ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Ależ corrida dzisiaj! Dwa momenty decydujące. Piszesz o SSG ma MŚ w GP i M ? Jak to to horror . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 A ja ciekawa jestem czy ta analiza Bodego Millera ma codziennie tak wygladać jak to wczoraj miało miejsce:D Trochę powiedział o pogodzie, o atmosferze, powiedział kto wygrał, że Lindsay zawiodła i w zasadzie to tyle:D A obiecywali analizę... Chyba, że słowo analiza rozumieją inaczej niż ja:confused: Strasznie mi szkoda Lindsay. Ale brawa dla "pana Riesch" - ona chyba miała najgorzej, bo przecież jest u siebie i nie może zawieść publiczności. Wytrzymała z nerwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Brutalne konkurencje szybkościowe i błyszczące, jasne techniczne - tak komentator Eurosport podsumował Mistrzostwa Świata w GP. Mnie się bardzo podobało. Zazdroszczę tym, ktorzy mogli to zobaczyć live. Gdzie za dwa lata się bawimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Zawitamy w Schladming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 A tak rzeczywiście, zapomniałem . To lepiej jeszcze, lubię Planai, no i bliżej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi