JC Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Head kolekcja 2011/2012: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=731&g_numer_zdj=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akobretti Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) Motorhead mnie rozwalił !!!!!!!!!! Peak -śliczne . Co to za seria X-shape? Edytowane 7 Luty 2011 przez akobretti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Head kolekcja 2011/2012: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=731&g_numer_zdj=1 Rozumiem, że to Twoje monachijskie zdjęcia? Będzie tego więcej, tzn innych firm również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 A motorhead...hmmmmmm...ciekawe, choć to nie moje klimaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 moto piękne 100 razy lepszy graf od tego co rossi zaproponowało w podobnej grupie nart, chociaż rzucają się w oczy to jednak bardziej mnie ciekawi jak suną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Podaję link do moooooooooooooooooooooooooooooooooto.......:mad: Poniższy Numer chyba jest największym ich "Przebojem" [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 bardzo podobaja mi sie iSL. bardzo fajny minimalizm, bez brzydkich graficzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Po prostu mają w dupie narciarzy. Przecież ja w takim obciachu nigdy bym się nie pokazał na stoku . Może ktoś robił indywidualną grafikę na narty ? chociaż ja to bym nie był wybredny jakby mi dawali K2 hellbenta albo coś podobnego... nawet jakby było biało-żółte w zielone kropki co do białych to wiem tyle że kolega ostatnio kupił deske snow całą białą jakąś dobrej firmy nie orientuje się dokładnie, ale skoro deski są to narty może też i można sobie zrobić co chccesz na tej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Head odzież narciarska 2011/2012 Head odzież narciarska 2011/2012: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=galerie&g_rodzaj=sprz%EAt&g_co=galeria&g_id=742&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 HEAD 2011/12 Adaptive Fit - dwie szerokości jedna skorupa?! Podczas ostatnich targów ispo w Monachium firma HEAD zaprezentowała nową, stosowaną w butach z serii All Mountain technologię - Adaptive Fit. Nowy patent umożliwia zmianę szerokości skorupy i jej dopasowanie, zgodnie z indywidualnymi preferencjami. http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=4322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Head narty z grupy Race [YOUTUBE]C1dq0F5hiD8[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Zastanawia mnie, czy takie buciki nie mają za mocnych naprężeń przy regulacji i czy to się nie odbija na wytrzymałości. Chociaż znając życie jakiś inżynier o tym pomyślał i odpowiednio dobrali materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Nowe wiązania HEAD 2011/2012 Nowe wiązania narciarskie firmy Head [YOUTUBE]ITt5-V5YziE[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Nowe wiązania narciarskie firmy Head [YOUTUBE]ITt5-V5YziE[/YOUTUBE] no fajnie tyle że lipa z filmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 no fajnie tyle że lipa z filmem Czy kiedy ktoś napisze - Jacek film nie działa, nie wyświetla się, źle coś jest zrobione... Jaka lipa? Za krótki, za długi? U mnie wszystko jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 U mnie ;"film chodzi jak tramwaj w mieście Łodzi":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Buty narciarskie Head Vector Na stronie zamieściłem kilka informacji dot. butów Vector z kolekcji Heada na sezon 2011/12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi