Nash Napisano 17 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2004 Czołem, poradźcie dobrzy ludzie co kupic. Wybór jak wyżej. Dzięki i pozdrawiam narciarzy. nash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 17 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2004 Fischer RC4 Worldcup SC+pytanie Zjechałem ostatnio parę razy na RC4 Worldcup SC (02/03) (155cm/R=9m)... mniam, mniam... (zacząłem już zbierać kasę-niestety 03/04 są dość drogie). Jeśli lubisz fun to polecam (jednak nie jestem wstanie ocenić pozostałych). Ja się jeszcze zastanawiam tylko czy 155, czy 160... Może ktoś ma jekieś sugestie? Pozdrawiam ardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 17 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2004 Omegaglass, Fisher RC4, Voelkl P60 czy co? ja mazylam o powyzszym fisheze ale kupilam omeglassy i to chyba byl najlepszy wybor.............pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2004 Omegaglass, Fisher RC4, Voelkl P60 czy co? 165 kup bedziesz miał z rekomendacją fis:d ja takie mam:D Fischer power:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 19 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2004 Omegaglass, Fisher RC4, Voelkl P60 czy co? Olej FIS i wez 155... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bynon Napisano 21 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2004 Omegaglass, Fisher RC4, Voelkl P60 czy co? Ja mam omeglasy - extra narta , ale chyba z każdej topowej slalomki będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj sKoWrOn Napisano 22 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2004 Omegaglass, Fisher RC4, Voelkl P60 czy co? Jeżdże na Fischerach rc4 SC Worldcup komórkach i polecam jak najbardziej tą narte. Nie wiem jak sie jeździ na sklepówce, ale róznice widać tylko w extremalnych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash Napisano 24 Luty 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2004 Omegaglass, Fisher RC4, Voelkl P60 czy co? Dziękuję wszystkim za wypoawiedzi, będę testował chyba wszystko choć skłaniamsię ku RC4 pozdrawiam, Nash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi