gliderbb Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Witam, Mam pytanie do bywalców. Jak najlepiej dojechać do Radstadt? Chodzi mi dokłądnie o drogę z Mikluova. Czy jechać na A1 i cały czas do Salzburga, czy może zjechąc na A9? A może dołem przez Neustadt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Witam, Mam pytanie do bywalców. Jak najlepiej dojechać do Radstadt? Chodzi mi dokłądnie o drogę z Mikluova. Czy jechać na A1 i cały czas do Salzburga, czy może zjechąc na A9? A może dołem przez Neustadt? Różne są szkoły, ja jechałem taki tak, osobiście wolę na Salzburg, czyli na A1, zaraz tu Fogo wpadnie i będzie twierdził że on woli przez Schladming, czyli ma A9. Przejedz w jedną stronę tak, a w drugą tak, moim zdaniem czasowo to jest na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Osobiście jechałem na Salzburg :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 ja będąc tam 2 razy jechalem trochę dziwnie bo do Radstad jechałem na Salzburg i a jak wracałem za każdym razem jechalem przez schladming bo tam jeździłem zawsze poraz ostatni na każdym wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Mozna także jechać A5 przez Wiedeń, dalej A2 na Graz, następnie S6 przez Semmering i na A9 od południa do Liezen, następnie przez Schladming. Tak ostatni jechałem do Flachau i jedzie sie nieco szybciej niż a1 przez Salzburg. Tak jak pisali poprzednicy można w jedna strone obrać jedną mozliwosć a przy powrocie drugą, chociazby w celach poznawczych. Róznica odległosći i czasu przejazdu kazdym wariantem ( a wszystkie powyzsze zaliczyłem ) jest niewielka, ok. 30 minut i 50 km. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi