JC Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE ... I WYGRAJ FANTASTYCZNĄ NAGRODĘ Tygodniowe wakacje narciarskie dla dwóch osób we włoskim Trentino oraz dwa 6-dniowe skipassy! www.skionline.pl/konkursy/trentino Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Się wpisałem. Może choć przed ślubem szczęście dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Sam ślub to już szczęście ja tam muszę na pełnoletność poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Sam ślub to już szczęście ja tam muszę na pełnoletność poczekać. Taaa, pogadamy jak się hajtniesz a Jonny to niewie w co się pakuje :eek::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Taaa, pogadamy jak się hajtniesz a Jonny to niewie w co się pakuje :eek::D A czemu tak zaraz zniechęcać chłopaka:) Niby czemu mam mieć lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Każdego szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Każdego szkoda No to i ja mówię ze szkoda;) echh taki to niestety chleb powszedni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Każdego szkoda E tam ma mieć lepiej od nas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Końkurs Dzisiaj dzwonią oby do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE ... I WYGRAJ FANTASTYCZNĄ NAGRODĘ Tygodniowe wakacje narciarskie dla dwóch osób we włoskim Trentino oraz dwa 6-dniowe skipassy! www.skionline.pl/konkursy/trentino Powodzenia! No i sie narobiło:):D:D Tak intensywnie marzyłam, aż sie spełniło:) Dziekuje Zadzwoniła do mnie Pani Agniesza, zapytała o region..ja odpowiedziałam:p Poczym poinformowała, że jest jej niezemiernie miło....dalej mało co pamietam, gdyz serce o mały włos nie wyskoczyło;) Ach marzenia sie spełniaja Dodam jeszcze, dobrze jest być online na skionline:) Edytowane 8 Marzec 2011 przez Ewa78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 BRAWO! Wielkie gratulacje Ewa! Cieszę się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Gratulacje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 BRAWO! Wielkie gratulacje Ewa! Cieszę się bardzo. Bajka! Cos pieknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Gratulacje! To teraz będziemy czekać na baaaardzo obszerną relację z wyjazdu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Gratulacje!!! W Dzień Kobiet taki piękny prezent;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Witam! Gratulacje, również od konkurenta w konkursie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Gratuluję, naostrzcie sobie narty przed wyjazdem, rano bywa bardzo twardo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 No to gratulacje:):) Życzę udanego wyjazdu!!! Ach marzenia sie spełniaja Ja jeszcze poczekam na spełnienie marzeń do następnego konkursu (przecież kiedys musi nadejśc ten moment, że cos się wygra;) ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Gratulacje, gratulacje :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Dzien Kobiet dużo śniegu radości czułosci milosci dla NARCIAREK ze SKIONLINE i innych fajnych MISS STOKU .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Noooo gratulacje Ewka! Baw się dobrze i koniecznie zdęcia+ relację wstaw po powrocie. Ale super ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 Wow Ewo!!! Wielkie Gratulacje Strasznie się cieszę, że to właśnie Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 Ewa,gratuluję i ogromnie się cieszę!!! :) :) Marzenia się spełniają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi