johnny_narciarz Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Co za wieści ostatnio czytamy... :eek: Szybkiego powrotu do zdrowia i na stok życzę! Oby nigdy więcej takich przygód! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalc Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Zyczę zdrowia i szybkiej rehabilitacji. Kiedys byłem pacjentem szpitala w Liptowskim Mikulasu..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Zdrowia, zdrowia życzę Bedzie dobrze:) Cos za duzo złych informacji o wypadkach u miłośników białego szaleństwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Ale nawywijałeś kolego!! Szybkiego powrotu do zdrowia i cierpliwości w rehabilitacji. Generalnie na przyszły sezon powinieneś wrócić na stok. Kilka lat temu miałem podobne złamanie, również piszczel i strzałka strzeliły w prawej nodze, jednak stało sie to nie na nartach, a podczas wspinaczki. Poskładali mnie właśnie na tytanową blaszkę, to moim zdaniem dużo lepsze niż gips. Pozdrawiam i jeszcze raz szybkiego powrotu do pełni formy!! SKIer Technika idzie do przodu ja będę miał śrubowanie śródszpikowe to tak jakbyś sztukował dwie rury: w środek włożony pręt o mniejszej średnicy, który wszystko ustala i nadaje wytrzymałość. Na pręt tytanowy nasadzone będą dwie części kości (wszystko współosiowo) i tak już zostanie. Jutro mnie kładą na stół. Podobno ten cheef co to ma robić sprawę załatwia w 20 minut. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Technika idzie do przodu ja będę miał śrubowanie śródszpikowe to tak jakbyś sztukował dwie rury: w środek włożony pręt o mniejszej średnicy, który wszystko ustala i nadaje wytrzymałość. Na pręt tytanowy nasadzone będą dwie części kości (wszystko współosiowo) i tak już zostanie. Jutro mnie kładą na stół. Podobno ten cheef co to ma robić sprawę załatwia w 20 minut. Pozdrawiam ... trzymaj sie, bedzie dobrze, czas minie i bedziesz smigal ja juz zapomnialem o swoich srubach ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Współczuję.... Zyczę udanej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia! Najważniejsze, że masz dostęp do skionline:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Technika idzie do przodu ja będę miał śrubowanie śródszpikowe to tak jakbyś sztukował dwie rury: w środek włożony pręt o mniejszej średnicy, który wszystko ustala i nadaje wytrzymałość. Na pręt tytanowy nasadzone będą dwie części kości (wszystko współosiowo) i tak już zostanie. Jutro mnie kładą na stół. Podobno ten cheef co to ma robić sprawę załatwia w 20 minut. Pozdrawiam To nas kolega pocieszył że to tylko 20 minut . Życzę powodzenia i szybkiego powrotu do zdrówka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 To pech! Współczuję No i szybkiego powrotu do formy życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) 3 miesiace temu mialem wlasciwie to samo, tez piszelowa poszla, bez strzalkowej jedynie... po 2 miesiacach juz bez kul chodzilem ale na narty za wczesnie jeszcze. Jest szansa (mala ale zawsze to szansa ) ze na majowke pojade. Obylo sie bez gipsu, ale za to mam jakies plytki i z 8 srub... wiem co teraz czujesz, wracaj do zdrowia szybko, ja juz najgorsze mam za soba, ale teraz jeszcze trzeba troche odczekac... Edytowane 9 Luty 2011 przez gregor_g4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 3 miesiace temu mialem wlasciwie to samo, tez piszelowa poszla, bez strzalkowej jedynie... po 2 miesiacach juz bez kul chodzilem ale na narty za wczesnie jeszcze. Jest szansa (mala ale zawsze to szansa ) ze na majowke pojade. Obylo sie bez gipsu, ale za to mam jakies plytki i z 8 srub... wiem co teraz czujesz, wracaj do zdrowia szybko, ja juz najgorsze mam za soba, ale teraz jeszcze trzeba troche odczekac... Ty Grzesiek jak chodzić już mozesz to mozemy iśc na jakiś chmiel ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Ty Grzesiek jak chodzić już mozesz to mozemy iśc na jakiś chmiel ^^ ano moge i isc tez mozemy tylko nie za duzo chmielu zebym potem tez mogl chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia. Głowa do góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 ojaaaa co się dzieje? Jeden dzień mnie tu nie było i dziś czytam o drugim wypadku wśród forumowiczów jakieś fatum skionlinowców? Łokciu niech noga się szybko zrasta. Te wszystkie pręty brzmią strasznie, ale mam nadzieję, że szybko się zagoi! Trzymaj się dzielnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 ojaaaa co się dzieje? Jeden dzień mnie tu nie było i dziś czytam o drugim wypadku wśród forumowiczów jakieś fatum skionlinowców? Łokciu niech noga się szybko zrasta. Te wszystkie pręty brzmią strasznie, ale mam nadzieję, że szybko się zagoi! Trzymaj się dzielnie Była szansa na spotkanie na marcowych nartach. Niestety nie tym razem. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Tytanowa piszczel :):). Nie uwierzycie co mi wsadzili w nogę. W środek kości od samego kolana aż po piętę tytanowy pręt 10 mm średnicy, długość 360 mm :eek:. Teraz to ja kości połamane mam mocniejsze jak swoje. Najnowsza technologia. Chyba za miesiąc to będę śmigał bez pomocy lasek. Pozdrawiam i dziękuję wam wszystkim za wsparcie i otuchę. Edytowane 10 Luty 2011 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 :eek: ale czy to jest bezpieczne:eek: Cieszę się że jesteś w końcu dobrej myśli. Długo Cię trzeba było przekonywać ze będziesz śmigał wcześniej niż Ci sie wydawało:D Kuruj się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Jacek vel Terminator:D...no to wracaj chłopie do zdrowia czego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Na taki mój mały móżdżek to nie do pojęcia :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Na taki mój mały móżdżek to nie do pojęcia :eek: Gdybym tego na własne oczy podczas roboty nie widział na podglądzie rtg to też bym tego nie pojął. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Łokieć to teraz spokojnie mozesz dać lekcje temu chłopakowi lekcje jak robić 'low kinga" bez połamania skoro masz 'tytana" : [YOUTUBE]PETM9ZILKsw[/YOUTUBE] uśmiech na twarzy Jacek będzie ok ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Rozwalił mnie ten filmik , aż mnie bark zabolał od śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 to tak dla was połamanych na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) …………. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 do piety raczej ci nie wbili,bo na ankle fusion chyba sie nie zapisales 10 do piszczeli to raczej drobny chlop jestes albo to byl unreamed nail.... zgaduje , ze masz wzrostu miedzy 176 - 184 Janku zaintrygowało mnie to : skąd wiesz tyle o zabiegu ? Albo jesteś lekarzem albo nie daj Boże masz kontuzję tego typu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 do piety raczej ci nie wbili,bo na ankle fusion chyba sie nie zapisales 10 do piszczeli to raczej drobny chlop jestes albo to byl unreamed nail.... zgaduje , ze masz wzrostu miedzy 176 - 184 Wyraziłem się nieprecyzyjnie z tą piętą przepraszam, ale to w całej ekscytacji. A wzrosty mam 175 cm i 75 kg wagi no teraz może trochę mniej niż 75. Czujny jesteś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi