berni73 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Witam mam zamiar pojechać do Rokytnic w cechach , jak kto ma to proszę o namiar na jakiś pensjonat lub kwatery prywatne coś sprawdzonego oraz wszelkie informacje i uwago na temat Rokytnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 rokytnice nad jizernou czy jakoś tak ( ceska jezyk pojebanec elektroniczny popierdulec) są w miare ok, cenniki karnetów są ,,atrakcyjne,, w stosunku do ilości wyciągów kolejek tras (nie oczekujmy Chamnoix, ale jest w porządku), snow park jest, w paru miejscach można ładnie poza trasę sobie wyskoczyć-ale to są wspomnienia ze stycznia, jutro jadę zobaczę jakie warunki na trasach także jakieś informacje wrzuce, co do kwater to nie mam bladego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Zamiast tych... Rokitek, wybierz Harrachov albo Spindlerowy Mlyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Zamiast tych... Rokitek, wybierz Harrachov albo Spindlerowy Mlyn To prawda, ja też nie przepadam za Rokytnicami, a Harrachov rewelacja. Cisza, dużo miejsca wokół, ładne widoki, dobre trasy i fajne miejsce na spacery po nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 no i wróciłem 10:30 do 16:00 dzień 16 luty 2011 Bańka vs Rokitnice 0 : 3 Rokitnice strzeliły 3 piękne bramki -długie kolejki -mało miejsc parkingowych -zgubiony telefon w okolicach rozjadu trasy niebieskiej z trasą czerwoną, gdzie wjechała na mnie piękna pani w różowej kurteczce gdzie ja już stałem pod tablicą z mapą informacyjną i w sumie nie da się przejechać po tablicy, ale jednak pani stwierdziła że warto się zatrzymać na kimś bo bezpieczniej koniec meczu goście wychodzą ze spuszczoną głową a tak na poważnie jeśli komuś udało by się znaleźć nokie e51 proszę bardzo ładnie o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Bylem tam kiedys przez tydzien i to byl duzy błąd, dla mnie szkoda czasu,tłum, kolejki, stare wyciągi i rozjechane trasy, żadna mi nie przypadła do gustu, malo knajp, I wcale nie tanio zwłaszcza w kwesti cena/jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 w paru miejscach można ładnie poza trasę sobie wyskoczyć Byłem tam kilka razy, ostatnio parę lat temu. Wtedy były tam znaki, że poza trasą śmiganie absolutnie prohibited i na własne oczy widziałem jak pepikowa ski policja zabiera karnety tym, których przyłapali na off-pistowaniu. Ale może teraz jest inaczej. Poza tym, ROkytnice dobrze mi się kojarzą, a co do kolejek to nie ma reguły - nigdy nie wiadomo gdzie będzie większy tłok: Rokytnice, Szpindl, czy Harrahov, Janskie Łaźnie, czy Pec. Prawdopodobnie podczas ferii, wszędzie jest tak samo jeśli chodzi o stanie w kolejkach, dlatego nigdy tam nie jestem w okresie ferii, ani w weekendy. A jak jest dużo luda, to polecam orczyki, jakoś przy nich szybciej idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi