natchnienie Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) To forum jest wspaniałe, a Wy wszyscy jesteście kochani że pomagacie zagubionym ludziom a nawet kobietom w doborze sprzętu! :) Koniec końców - biorę progressora 8+, długość 150, długość wybrałam po dłuższych przemysleniach i uzasadniam tym, w cięższych warunkach i na czarnych trasach jeżdżę krótkim skrętem, a długim jeżdżę bardziej dla relaksu i na łatwiejszych trasach, więc będzie mi 150tka łatwiej manewrować. Szczególnie że najgorzej jeździ mi się (i może wszystkim) na muldach. Ponadto jestem w czasie diety i plan jest taki że będę lżejsza o 4 kg więc tym bardziej - 150 cm ;-) Raz jeszcze wielkie dzięki! W piątek jadę do Zakopanego i w sobotę będą tam już na mnie czekać narty!! Dzię-ku-ję! Edytowane 17 Luty 2011 przez natchnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQba Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Aż czuję satysfakcję Życzę udanego zakupu i miłej jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 To forum jest wspaniałe Ponadto jestem w czasie diety i plan jest taki że będę lżejsza o 4 kg więc tym bardziej - 150 cm ;-) Dzię-ku-ję! Do soboty zejdzie koleżanka max. 2,5 kg , dieta kefirowa - 7 dni (nie dłużej !) i 5 kg mniej . Powodzenia na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Rosi na nartach natchnienie musi miec siłe .... tak po kefirze to se nie pojeździ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natchnienie Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Do soboty zejdzie koleżanka max. 2,5 kg , dieta kefirowa - 7 dni (nie dłużej !) i 5 kg mniej . Powodzenia na nartach Cóż za uszczypliwość. O ile się nie myle narty mają służyć na kilka lat, a nie jeden sezon nie? ;-) Poza tym jak napisałam, główne powody były inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Rosi na nartach natchnienie musi miec siłe .... tak po kefirze to se nie pojeździ;) Żona zawsze stosuje metodę : w zimie tyje 4-5 kg ( wygląda wtedy mniam,mniam:) ) . Na wiosnę dieta kefirowa ( tylko kefir ok 500-800 ml ) i w ciągu 4 dni ma 2kg mniej . Dziewczyny z forum dają radę nawet 7 dni i 5 kg mniej ale ja tego nie polecam. Ale faktycznie może być krucho z kondycją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Wystarczy zwykła grypa by zejść 5-6-7kg w tydzień jeśli jest ona silna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beithor Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 zawsze mozna zaczac palic i chudnac na biezaco po trochu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natchnienie Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Szczerze mówiąc to nie będę ani palić ani wiele jeść bo zostały mi pieniądze tylko i wyłącznie na wyciągi oraz na bilet tam i spowrotem ;-) Kefir jest niedrogi więc da radę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 To forum jest wspaniałe, a Wy wszyscy jesteście kochani że pomagacie zagubionym ludziom a nawet kobietom w doborze sprzętu! :) Koniec końców - biorę progressora 8+, długość 150, długość wybrałam po dłuższych przemysleniach i uzasadniam tym, w cięższych warunkach i na czarnych trasach jeżdżę krótkim skrętem, a długim jeżdżę bardziej dla relaksu i na łatwiejszych trasach, więc będzie mi 150tka łatwiej manewrować. Szczególnie że najgorzej jeździ mi się (i może wszystkim) na muldach. Ponadto jestem w czasie diety i plan jest taki że będę lżejsza o 4 kg więc tym bardziej - 150 cm ;-) Raz jeszcze wielkie dzięki! W piątek jadę do Zakopanego i w sobotę będą tam już na mnie czekać narty!! Dzię-ku-ję! Gratuluję podniesienia z 7 na 8. Trochę szkoda tych 5 cm, ale tragedii nie ma i tez będzie dobrze. Ale pozbywasz się swoich słodkości, aj, waj Pozdrawiam i najlepszego na nartach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Moja żona przesyła Ci link do diety : http://www.atlasdiet.pl/kefirowa.php . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Moja żona przesyła Ci link do diety : http://www.atlasdiet.pl/kefirowa.php . Dzięki, ale wole dietę chmielową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Żona zawsze stosuje metodę : w zimie tyje 4-5 kg ( wygląda wtedy mniam,mniam:) ) . Na wiosnę dieta kefirowa ( tylko kefir ok 500-800 ml ) i w ciągu 4 dni ma 2kg mniej . Dziewczyny z forum dają radę nawet 7 dni i 5 kg mniej ale ja tego nie polecam. Ale faktycznie może być krucho z kondycją . a nie uwazasz ze metoda MŻ jest najlepsza:) własnie 5,2 mniej:) własnie stosuje, jak zaczyna myslec o jedzeniu to biegam, przynajmniej 4-5 razy w tygodniu + nartki w weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Dzięki, ale wole dietę chmielową Witam! To może Twój głos w konkursie na moje zdjęcie: http://sudtirol.newsweek.pl/projekt/poludniowy-tyrol-konkurs/625/s-cassiano--slonce--snieg--kolejka-i---------,72090,0 Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 a nie uwazasz ze metoda MŻ jest najlepsza:) własnie 5,2 mniej:) własnie stosuje, jak zaczyna myslec o jedzeniu to biegam, przynajmniej 4-5 razy w tygodniu + nartki w weekend:) Zgadzam się z Tobą że sport to najlepszy sposób na zgubienie kilogramów . Bieganie nie wchodzi w grę bo nadwyręża mi ścięgna ale orbitrek jak najbardziej . Jak zaczynam myśleć o jedzeniu robię sobie galaretki . Mają bardzo mało kalorii , zapychają a do tego żelatyna dobra na stawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Zgadzam się z Tobą że sport to najlepszy sposób na zgubienie kilogramów . Bieganie nie wchodzi w grę bo nadwyręża mi ścięgna ale orbitrek jak najbardziej . Jak zaczynam myśleć o jedzeniu robię sobie galaretki . Mają bardzo mało kalorii , zapychają a do tego żelatyna dobra na stawy . a to Ty? na miniaturce eee to Ci nie trzeba chudnac :D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Miło jak ktoś mnie doceni . Dzięki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 To wczoraj miałeś święto! Wszystkiego naj........! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 To wczoraj miałeś święto! Wszystkiego naj........! Muszę Ci serdecznie podziękować w imieniu własnym i moich 22202220220 kolegów :D. Przesyłamy Ci serdeczne uściski . MIauuuuu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Temu osobnikowi w załączniku, to albo czegoś brakuje w/na łapach, albo wraca z imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) Temu osobnikowi w załączniku, to albo czegoś brakuje w/na łapach, albo wraca z imprezy. Wraca z imprezy i wykańcza 540 bez graba .:D:D . Narty zostawił w domu . Ciekawy jestem czy dotarły już te narty . Mam nadzieję że " Natchnienie " da zdjęcia tego agressora 8+ . Edytowane 18 Luty 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Ja też aktualnie śmigam na Pro/Agresorach:D ale 9+. Niezłe deseczki na całodzienne szlajanie się po górach, a nawet wracając nie wygląda się tak, jak ten niżej na zdjątku. Na moich Rosołach 9S to mi się zdarzało tak wracać, ale też nie jest pewne co było powodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Jaką masz długość nart w stosunku do wzrostu.? Miałem kupić w tym roku slalomki ale może kupić te bardziej uniwersalne ? Mówisz że są przyjemniejsze ? . Tylko dlaczego takie brzydkie ?:) ( niech mi So Seductive wybaczy ) Jakie białe buty do nich można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) Jakie białe buty do nich można kupić ? Nordici speedmachine biało-czarne będą pasować takie: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&id_grupy=2004&id_modelu=1661 Edytowane 18 Luty 2011 przez KP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Mam 165 do 171 wzrostu. Rosoły mam 158. Kupiłem je dlatego, że w ciągu roku więcej jeżdże w Alpach, a na Scyrk mam też Rosoły ale stare X8 chyba 165. Buty to mam Atomy i to czarne a w/g mnie fajnie się komponują. Co do białych to ostatnio chyba kolor niezbyt modny. Kiedyś były niezłe Atomy w tym kolorze z cholewą i piętkami czerwonymi. Niezłe też to by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi