogę liczyć na Wasze głosy tutaj: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=199952940017372&set=a.199952926684040.52342.127472887265378&theater Wyślijcie link do znajomych może też pomogą! Przy okazji. aby zrobić to zdjęcie musiałem wstać baaardzo wcześnie rano i zainstalować się na balkonie z "lufą", statywem i komputerem. Dodam, że na zewnątrz było -13C. I tak siedziałem przez ponad godzinę. Docenicie? Doceniamy:) dobre masz baterie ze Ci godzine wystrzymały:) na takim mrozie:) moje by padły:) Oczywiście Jacek masz i mój głos. Edytowane 20 Luty 2011 przez Ewa78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Haslo Pomocy Ja myslalem że JACKA tak ja EWE potracilo auto i jadę oddać krew a tutaj na szczęscie tylko fotka ... EWA na PILSKU tez pewnie zmarzła przy tym wietrze ..... oddalem na NIA glos juz............. moja prośba .tez o klikniecie proszę o oddanie glosu .KONKURS jest darmowy ANDRZEJ G NARTY http://sudtirol.newsweek.pl/Files/Approved/Pictures/dc/dcf0/dcf075111f704ab986f8dec2382639d5_th2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 dałeś link do zdjęcia więc nie wiemy gdzie głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 No dobra Jacku... ponieważ fota bardzo ładna to poszło "lubię to". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akobretti Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Poszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Super wyciąg, ładna górka i jakaś jasna plama z tyłu poszło:D , fajnie było by z pochodniami zjechać ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Za wkład i wysiłek w zrobienie ładnej fotki . Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQba Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Głosik oddany. W sumie to 4 zdjęcie też świetne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Coś Ty za obiektyw założył, że tak mocno księżyc ściągnąłeś do ziemi... Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 +1 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvinho Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Klyknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi